A méreg

Sziasztok!

Nem a mérgeztetéses téveszmémről fogok most írni hanem élő méregről amely terjed bennem és fertőz napról-napra.

Mit kell tudni erről a méregről?

Ez a méreg nagyon erős,nem ismer félelmet,terjed,erősen terjed.

Először az agyamat fertőzte meg szétesett gondolkodást,más rendezettséget és súlyos hallucinációkat okozva,aztán most azon vitázok vele hogy a lelkembe beengedjem -e,bolond vagyok..

Agressziót vállt ki a betegből,akarattal vagy akaratlanul de ha feldühítik akkor ez az ún.méreg felkotorja a beteg összes sérelmét és ezekből a sérelmekből lesz a gyilkos düh.

Fontos kiemelni hogy nem okoz semmiféle tudatzavart,bizarr motoros működést,a célja hogy a beteg tudatában legyen gondjaival,bajaival és szenvedjen magától a tudattol,szörnyű.

Eddig lehet unalmas voltam,nos ez a méreg nem egy dolog sokkal inkább egy lény amely mindenkiben él,pont mint a rákos sejtek csak kell egy löket,egy felbújtó hogy akitvizálódjon.

Küzdök fele de érzem hogy a talaj kicsúszik a talpam alól,a gyógyszerek nem győzik le,a hatos is tehetetlen,csak én maradtam ellene és a bennem élő Bestia.

Ő az én árnyékom,a rosszabbik felem,az alteregóm,az ellentétemé vállt a homályban,és ha egyikőnk meghal a másik majd követi a foszlányba.

Szerző:

Belépett: 8 év

Hexorax

Blog kommentek: 30Blog bejegyzések: 5Regisztráció: 09-12-2015

2 gondolat erről: “A méreg”

Írj megjegyzést