A hirtelen támadt jókedv megbosszulja magát

Úgy ám, ahogy mondom!

Tegnap este hihetetlenül jól éreztem magam, fel voltam tökre pörögve, tök jó volt. (Rég volt már ilyen, vagy nem is tudom már, összefolynak a napok és az érzések) 

Erre mire kelek hajnal 3-kor? Arra, hogy nem tudom eldönteni, hogy most felül vagy alul köszönt-e majd az áldás. 10 percig néztem a cseppet sem sápadt fejem a tükörben (legalábbis nem tűnt annak félszemmel nézve) és győzködtem magam, hogy nem,  Ciklon, nem fogsz hányni, nyugi. Aztán a következő 10 perc azzal telt el, hogy erősödött a hányingerem, majd a mellkasomból kiindulva valami eszméletlenül kibaszott jéghideg érzés mászott végig az egész testemen, majd kivert a víz, közben pedig azt hittem meghalok. De nem, túléltem, egy kis szódabikarbóna segítségével. Azóta meg élőhalott vagyok, hát ilyen ez a gyomorrontás kérem szépen. Azt hittem estére jól leszek, tévedtem. 

Jól lennék egyébként, ha első adandó alkalommal nem ettem volna tele magam megint (kis túlzással), de a sajtnak nem tudok ellenállni. Sebaj, talán holnapra már jobban leszek. Remélem.

Szerző:

Belépett: 10 év

Ciklon

Blog kommentek: 15Blog bejegyzések: 7Regisztráció: 27-05-2013

Írj megjegyzést