„A részletekről később!” – avagy ez a szex?

Na igen! Témánál vagyunk!

Egyeskével az első volt a legjobb, így utólag belegondolva ott abba is kellett volna hagynunk. Jobban jártunk volna.

Igazából egyik sem volt valami felemelő. Nem fájt, félreértés ne essék. Szimplán csak nem éreztem semmit. Tényleg semmit. Se jót, se rosszat. Soha nem is mentem el. Tulajdonképpen ezért is voltak a veszekedések. Engem nem zavart a dolog, őt viszont annál inkább. Állandóan azt mondogatta, hogy tudja ő, hogy mekkora egy szar. Olyan súlyos önértékelési problémái vannak, hogy azt mondta ezzel én csak rontok a helyzeten, és még inkább szarnak érzi magát, hogy nem tud kielégíteni.

Ketteskével, rövid volt, de annál inkább felelőtlenebb, ugyanis nem védekeztünk. Be is voltam szarva utána, mondanom sem kell.

Igazából vele csak azért voltam együtt, hogy talán mással sikerül bármilyen érzést elérnem, persze vele sem éreztem semmit. Bezzeg utána! Amint lehetett beálltam a zuhany alá és bőgtem, mint egy hülye, magamat sem értettem az most mire volt jó.

A színészi képességem viszont most sem hagyott cserben! Egyeske el volt halva. Nem hitte el, hogy tényleg tapasztalatlan vagyok, azt mondogatta vagy hazudok, vagy egy pornószínésznő reinkarnációja vagyok. Mondom egyik sem, szimplán csak jól bánok a csípőmmel. Bár én nem éreztem semmit, imádtam, hogy ő viszont totál ki volt tőlem. Mindenbe úgy mozogtam bele, mintha már vagy millió férfi fordult volna meg az ágyamban. Megjegyezte, ha minden nő így belemozogna, kevesebb férfi dugna félre.

Szerző:

Belépett: 5 év

AndromédaTheEnd

Blog kommentek: 70Blog bejegyzések: 5Regisztráció: 03-08-2019

13 gondolat erről: “„A részletekről később!” – avagy ez a szex?”

 1. Na, ez nem igaz, mármint a legutolsó…

  Most mit mondjak? Az exférjem megmondta: tudom, hogy te csinálod magadnak (t. i. én mozgok úgy), hogy neked jó legyen, nem én csinálom… A nárcisztikusnak (én hülye) ezt elmeséltem, és bebizonyította, hogyha ő nem akarja, juszt sem! 1-2-szer sikerült neki… Nekem a pasik „biovibrátorok” (amin a volt kollégám több alkalommal jót röhögött), de ezt meg kell tanulni…

 2. Ezt a bejegyzést, amit bemásoltál, én is olvastam az fb-n, fel is háborodtam a túlzott általánosítástól. Aztán rájöttem, hogy aki írta, egyszerűen egy csalódott kislány… Majd túljut rajta.

  Te meg már olyan vagy, mint amikor eunuchok vitáznak a helyes nemzésről…

 3. Ja, és még egy, AndromédaTheEnd . Nehogy elhidd! akárhogy keversz, akárhogy sz.psz, egy idő után meg fog csalni! Mert erre vannak kódolva. Egyszer a nyomdában végigment egy tényleg jó csaj. Minden pasi bámulta, mire az egyik kolléga (aki szintén), és amúgy jártam vele egy ideig, megjegyezte: „Á, EZT IS UNJA VALAKI”. No comment.

 4. Én sem voltam valósan együtt még senkivel, de nem is vágyom rá. Engem molesztáltak is, és totálisan kiábrándultam a testiségből. Tibi, amúgy szerintem simán jó esélyed van egy párkapcsolatra, mert szerintem helyes férfi vagy! De nem ez a leglényegesebb, hanem, hogy valahogy össze legyél hangolódva azzal aki bejön Neked. Tehát nem csak testileg kívánni, hanem valahogy az a közös hang és vibráció. Ha ez meglesz akkor már akár lehet is valami valakivel. Én viszont tartózkodom mindenkitől, a rossz tapasztalatok miatt amiken folyamatosan keresztülmegyek (igen, sajnos még nincs vége). Az jutott eszembe, hogy egy kutya is sokat segíthet vagy egy macsek… jó tudom lehet hülye ötlet, de azok is élőlények és képesek szeretetet adni. Nem olyanok mint egy ember, de talán jobb is. Sajnos nem tudok jobbat egyenlőre.

 5. Nem tudtam családot sem alapítani, a többi volt osztálytársamnak már férje, gyerekei vannak, de nekem kell az, hogy legyen szerelem és ne csak az a szürkeség, hogy na én most összejövök bárkivel aki mondjuk mond egy jó szót… mondjuk olyan sokat nem kaptam – családom is eléggé kritikus velem. Nem szeretnék rendőrséghez fordulni, mert sajnálom az illetőt.

 6. Köszönöm a kedves szavakat de ez eléggé bonyi, nem is merek és nem is tudok erről itt írni… így is állandó félelemben élek, de tényleg sajnálom, mert az illetőnek sok baja van, sokan keresztbe tettek neki stb, és nem akarom én is tetézni, éshát ő is ffiből van, nem tehet róla hogy vannak vágyai, de én nem kívánom őt, csak eltűröm, meg mikor meséltem anyumnak, adott neki mégegy esélyt azóta nem mondtam többször, talán egyszer, de anyukám aki a gondnokom nem foglalkozik a dologgal. De nem akarom, hogy az illertő börtönbe kerüljön, mert tényleg eléggé rossz élete van.

 7. Murray head! Tudom h két d, de jobban esik eggyel! Rigolya! 😀

  Jajj persze h a csajok is megcsalják a pasikat! Ez nem is kétség de azt hiszem ezt már mondtam az előző blogomban is. Sőt a csajok szerintem rosszabbak is! Közöttük vagyok, látom mit csinálnak és undorítóak!

  Ugye h helyes! Én is mondom neki de nem hisz nekem! És én is írtam neki üzenetben h elég jól nyomja a szöveget szóval már csak egy lépés h élőben is menjen.

  Amúgy igen! A bebeszélés működőképes nálad! Én is ilyen vagyok, sok dologra jöttem rá magammal kapcsolatban, és próbálok javítani a dolgokon, kisebb nagyobb sikerrel. De legalább elkezdtem. Nehéz már szenvedni és örökké abban a szarban lenni. A másik dolog az önsajnálat, na azt már rég csináltam! 🙂

  Most már inkább cselekszem, és baszdki! Működik! 😀

Írj megjegyzést