Állásvadászat és az élet apró örömei

 Pár napig nem tudtam jönni, mert a mobilnet bemondta az unalmast. Most vettünk egy másikat, remélhetőleg ez már stabilabb lesz. Múlthét pénteken voltam csoportos állástájékoztatón, aztán mint kiderült, utána mindenkit le is interjúztattak. Válasz majd ezen a héten várható. Hétfőn szintén voltam interjún, valahogy az esélytelenek nyugalmával mentem. Volt egy rövid beszélgetés, aztán meg Word és Excel feladatokat kellett végrehajtani. Ma hívott az illetékes, hogy az Excelben még csak-csak sikerült, de a Word nem lett jó. Pedig inkább az Exceltől féltem. Mondjuk ez csak 4 órás meló lenne, és másfél órát kéne oda meg vissza utazni ami elég gáz. Amúgy valószínűleg bukta az egész.

Ami az állapotomat illeti megvagyok. Most nincsenek olyan vészes hangulatingadozásaim, de a déli bogyóktól nagyon álmos vagyok.
Szenvedek a munkahelyhiánytól, már nagyon unatkozom itthon. Sok helyre jelentkezem, de behívni csak igen ritkán szoktak. Vagy csak jön egy mail az önéletrajzom elküldése után, hogy sajnos nem Önt választottuk.
Viszont azért történt egy pozitív dolog is. Hétfőn hazafele jövet az interjúról összeismerkedtem egy kedves hölggyel, elég sokáig együtt utaztunk, jól elbeszélgettünk, ez valahogy feldobta a napomat. Bárcsak minden ember ilyen lenne…

Szerző:

Belépett: 14 év

_Kisprücsök_

Blog kommentek: 48Blog bejegyzések: 13Regisztráció: 24-04-2010

Írj megjegyzést