1.nap

Sziasztok! Ma regisztráltam. Nem nagyon tudom pontosan,hogy mi ez az oldal nemrég bukkantam rá,azt remélem,hogy itt talán segítséget tudtok nyújtani.Mindenképpen fogyni szeretnék,mert sokat piszkálnak a súlyom miatt. Kérlek segítsetek fogyáshoz tippeket adni.

Szerző:

Belépett: 9 év

BulimicQueen

Blog kommentek: 0Blog bejegyzések: 1Regisztráció: 2015. 08. 08.

2 gondolat erről: “1.nap”

 1. Szia! 🙂

  Nem bántásból, de ez az oldal szerintem nem azért van, hogy tippeket adjuk fogyáshoz. De ha már ez érdekel, ajánlom az „Étkezés” fórumot. 

  Ja, és szerintem szard le mit mondanak mások, komolyan. A képed alapján (ha te vagy rajta) hát nincs miért aggódnod, elhiheted! 🙂 De ha mindenképp fogyni szeretnél, csak magad miatt tedd, ne másért!

   

 2. Szia! Üdv köztünk.

  Én voltam bulimiás és anorexiás is, és csak azt mondhatom, hogy ezek a betegségek mély szorongásból és ön-el-nem-fogadásból táplálkoznak. Ami azt jelenti, hogy hiába fogsz fogyókúrázni, továbbra is elégedetlen leszel magaddal valójában, mert nem a súlyod a problémád. Szerintem nagyon csinos vagy (a kép alapján), és valószínűleg nincs sok önbizalmad, ha nem tudsz visszaszólni azoknak, akik piszkálnak, hogy te pedig pont így vagy jó és így érzed jól magad.

  Magyarán: szerintem önmagad elfogadásával és a szorongással érdemes kezdeni valamit!

Írj megjegyzést

1. nap

Tegnap elhatároztam, hogy írok egy szutyok naplót. Most talán változások lesznek. Ma, több hónap után, kezembe akadt Louise Hay könyve (Éld az életed!); fojtatom az olvasást ott, ahol abbahagytam. Ma megint elkezdtem edzeni (hónapok után). Túlságosan megerőltettem magamat. A könyvet olvasni is szar volt. Mindig a magány jut róla eszembe. „Egyedül nem akarok meggyógyulni.” Nem megy… Na persze; ki fog mégis segíteni? Az összes érdekbarátom cserbenhagyott, mert meguntam a hülyeségeiket… A többit meg nem érdekli. Holnap megyek az orvosomhoz. Megmondom neki, hogy inkább egyedül akarom rendezni a dolgaimat és nem jövök többet. Amúgy is csak kevés haszna volt; hamis igazolások, indokolt lógás, meg egykét fogalom a bajommal kapcsolatban. Majd Hay segít, ha más nem. Pénteken érettségi. Talán tanulnom is kéne…

Szerző:

Belépett: 11 év

Hontalan94

Blog kommentek: 15Blog bejegyzések: 1Regisztráció: 2012. 11. 04.

2 gondolat erről: “1. nap”

Írj megjegyzést