A depi baktérium?

https://ipon.hu/magazin/cikk/az-agynak-is-lehet-sajat-mikrobiomja

A lényeg benne az, hogy az agyban is találhatóak olyan baktériumok, melyek befolyásolhatják a működését.

Ez régebben is volt már vizsgálat tárgya, akkor a szerelem érzését hozták kapcsolatba egyes agyban jelenlévő vírusokkal.

A bacik és egyéb kis rohadékok nagyon sok mindent elcseszhetnek a testünkben, mely kihat a gondolkozásunkra, közérzetünkre és motivációinkra.

Mi lesz, ha kiderül: a pszichés betegségek 90%-a gyógyítható antibakteriális kezeléssel hamar és mellékhatások nélkül? Miből fog élni majd a sok terapeuta, áter meg lógus, az antidepi és antipszicho bogyók gyártóival együtt?

Szerintem péládul a bipolárisok hangulatingadozásait a bacilusok számának fluktáló mennyisége okozza az agy bizonyos területein, mint az a bélflórában és egyéb bacik lakta helyeken jól megfigyelhető.

Kiváncsi leszek, hogy hány éven belül állnak rá erre a kutatási területre…

Szerző:

Belépett: 19 óra

John Doe

Blog kommentek: 2346Blog bejegyzések: 5Regisztráció: 15-10-2018

3 gondolat erről: “A depi baktérium?”

  1. Végül is azonos baktériumtörzsekre azonos dolgok hatnak, még a szaporodási ciklusaikat és egyebeket is összehangolják kémiai hírvivőkkel (ahogy a megfázásnál van, amikor már elegen vannak az orrüregben, akkor kezdik meg az inváziót beljebb egyszerre). Szóval az emésztőrendszerben megfigyelt bacitelepek változásai valószínűleg szinkronban vannak az agyi bacitelepek változásaival.

Írj megjegyzést