Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Idegesség agresszió düh

ElőzőOldal 2 / 2

- az andalogva sétálók, akik azt hiszik övék a teljes járda
- a sebességhatár alatt 20al vezetők
- az öntelt megmondóemberek akinek szemernyi kételye nincs
- az értelmetlen szófosók akik 210 szóban taglalják a 4 szavas lényeget
- azok akik csak akkor keresnek meg amikor szükségük van valamire 
- a kényszer-beszélgetések
- az értelmetlen kérdések amikor nem a véleményedre kíváncsiak hanem a felelősséget passzolnák át
 

Jaj, én nagyon dühös és agresszív tudtam lenni, ha valami igazságtalanságot véltem felfedezni. "Ideges" meg minden apró bosszúság miatt voltam. Erre jött a Liticarb, és max. irritált leszek, ha valami nem úgy megy, ahogy szeretném. De ez nem jó állapot, amolyan lesza.om jellegű, elfojtott agresszió.

Szécsi Margit: Születésnapra

Szemem alatt álmatlanság
virágzik,
az én sűrű könnyeimtől
elázik.
Lesz még az én arcom igen
virágos,
lámpás szemem szerelemtől
világos.

Már a kakas harminchatot
kiáltott,
tagadhattok engem, édes
barátok.
Gyöngeségtek nem veszem a
szivemre,
jó a világ, még nekem is
jó benne.

1:36-ig.

Idézet tőle: Red

Nyugalom a hosszú élet ritka...

Ja. Mert itt mi mind olyan nyugodtak vagyunk. Ezért el is éneklem a "jó a világ még nekem is jó benne" dalt.

Majd ha ti is leírjátok, hogy mikor lesztek dühösek, akkor folytathatjuk.

Nyugalom a hosszú élet ritka...

És ki is provokálod, hogy dühös lehess?

Hogy jött fel ez a topik, ha az utolsó hsz. 2011-es? 

Na mindegy, jó kis topik. 

Ki kezd? 🙂

Rájöttem, hogy mérhetetlenül dühös tudok lenni bármilyen vélt vagy valós sérelem miatt. Igaz, ha lehetőségem van ezt "feldolgozni", azaz megbeszélhetem az illetővel, hogy mi a gond, esetleg bármi engedményt tesz irányomban, van egy jó szava hozzám, esetleg annyit mond, hogy elnézést kér, vagy félreértettük egymást, akkor azonnal lenyugszom.

Ja, az ilyenek engem idegesitenek, plusz meg az, hogy nem allnak jobb oldalon a metro mozgolepcson Budapesten az emberek.

Főváros,86-os busz.Felszállok a hátsó ajtón.Iszonyú szag!A hátsó ülésen bűzlik egy alvó részeg.Állatnak nincs ilyen szaga!Mindenki fogja az orrát-csak szájon át lehet levegőt venni.Érzem én is-ha még egy lélegzetet veszek:elhányom magam.Leszállok és felszállok elől a sofőrhöz,mondom mi a helyzet.Azt mondja,hogy leszállíthatja az utasokat meg hogy miért nem szólnak rá az utasra.Egy másik utas is mond pár okosat,hogy miért nincsenek ellenőrök,stb.Leszállok.Nem akartam okoskodni,hogy'"kedves sofőr úr!maga most nem csak egy buszt vezet,hanem egy-alkalmi emberi közösséget/ha úgy tetszik/-persze nem a szó közjogi,hanem a szó szoros értelmében!Ha a vészjelzőt megnyomják,meg kell állítani a buszt!Vegyi támadás lehet ilyen!'"Ha sikerül leszednie azt a görényt,még meg is tapsolják. Na jó én leszálltam,nem tudom mi történt velük...   

Budapest 2011 szeptember 30.   

Töröltem.

Töröltem.

Töröltem.

Nekem is vannak agresszív gondolataim. Elönt harag gyűlölök mindent és mindenkit magam körül le tudnám rombolni a világot, néha kívánom, hogy egy vírus irtaná ki az emberiséget...meg ilyen baromságok. Szörnyű amikor megy az agyam.  De ingerlékeny nem vagyok.

Ha megfelelő keménységűre tömsz ki egy erős szövetanyagot lesz bokszzsákod. Lövöldözni Magyarországon nem negyon lehet, csak fegyveres testületeknél, vagy ha vadászol.

Gázpisztolyod még lehet, pénz kérdése(25e től a csilllagos ég), ha érdekel nézz csak utána. Azzal lövöldözhetsz mert csak hangja van, de amúgy ártalmatlan jószágok:
http://gazpisztoly.hu/

Antidepresszáns,nyugtató.És rendszeresen kifárasztom magamat fizikailag.

