A kijelölt út(?)

Nem tudom, hogy valójában létezik-e egy kijelölt út, minden ember számára. Sokat gondolkodtam már erről. Hogy miért lettem olyan, amilyen. Hogy mért ért annyi csalódás és visszautasítás. Hogy miért nem jutott ki nekem boldogság e téren.

Ha egy pillantást vetek a -társadalomba cseppet sem passzoló- belsőmre, nem nehéz megérteni a küldetésemet: Isten szolgájának (papnak) lettem rendeltetve.

Fogalmam sincs, hogy létezik-e ilyen útmutatás, vagy csak egyeseknél ilyen mélyreható és következetes. Nem tudom, hogy mit gondoljak róla. És itt most nem csak arról van szó, hogy eddig nem volt még barátnőm, ez annál sokkal többről szól…

Ami annál inkább szerencsétlenebb, mert egész kiskoromtól fogva nem ilyen életről álmodoztam, hanem családról és békés polgári életről. Viszont ha valóban papnak szántak engem odafenn, akkor nem tehetek ellene semmit. Ha ez az én utam, és hálásnak kéne lennem érte, hogy megadatott az esélye, hogy rátaláljak.

Szerző:

Belépett: 12 év

bello88

Blog kommentek: 285Blog bejegyzések: 8Regisztráció: 25-04-2011

2 gondolat erről: “A kijelölt út(?)”

 1. Ne legyel mar pap ilyen fiatalon , ahoz neked meg sok csajt kell megismerned aki azert van veled mert pont egy ilyen sracra van szuksege mit te . A helyzet az , hogy neked kell megtalalnod .Szerintem a lanyok erzekelik azt ha egy fiu fel es te felsz az esetleges visszautasitastol .A nok szeretik biztonsagban erezni magukat egy ferfi mellett es a nagy tobbseget nem az erdekli , hogy a pasinak voros a haja vagy szeplos vagy elallnak a fulei vagy nagy az orra . A magabiztossag szerintem ad egy sajtsagos belso erot aminek nehezen lehet ellenallni . Szerintem ezen kellene munkalkodnod ha akarsz es nem feltelenul azon , hogy izmos hasad legyen .Mivel nincs meg baratnod eleg nehez lesz de nem lehetetlen .

 2. Az eddigi visszautasításaim száma 300 köré tehető. Úgyhogy elég lánynál próbálkoztam már 🙂

  a lányoknak nem én kellek. az elmúlt 3 napban is 2 visszautasítást kaptam.

   

  Szerintem pont azért lehetetlen mert eddig sem volt -> eddig sem kellettem senkinek.

  Jobb lenne a végleges megoldás, de azt már taglaltam miért nem tehetem meg…

  Nem érzem hogy nekem helyem lenne a társadalomban.

Írj megjegyzést