Rádió ZH

" ... A Beszámolás Órája ... "

Sorstársak által készített beszélgetős műsorok, sorstársakról, sorstársaknak.

Rendszeres időközönként jelentkezünk műsorokkal, melyekben meginterjúvoljuk sorstársainkat, hogyan alakul az életük, hogyan élnek a lelki panaszaikkal együtt, hogyan küzdenek meg a hétköznapokkal.

Túlélési stratégiák, ötletek, tippek, sztorik!

Kellemes ráhangolódást, kellemes feltöltődést kíván:

A Rádió ZH Csapata!

 

IRATKOZZ FEL YOUTUBE CSATORNÁNKRA,
ÉS AZONNAL ÉRTESÜLSZ,
AMINT KEZDŐDIK AZ ÉLŐ MŰSOR! --==>>

 

 

 

LÁJKOLD A FACEBOOK OLDALUNKAT,
ÉS AZONNAL ÉRTESÜLSZ,
AMINT KEZDŐDIK AZ ÉLŐ MŰSOR! --==>>

 

Válogatás a Rádió ZH műsoraiból

Hóember becenév mögött egy igen felemelő sorsú ember áll. Súlyos epizód után, évekig tartó bezárkózottság után, újra a társadalom hasznos tagja. Sportol, nyelveket tanul, dolgozik. Családi, baráti köre kiépült. Tehát van kiút! Van lehetőség!  Minden saját magunkon múlik! Akarat erő kell! Várjuk a sorstársakat a bura.hu weboldalon! Jelentkezzetek a műsorba! Ezzel is támogatjátok a Búra Alapítványt!

Cvit skizofréniával diagnosztizálták, gondnokság alá akarták helyezni, de tizenegynéhány év gyötrődései, kálváriája után, már semmelyik orvos, gyámügyi hivatal nem adná meg neki újra ezt a diagnózist. Siker sztori a javából. Egy kétgyermekes családapa igaz története.

Beát a harmincas évei elején skizofréniával diagnosztizálták, majd írt egy könyvet, jelenleg gyermekét neveli. Egy nem megszokott műsor. Életinterjú, érdekességek.

Egy hosszabb lélegzetvételű műsor Poisonkiddel, aki a mérget nem csak alkoholosan itta, megtalálta számítását a bura.hu fórumain, beszámoló tőle, Parrot és Krisz segítségével.

Gitta mesél milyen családtagként együttélni személyiségzavarral küzdő nagynénjével, Ágival,  hogyan dolgozzák fel a hétköznapokat.

Ebben a műsorban az alkohol abúzust járjuk körül. Beszélgetőtársak Crazy és Krisz.

Ebben a műsorban Csillával ismerkedthettek meg, aki fiatal kora ellenére sok traumán van túl. Küzd személyiségzavarral is, és testképzavara is van, de ennek ellenére nagyon pozitívan áll az élethez. Friss, mégis aktív tagja a Búra weboldalnak, részletes beszámolókat olvashattok a blogjában, miken ment keresztül.

Ezen torokszorító kiadásunkban a hétköznapi nyelvezettel hozzuk közelebb, a pszichológia, pszichiátria lélektanát egy harmincas évei elején járó fiatal nő beszámolójával, saját életútjáról, megrázkódtatásairól, dühkitöréseiről, testsúly problémáiról.

Ebben az epizódban Ágival ismerkedhetünk meg, aki "erős border" tüneteket mutat. Versírásról, függőségekről, valamint egy érzelmi hullámzásokkal teli párkapcsolatról beszélgetünk több aspektusból, avagy impulzivitás felsőfokon, úgyismint "hogyan gyújtsunk be a számítógéppel".

Esti adásunkban Dia "került a célkeresztbe". Szó van neurózisról, meg nem határozott személyiségzavarról, testsúly-, és szexuális potenciálról. Gyógyszerek, mint "anyagozás". Széles spektrumát hallhatjuk a "lélek sodródásának". Több diplomás értelmiségiként élő Diával, mint egy rendkívül magával ragadó személyiséggel ismerkedhetünk meg.