az új főnök és az új kollégák – mint a mesében!!!

Na, hát egyelőre midnen szuper.

van fészbúk titkos csoportunk, ahol barátkozunk, kommentelünk, egyást szembedícsérjük, ha vlaaki nagyon jó programot csinált a gyerekekkel.

pl. én a pedagógiai vezetőmet. Aki múlt hét csütörtökön fáradságot és energiát nem kímélve, elvitte a gyerekeket a korcsolyapályára.

a körmeim beszakadtak a cipőfázésben, és a lábam lefagyott a jégen, – de a gyerekek szeme csillogott.

na. hát így azért lehet dolgozni kollégákkal. hogy mindenki odateszi magát. 🙂 🙂

Szerző:

Belépett: 4 év

amarilla

Blog kommentek: 6898Blog bejegyzések: 381Regisztráció: 2010. 10. 31.

1 gondolat erről: “az új főnök és az új kollégák – mint a mesében!!!”

 1. Ma továbbképzés munkaidő után – 5től 8ig.

  Előző mh.emen: örökké az idő számolgatása, hogy hány órát túlórázunk úgymond, és akkor hány órát lehet lecsúsztatni. és mogyorózás és kávézás.

  Itt: elkezdtük azonnal 5kor, sőt, egyesek már előtte negyed órával a találkozó színhelye felé vették az útjukat. húha, mondom magamban, mi a fene történik itt…

  hát mi történt volna, a főnökunk nem mogyoróval traktál minket itt az új helyen, meg csokoládéval, hanem rendes vacsorával – lasagne-t kaptunk.

  na, hát azután már tényleg lehet figyelni.

  és rendes felnőtt asztaloknál ültünk rendes felnőtt székeken.

  és csoportokban dolgoztunk a kérdéseken.

  annyira szuperfejekkel dolgozom együtt, imádom, hogy fiatalok, okosak, tehetségesek, értik a szakmájukat, hogy egy gyereket egészen egyszerűen szeretni kell és kész.

  imádtam az egész estét. és a nagyfőnök is beült minden csoportba kicsit hallgatózni, hogy hogy mennek a dolgok. nagyon feldobva jötttem haza. és mindjárt szembedícsétem utána a főnökömet a FB-on. mármient a közvetlen főnökömet, a pedagógiai vezetőmet. aki egy fiatal srác, sziklát is tud mászni, meg vizisíelni, és nagoyn nagoyn édes a gyerekekkel.

  na. hát holnap én vagyok a koránmegyős, úh. zuhanok ágyikómba.

  nagoyn boldog vagyok.

  egy barátomank is megmutattam a FB csoportunkat, azt modnta, hogy nahát, az anyjuk lehetnék, és nagoyn büszke rám ,hogy engme is bevettek ebbe a csapatba. és ez igaz is. nagyon válogatott társaság!!! 🙂 🙂

Írj megjegyzést