Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Egy hasznos gyakorlat

azt ajánlották, hogy próbáljam ki az egy lábon állást. Kínában nagy divata van, ez is gyógyít valamit testileg vagy csak jobbá teszi a tested.

Szólok, ha valaki nem sportoló akkor nem olyan könnyű.

 

Aztán van a napba nézés.

Minden nap 10 másodperccel növelve az időt nézni kell a lemenő napba. 30 percig kell novelni, aztán 10 másodpercenként csökkenteni. Ez is egészségessé teszi az embert.

Ehhez kapcsolódva olvastam egyszer egy jóga könyvben, hogy a napba nézés jót tesz a központi idegrendszernek.

Mindenkinek jó egészséget!

HO OPONOPONO

Édesapám egy barátja küldte neki emailben, interneten utánnna lehet nézni, én használom néha.

Egy ősi Hawai-i önsegélyező, öngyőgyitó módszer.A lényege az hogy minden betegeség , baj , balszerencse ami téged ér Te vonzod magadhoz.Mindezekről felelőséget kell vállalni(teljes felelőssségtudat)Ez eredménye valami "emléknek" a tutadatalattiban(azért nem emlékszel rá).Kérni kell Istent, hogy gyógyitsa meg, törölje el ürességgé változtatva mindazokat az emlékeket , amik akadályozzák, hogy elérd  amit akarsz.Az üressség oda fogja vonzani.Mindig konkrét példát adva.

Ha pl. munkát keresel és nem találtál : Isten apám, anyám gyógyisd meg, töröld el mindazaokat az emlékeimet üreségé változtatva, amik megakadályozzák , hogy hozzám méltó munkát találjak.Sajnálom, szeretlek,  bocsájsd meg, köszönöm.Ha ezt gyakran mondogatod akkor hamarosan munkát találsz.Ne kérdezd hogyan az az Isten dolga, a Te dolgod az , hogy higgyél.

Ha valakivel rossz a viszonyod: Isten apám, anyám gyógyisd meg, töröld el mindazokat az emlékeimet üreséggé változtatva amik sértik(név). Sajnálom, szeretlek,  bocsájsd meg . köszönöm.

stb. Használhatod bármire ami nem okoz kárt senkinek.