A bestia

Sziasztok!

Örömmel vettem észre hogy olvasnak páran aminek nagyon örülök.:D

Szóval most egy múltbéli eseményt szeretnék kivesézni ami nagyon ijesztő volt számomra.

Ha jól emlékszem szerdai nap lehetett,az iskolából hazafele szokás szerint vonaton utaztam amikor is észrevettem egy elég furcsa és agresszív cigányt,ránéztem,hiba volt.

Közölte hogy nézzek el vagy szétveri a fejem,nem néztem el majd megindult felém,megijedtem.

Abban a pillanatban mikor felállt az ülésről hatalmas erőt éreztem magamban,elöntött valami ördögi,az egyik barátom látta ahogy teljesen túltágulnak a pupilláim,fekete lett a szemem.

Izzadtam,melegem volt és megnőtt a mozgásigényem is,nem féltem inkább úgy éreztem most akkor hajrá,menjünk neki de nem így lett.

Biztos volt valami pszichiátriai betegsége a csávónak mert alapjáraton ennyire azért egy kisebbségi sem indulatos,agresszív.

Összességében,valami démoni dolgot éreztem magamba és ez az erő csak arra biztatott hogy támadjam meg de sikerült visszafognom magam és nem történt baj.

A kérdésem a következő,tapasztaltatok már ilyet magatokon/ismerőseiteken illetve hogy van -e ennek valami logikus magyarázata az adrenalin szint növekedésén kívűl?

 

Szerző:

Belépett: 8 év

Hexorax

Blog kommentek: 30Blog bejegyzések: 5Regisztráció: 2015. 12. 09.

1 gondolat erről: “A bestia”

  1. Én azt mondanám, hogy egy „flight or fight” reakció (menekülj vagy harcolj: evolúciós technikák veszély esetén), amikor a harc opciót választottad, nyilván jó nagy adag adrenalinnal megsegítve.

    Ilyen mindent elöntő és szó szerint gyilkos dühöt én akkor éreztem, amikor a kisgyerekemet bántották (illetve más esetekben, amikor egy gyengébbet megaláztak vagy bántottak). Ilyenkor legyőzhetetlennek érzem magam, semmiféle fájdalomtól nem félek, és rendkívül koncentráltan fókuszálok „az ellenségre”.

Írj megjegyzést