A full of arsenal.

Szeretem magam elképzelni vízparton. Mögöttem fasor, melettem búza és a víz sekélyebb részében kukorica. Hordozom magammal felszerelésem, a kényszerzubbonyt, az elektrosokk terápiás gépet, a gyógyszer tablettákat, az injekciós tűket.

Van nálam koffeinmentes kávé és víz és nézem a lemenő napban a vízet és a felette lévő napot. Van nálam egy néhány szendvics és papírpoharak a palackos vízhez. Mögöttem van egy ház amibe mindig vissza kell menni. A háznak van legaláb 2 darab mínusz szintje, ahol a sötétség vár. Az autó le van parkolva, bár én nem tudok vezetni, de ha lesz párom ő majd igen. Mindig van ott a háznál autó, hogy el lehessen hagyni a helyszínt.

Az út vár, mert be kell vásárolni. 100% recycle.

Itthon néha szoktam rajzolni és veszek kifestőket, amit kiszínezek. Segíti a koncentrációmat.

Szerző:

Belépett: 6 év

palack

Blog kommentek: 136Blog bejegyzések: 10Regisztráció: 21-04-2018

2 gondolat erről: “A full of arsenal.”

 1. Űlök és űlök, és csak űlök az ágy szélén, közbe a nyugalmamban gondolok befelé az érzéseimre és figyelek a kívüli világra. Este sokszor nem merek mozdulni az ágyból, csak űlök és űldögélek az ágyamon. Sejtelmes kedvesség és izgalom érzései keverednek bennem. Csak arra vigyázok, hogy ilyenkor legyen mit innom. Próbálom felmérni a világ milyen eseményei okozhatnak kellemetlen érzéseket pillanatokig, hol nem működik valami a világegyetemben…. folyt. köv.

 2. Coco loco

  Leűltem és felkeltem

  az alvásomból,

  míg paradicsom leve

  csurgott végig arcomon.

  Néztem magam elé

  itt nyomok vannak örökké,

  végtelen injekciós tű

  keres, kutat, ellenőriz

  ki a rabló és ki

  mennyit veszít.

  Felvettem ruhámat,

  bekapcsoltam csörgő órámat.

  Aludni tértem éberen,

  mozdulatom halálos,

  de ha űlök, fekszek,

  teli hassal jót merengek.

Írj megjegyzést