Rádió ZH

" ... A Beszámolás Órája ... "

Sorstársak által készített beszélgetős műsorok, sorstársakról, sorstársaknak.

Rendszeres időközönként jelentkezünk műsorokkal, melyekben meginterjúvoljuk sorstársainkat, hogyan alakul az életük, hogyan élnek a lelki panaszaikkal együtt, hogyan küzdenek meg a hétköznapokkal.

Túlélési stratégiák, ötletek, tippek, sztorik!

Kellemes ráhangolódást, kellemes feltöltődést kíván:

A Rádió ZH Csapata!

 

IRATKOZZ FEL YOUTUBE CSATORNÁNKRA,
ÉS AZONNAL ÉRTESÜLSZ,
AMINT KEZDŐDIK AZ ÉLŐ MŰSOR! --==>>

 

 

 

LÁJKOLD A FACEBOOK OLDALUNKAT,
ÉS AZONNAL ÉRTESÜLSZ,
AMINT KEZDŐDIK AZ ÉLŐ MŰSOR! --==>>

 

Válogatás a Rádió ZH műsoraiból

Egy hosszabb lélegzetvételű műsor Poisonkiddel, aki a mérget nem csak alkoholosan itta, megtalálta számítását a bura.hu fórumain, beszámoló tőle, Parrot és Krisz segítségével.

Gitta mesél milyen családtagként együttélni személyiségzavarral küzdő nagynénjével, Ágival,  hogyan dolgozzák fel a hétköznapokat.

Ebben a műsorban az alkohol abúzust járjuk körül. Beszélgetőtársak Crazy és Krisz.

Ebben a műsorban Csillával ismerkedthettek meg, aki fiatal kora ellenére sok traumán van túl. Küzd személyiségzavarral is, és testképzavara is van, de ennek ellenére nagyon pozitívan áll az élethez. Friss, mégis aktív tagja a Búra weboldalnak, részletes beszámolókat olvashattok a blogjában, miken ment keresztül.

Ezen torokszorító kiadásunkban a hétköznapi nyelvezettel hozzuk közelebb, a pszichológia, pszichiátria lélektanát egy harmincas évei elején járó fiatal nő beszámolójával, saját életútjáról, megrázkódtatásairól, dühkitöréseiről, testsúly problémáiról.

Ebben az epizódban Ágival ismerkedhetünk meg, aki "erős border" tüneteket mutat. Versírásról, függőségekről, valamint egy érzelmi hullámzásokkal teli párkapcsolatról beszélgetünk több aspektusból, avagy impulzivitás felsőfokon, úgyismint "hogyan gyújtsunk be a számítógéppel".

Esti adásunkban Dia "került a célkeresztbe". Szó van neurózisról, meg nem határozott személyiségzavarról, testsúly-, és szexuális potenciálról. Gyógyszerek, mint "anyagozás". Széles spektrumát hallhatjuk a "lélek sodródásának". Több diplomás értelmiségiként élő Diával, mint egy rendkívül magával ragadó személyiséggel ismerkedhetünk meg.

Ezen bejelentkezésünkben Robit ismerhetjük meg szóban is. Sokaknak ismerős a Búráról roboman nicknéven. Blogot vezet, programoz. Hallhatunk az első skizofréniás schubjáról, avagy a "zuhanyzás és a folyosó"-ról, leszázalékolásról, gondnokságról, bírósági procedúrákról. Jövőkép vázolva! Integrálódás a társadalomba!

A műsorban Péter meséli el, hogyan alakult élete borderline diagnózissal. Hogyan éli meg a hétköznapokban a nehézségeket. Milyen praktikákat sajátított el a "túléléshez". Elmeséli, hogy megjárt egy-két terápiás intézetet is, és ott mily események vezettek a "repülő tányér"-hoz. Sztorizgatás életútról, nehézségekről és hitről.

//