Avatár-csere és „gyógyszer”

A madzagon mászó hörcsög jól kifejezi ama lehetetlen helyzetet, amiben mentálisan ziziként vagyok. Hiszen a hörik nem szoktak madzagon mászni, a talajon futkosnak. Tetszik a kép. Ezért cseréltem le a régi, golyófejű angyalkásat.

Más. A kineziológus ajánlott egy homeopátiás bogyót. Mostanra érzem, hogy minden placebó erejével paskolgatja, terelgeti, csitítgatja a szorongásomat. Napi 3×2 kell elszopogatnom belőle. Sedatif PC a neve és csak 990Ft a 40 szem „gyógyszer”. Amint elfogyott, veszek még egy dobozzal, mert még mindig túl nagy bennem a feszültség, ami a két agyféltekém közti éles különbségből adódik. Kiderült, hogy a jobb (domináns) agyféltekém egy 5 éves kislány szintjén van, míg az elnyomott, bal agyféltekém, hogy életben tartsa az egész énemet, 53 éves korig öregedett. Na, ez aztán a benső ellentmondás! A kineziológus feloldotta a lelki blokkokat, elméletileg már „kommunikál” a két agyféltekém és próbálnak közös nevezőre jutni, vagyis közösen elérni a valódi életkoromat. A bal agyféltekém fiatalodni fog, és több szerepet vesz át a jobbtól, míg a jobb felnő és picit szerényebb lesz. Nehéz. Nagyon nehéz. Próbáltatok már szót érteni egy 5 évessel? Pláne, hogy a másik fél 53 éves… Ez aztán a kommunikációs szakadék. Na, majd csak kialakul köztük egy jó viszony, és végre élhetem a valódi Énem szerint nekem járó békésebb életemet. Mert ez a mostani nagyon rossz és nem is illik hozzám.

8 negatív hiedelmemtől igyekezett megszabadítani, és 4 pozitív megerősítést adott nekem. Huh, tömény élmény volt. Végül is ajánlani tudom, mert 4 óra került 5000 forintba, és megérte. Nagyon ütős alternatív pszichológiai kezelés és ártalmatlan. Persze enyhébb esetekben javasolt mint az enyém. Én csak egy 5 éves kislány voltam, aki nem mert felnőni, mert azt hitte, ezzel segítheti a szüleit. Tévedtem. Ideje felnőnöm és végre 33 éves nőként felvállalnom magamat.

Nem lesz egy könnyű út. Igyekezett is rávenni a kineziológus, hogy ne aggódjak az idő miatt, ne érezzem későnek a változást, adjak magamnak időt a felcseperedéshez. Semmi baj sem lesz, mert látja rajtam, hogy sok erőm van, sokáig fogok élni és még dolgom van az emberek közt.

Azt is mondta, hogy a visszaesések természetesek lesznek, de az a lényeg, hogy törekedjek az általa adott pozitív megerősítések szerint gondolkodni és cselekedni.

Szerző:

Belépett: 7 év

Andrea

Blog kommentek: 579Blog bejegyzések: 33Regisztráció: 01-11-2010

3 gondolat erről: “Avatár-csere és „gyógyszer””

  1.  

    Mérei Ferenc : A hiteles élet titka

    „Az embernek nem kell mindig jól járnia! Nem kell minden helyzetből nyertesen kikerülnie! Aki ezt a kényszert el tudja engedni, az belsőleg nagyon szabad lesz. Az élet hosszú, bele kell, hogy férjenek vereségek, összeomlások, újrakezdések is. És ennek során új aspektusai nyílnak meg a dolgoknak, olyanok, amelyeket csak alulnézetből lehet látni.” Talán ez a titka annak is, hogy az ember néhányszor boldog legyen életében. S ez talán elég is lehetne!
  2. Szia Andrea!

    Nem tudom, hogy agyilag mennyire, de lelkileg sok tekintetben én is gyerek vagyok. Már gondoltam én is arra, hogy elmennék egy kineziológushoz. Megadnád a tiednek a nevét és elérhetőségét, akár privát üzenetben?

    Előre is köszi!

Írj megjegyzést