Bejegyzés 2

Hányingerem van mindentől és mindenkitől. Gondolatok cikáznak keresztül kasul az agyamban. Próbálok erőt venni magamon, de az utolsó tartalékaimat már feléltem.

Nem akarom hogy a gondolatok a hatalmukba kerítsenek. Próbálok úgy tenni, hogy minden rendben pedig nincs, mert borzalmasan fáj. Minden fáj. Bármire képes lennék, hogy ez a fájdalom ne legyen. 

Kezd úgy kinézni hogy rendbe jöhetnek a dolgok. Szeretném is, de nem tudom mennyi erőfeszítést tudok még tenni ennek érdekében. Fáradt vagyok már. El akarok utazni. 20-30 km-t gyalogolni céltalanul a hegyekben mert csak az kapcsol ki csak annak látom értelmét. Ott nem hazudik senki. Az nem fáraszt ennyire mint a hazugságok.

Értelmetlen buta hazugságok…

Továbbra is rettegek és rémálmaim vannak. Minden rohadt éjszaka. Szombat éjszaka kiugrottam még az ágyból is. Régen nem féltem ennyire mint ott akkor. Valaki volt még a szobában.

Hallucinációim vannak. Olyan alakok mászkálnak a lakásban akik nagy valószínűséggel nem szabana hogy ott legyenek. Átsuhannak a folyosón. Hallom hangjukat, suttognak a fülembe. A többségük céltalanul kószál. Van olyan aki erőszakos és fenyeget. Gyaníthatóan hallucinációk ezek. Valahol a pszichózis küszöbén lehetek mikor az ember még néha képes normálisan is érzékelni a dolgokat és képes a logikus gondolkodásra. Még nem borult el, szűkült be annyira hogy ne tudná, amiket lát vagy hall valószínűtlen hogy ott legyenek. Aztán egy idő után már elhiszed hogy ez valóság.

Fáradt vagyok.

Szerző:

Belépett: 3 év

Red

Blog kommentek: 549Blog bejegyzések: 12Regisztráció: 30-06-2016

1 gondolat erről: “Bejegyzés 2”

  1. Szoktál erdőbe menni? 20-30km- az nagyon sok! Egyébként ez már zárt osztály esélyes állapot lenne -nálam-,nem az erdőt választanám.Sok élőlény lakik ám ott (is) ,nem is hinnéd!

    Mikor tavaly zárt előtt az erdő közepén fekve utolértek a halluk,az még rosszabb volt ,mint az emberek között.Feküdtem az erdőben,és ugyanúgy halluztam, de ott még egyedül is voltam,és egyszer csak látni véltem a távolban valami helyet,ahol van valami, én egyébként az UFO-któl rettegek, szóval az erdő  nem az a hely,ahol nyugalmat találhatsz hosszú távon.Bátorságpróbának nem rossz ötlet, meg teljesítménytúrának.Vagy te most a „kötélre gyúrsz”?Ott magányodban nyissz,vagy nyekk? Vagy mérges gombát szeretnél találni, esetleg vadkannak találkozni, vagy vadászbácsival ,rossz emberrel, tomboló viharral, élősködőkkel?Bemenni könnyebb néha mint kijönni.

Írj megjegyzést