1. rész

Cloé (a legkisebb) megtanult járni. Szépen fejlődik, már beszélni tanul.

Hermera életcél mutatója teljesen lement minuszba, így félek, hogy ha tinédzser lesz, el fogjuk veszíteni. Szerettem volna kicsit feljebb tornázni az élniakarását, de őt már csak gonosz dolgok éltetik, olyan lehetetlenségek, hogy valaki haljon meg, vagy lásson szellemet. Mindenkinek van külön szobája beállítottságának megfelelően. Csak Hermera szobája egy kis lyuk, amibe szó szerint semmi nincsen (ablak se). Néha odaküldik büntetésképp.

Lili és Eden állandóan együtt lógnak és együtt játszanak. Edennek néha lyan érzelemkitörései vannak, hogy megölelgesse Lilit 🙂 Én már alig várom, hogy tinik legyenek, és összeszerelmesedjenek, de ez rajtam fog múlni (én mondom nekik mikor nőjenek meg). Eden második legjobb barátja Philippa. Lehet, hogy majd belé is szerelmes lesz…. ?

Múltkor tűz ütött ki a házban, és nem szereltek fel riasztóberendezést, sem telefont, de Gertrud sikeresen eloltotta a tüzet szerencsére! (pedig nagyon féltem, hogy valaki meghal…)

Lili szobája világosrózsaszín és sárga színű. Festőállvány és számítógép van neki, mert szuperkreatív.

Philippának egyszerű barna szobácskája van, és egy darts-a, íj híján. (arról álmodik, ha nagy lesz, akkor íjászmester lesz) Ő már tinédzser, végülis ő a második legkomolyabb egyén a társaságban. Így már ő is tud vigyázni Cloéra.

 

Szerző:

Belépett: 11 év

Napszemü

Blog kommentek: 15Blog bejegyzések: 4Regisztráció: 16-12-2012

Írj megjegyzést