Sajnos nagyon jellemző lett rám mind a 3. Régen is jelent volt az agresszió, de el tudtam folytani. Ma már nem megy...Saját magamtól ijedek meg. Szívem szerint tombolnék, törnék-zúznék, de még van annyi önuralmam, hogy visszafogjam magam. Vesszettül káromkodok, illetve ha senki nem látja, akkor dühöngök. A legapróbb dolgok( hangok, szagok) vadítanak be, ilyenkor mintha késsel böködnék az agyamat. Ti szedtek valami használható bogyót? Én Convulexet(az elején nagyon jó volt, most már nem hat), meg Amitrexet.

elektrosokk-"terápia"... próbálnák ki azon, aki kitalálta! szerencsére ma már altatásban végzik, de állítólag így is borzalmas, és mára gyakorlatilag bebizonyosodott, hogy hatástalan. ugyanolyan primitív módszer, mint az inzulinsokk vagy a hideg vizes merítés.

Ha valaki türannoszi elveket alkalmazva elektromos áramot vezet át egy testen, kínzásról beszélünk, de ha köz- és magán-kórházak hivatásos pszichiáterei vezetnek át elektromos áramot egy ember agyán, az már terápia. 

Örülök, hogy megtaláltam ezt a témát.

Nemrég a kétségek és a reménytelenség gyötört, ami ma már átment agresszióba és dühbe. Ingerlékenyebb vagyok és közömbössé váltam!

Kár hogy a boxzsák számomra megfizethetetlen árban van.

szívesen lövöldöznék fegyverekkel (íjjal, puskával, pisztollyal) de nem hinném hogy ez egy jó választás lenne egy magamfajta "beteg" embernek...

Olvasd csak el:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Elektrosokk-ter%C3%A1pia

 

Nagyon hatásos, mai napig alkalmazzák.

Hogy reseteled?Mi?

Az agyad irányít mindent, ami benned van, olyan,mint egy számítógép aminek néha lefagy az operációs rendszere, ilyenkor resetelni kell (elektrosokkterápia).

sziasztok

én úgy félek,hogy kárt teszek a családomban,mostanában hihetetlenül agresszív lettem.

az agyunkat mi iráyítjuk,igaz????

Én elfojtom az ebből fakadó stresszt, aki nem ismer jól az talán észre sem vesz, hogy néha szó szerint ölni tudnék. Mostanság a gyógyszerektől jobban vagyok, de egy váratlan külsö bármilyen ingert 100 szorosára fújok fel magamban, nem beszélve, hogy mindent magamra veszek.

Sajnos rám mindhárom tulajdonság jellemző. Szociális fóbiámból kifolyólag állandó stressznek vagyok kitéve, elég egy véletlen kiejtett szó és már ölni tudnék.

Budapesten én sem hordanék nyakláncot.

Főváros.Nő ül a villamos nyitott ablakánál.Indulás a megállóból.Ebben a pillanatban a "csávó" benyúl az ablakon és kitépi a nő nyakából a láncot!Megszólítom:

-Kitépte a láncot?

-Igen!Mind a kettőt!

Budapest 2010 augusztus 12.

Hát ja, ezen az egyen segít.

A többi szarság marad.

Ritkán szoktam írni a búrába - többnyire egy zárt fórumon, és az indexen lógok -, de azért szoktalak olvasgatni titeket.

A rend kedvéért magamról csak annyit, bipoláris vagyok, hipomániás, a többit meg hosszú lenne felsorolni.

Szép napot neked!

Örülök neki, ez segít neked, mert akkor te is tudod, sajnos, ez egy olyan tünet, amit képtelenség szabályozni. angry

Én a Lamolepnek köszönhetem, hogy már  nem kattanok be.

Nekem is volt ilyen törés-zúzás korszakom, amikor még a számítógépemet is megreptettem rendesen. A végén már én könyörögtem a családomnak, segítsenek valamilyen kórházba bejutni, mert a rohamok egyre sűrűbben törtek rám. Az egyik kórház neurológiáján engem a Mellerillel szedtek le ezekről a rohamokról, amit én csak kanyarbogyónak hívtam, mert egyenesen menni attól képtelenség volt. Úgy tudom, ezt a gyógyszert is bevonták már.

Lekopogom, azóta nem törtem-zúztam, csak az öngyilkossági kísérletemnél. Ez szerencsére már a múlt.

 

Sose felejtek el egy cikket, amit egy 50 éves pasas írt, aki 40 évig skizofrén volt, gyógyszerezték, zárt osztály; aztán egyik zárt osztályon egy nővér adott neki egy rakat tányért, hogy b*ssza a falhoz. 

Másnap már tudott sírni, harmadnapra kisírt mindent, a cikket már gyakorló pszichiáterként írta.

Tardylról én is hallottam, nagyon rá lehetett szokni, másrészt túladagolása halálos kimenetelű volt. Önmagában egyik ilyen gyógyszer sem kábítószer, de alkohollal csúnyán meg lehet dobni az összhatást...
De ne erőltessük...

Volt egy kivalo gyogyszer a problema Tardyl volt a neve . Majd szetbaszott az ideg bevettel ket szemet es teljesen elvitte. Olcso volt nem volt kabitoszer es kivontak a forgalombol. Nem csak a gyogyszert de meg a hatoanyagokat is azaz nem tudod tobb gyogyszerbol osszeallitani. 3 komponensu volt ....

Isten aldja az OGYI nagy es okos fejet ...

ElőzőOldal 2 / 2