(18)

2015, november 22 – 21:15  – Szerver problémák miatt törlődött a bejegyzés, gondoltam visszateszem, hátha valakinek hasznos lesz, vagy tud valamit segíteni.

 (((18)))

Elkezdtem egy hosszabb bejegyzést amit ide szántam volna, de elveszett… a lényeg… Jó ideje már sikerül másképp látnom dolgokat, ennek köszönhetően sok kis kapu megnyílt előttem amit el sem tudtam volna képzelni hogy ez lehetséges… Kezdetben attól tartottam mi lesz ha elmegy a kedvem, az erőm és „visszazuhanok”. Többször meginogtam, de nem hagytam hogy a negatív felem vegye át a hatalmat… mivel azzal nem jutok előrébb és változtatni akarok/akartam. pl: kitaláltam ha rossz gondolat jönne elő, vagy emlék akkor gondolok valamire ez lehet akármi mondjuk egy egér… ha jön a gondolat egyből egy egér képét kell elképzelni de lehet ez bármi, akár egy fa… idővel ez automatikusan előjön majd, a rossz gondolatok pedig rögtön elmennek… stb stb nem akarok senkit untatni… Mindenkinek magának kell megtalálnia a helyes utat ill azokat a dolgokat amikben hisz és érzi hogy segítségére lesz.

MINDIG LEHET: MÁSHOGY, MÁSKÉPP,  s’ AKÁR MÁSHOL!

SENKI NE ADJA FEL, HA IGAZÁN AKARUNK ,TUDUNK VÁLTOZTATNI!

AKARUNK? /VAGY JÓ ÍGY AHOGYAN?/

AKKOR TEGYÜNK ÉRTE!

Ne akarjunk azonnal mindent, szép fokozatosan, a kudarc pedig ne vegye el kedvünket. Ez így könnyen hangozhat, főleg ha már többször is próbáltunk, de biztosan jól próbáltuk? Tényleg mindent beleadtunk? Írjuk össze min változtatnánk, mit értünk el eddig, jó e így nekünk? Ha nem jó, akkor mire várunk? Itt az idő. Az egyik bejegyzésemben (tuti tippek) írtam sok dolgot, kezdésnek az is jó, ismerd meg önmagad, olvass, akár fordulj a vallás felé…nézelődj.

Fejleszd magadat… találd meg az utad…

Szerző:

Belépett: 8 év

HellStone

Blog kommentek: 285Blog bejegyzések: 18Regisztráció: 2015. 02. 10.

Írj megjegyzést