Bunko

Milyen bunko a parom.van egy olyan dolgom hogy ha kiurul valami amit ettem vagy doboz nem tudom kidobni mert felek h valami rossz fig tirtenni velem.egyszeruen felek megtenni.kifogyott a felvagott doboz es az asztalon hagytam.erre ram firmedt miert nem tudod kidobni ha ures.erre en elmondjam.erre o persze mert gyujtogetsz.erre en hagyjal beken.erre o de csak beszelgetunk.erre en hagyjal bejen nem mondom el bunko vagy.hat ez most tortent az elobb.most nem beszekek vele es nem erdekel.utalom egy hulye bunko.csak cigizek egyfolytaban de erzem belul hogy tiszta ideg vagyok.utalom ot.nagyon hulye bunko

Szerző:

Belépett: 1 hónap

Setapalca

Blog kommentek: 554Blog bejegyzések: 84Regisztráció: 12-01-2018

3 gondolat erről: “Bunko”

  1. „erre ram firmedt miert nem tudod kidobni ha ures.erre en elmondjam.erre o persze mert gyujtogetsz.erre en hagyjal beken.erre o de csak beszelgetunk.erre en hagyjal bejen nem mondom el bunko vagy.”

    Az egész jelenet előttem. 

    Ne haragudj rá, hanem mondd el neki, hogy mi van. Meg fogja érteni. Mondd, hogy másoknak is vannak babonás dolgai és nálad sajnos ez egy elég erős babona. Ha van másik (több) ilyen, azt (azokat) is mondd el. 

    Nem vagytok még régóta együtt, hogy erről nem tud?

Írj megjegyzést