retardált

Belépett: 6 nap
Rólam: Depresszió,szorongás,elkerülő személyiség zavar, szociális fóbia. embergyűlölet .életgyűlölet. világgyűlölet!  Mi kell még a boldog élethez? vélhető PTSD. vagy Pánik betegség.fóbiák. Ez az elkerülő személyiségzavar valami iszonyú depressziót világ és emberutálatot kapcsolatképtelenséget okoz. az egész élet emiatt egy rohadt nagy szenvedés. itt az ideje a végnek. nem birom elviselni ezt a rohadék aljas mocskos emberekkel teli világot. gyülölök mindent mindenkit. muszáj innom legalább ez segit egy kicsit. Én ezt nem akartam, én ezt nem akarom. És senki nem kérdezett. kibaszott nyomorult zsidó világ!!! gyülölöm!!! nem bizhatok senkiben senkiben!!!!!!! gyülölöm ezt az országot a szarfaszú önimádó nyomorult kapzsi szarházi embereket. magyarul az egész geci tetves zsidók által szétbaszott kurva világot. Basszátok meg a kurva anyátok emberiség. ezeknél a szörnyszülötteknél még az állatok is tisztességesebbek normálisabbak. ők nem ölnek élvezetből nem gyilkolnak kéjből csak az ember ennyire nyomorult féreg. gyülölöm az összeset az egész rohadt kibaszott önimádó szarházi geci embereket. megérett a világ a pusztulásra baszdki. basszátok meg a kurva anyátok nyomorult állatok tetves rohadék zsidók. nektek már semmi nem elég? most is provokáljátok a 3. világháborút? a kapzsi nyomorult kurva anyátok!!! rohadjatok a pokolban!!!

állat vagyok és mindig is az leszek amig ebben és ilyen világban élünk. Nem a halál fáj! Az élet!!!

»Az önző csak magának élt, de végül átok ült reá. A mélybe kétszer szállt alá, nyom nélkül fedte el a rög, lelkéért senki nem könyörög.«

" Mielőtt elítélsz, vedd le a cipődet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem, és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, ...úgy ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!"

Senki sem különálló sziget; minden ember a kontinens része, a szárazföld egy darabja; ha egy göröngyöt mos el a tenger, Európa lesz kevesebb, éppúgy, mintha egy hegyfokot mosna el, vagy barátaid házát, vagy a te birtokod; minden halállal én leszek kevesebb, mert egy vagyok az emberiséggel; ezért hát sose kérdezd, kiért szól a harang: érted szól.

A halál mindenek felett. uj élet kezdete.

 
Miért vagyok itt a Búrán:: Nem tudom. Menekülök! önmagam a világ elől. a halálba.
Ország:: A pokol országa.
Megye:: halál
Település: Más-világ.
Nemi identitás:: Nem akarom megadni
Kedvenc dolgaim: : a halál és az utáni élet. ja igen. és basszátok meg a kurva anyátok nyomorult kibaszott emberiség!