Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Hallucinációk

ElőzőOldal 2 / 2

reggel 8:30 kor 200 mg x 2 amitrex

delben 200 mg amitrex

este 300mg nantarid

A Nantarid ugyanaz, mint a Ketilept.

Én a ketit szedem.

Mennyiket szedsz?

Amitrex rreggel delben este nantarid

Nekem is szükségem van a vér látványára,azzal távozik a fájdalom.

Az Orfiril hangulatstabilizáló.

Én is szedtem egy időben.

Te mit szedsz most Attila?

Ezt küldöm neked, nézd csak:

Remélem, tetszik.

Fel a fejjel.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak.

Engem nem érdekel, ki mit gondol.

Nekem ez jó, és kész.

Én pengével szoktam vagdosni magamat.

Attól nyugszom meg, ha látom, ahogy folyik a vérem.

A vérrel együtt kifolyik a fájdalom is.

Harapni is szoktam, ha veszekedés van.

Dührohamaim nincsenek, mióta a Lamolepet szedem.

Nem vagyok gyogyszeresz de amikor meg a baj elejen voltak nekem orfirilt irtak azt mondtak nem nyugtato nem kabitoszer hanem ciklusba kerules ellen jo nem tudom mi ebbol az igaz es hogy neked bevallna e ?

Mit halucinalok ? Hat akusztikus is meg vizualiss is van . Az akusztikus iszonyat a motorok hangja mintha a masodik vilaghaboruban volnek es ss motorosok lennenek a hangok hangosak minden kb. 5-10x hangosabb mint normalis esetben a taj iszonyat nagy a tavolsagok hatalmasak sokszorosa a normalisnak, a 300m re levo vendeglato egysegbe sincs kedvem lemenni mert olyan mintha 5 kmt kene legyalogolnom, azontul penzem sincs es nincs kedvem megalazni magam a mindennapos ingyenes asvanyviz keressel ....

Irjatok hatha megusszuk ... amikor rakos voltam volt egy felirat a falon "emberi torveny mindent kibirni es mennni tovabb" csakhogy hogy menjunk ha elni sincs kedvunk

Hasznalsz valami tudatmodosito szert azon kivul amit a dokik felirnak ? alkohol kabszer ?

Most is legszívesebben a vére,met folyatnám...

Vegyel egy boxzsakot es azt verd agyon addig csinald amig annyi erod sem marad hogy majd osszeesel

utanna megnyuxol es nem kell magadat bantani ... irj vissza hogy bevalt e ?

Nyomozd ki hogy mi okozza ezt az eletben a megszokason kivul ha megvan gondold at hogy tudsz e valtoztatni rajta irj vissza en megprobalok segiteni neked ...

ÉN NAGYON SZÉGYENLEM EZT AZ EGÉSZET

Én dührohamaimban szoktam harapdálni maagam, de nem vérig. Meg ütögetem magam (amolyan king-kong módra), egyszer meg is repedt az egyik bordám. Ez hasonló mint amit ti csináltok, vagy az teljesen más? 

Nyugodtan írjatok bővebben ilyen dolgokról, itt egymás között vagyunk, nem a botránkozó családtagok meg egyebek között.

Semmit nem teszek ellene.

Mert nem akarok.

Mert csak a vérem látványa tud megnyugtatni.

Nem veszem el magamtól az egyetlen szabadulási lehetőséget a szenvedésből.

hát,én is vagdosok,meg égetek....meg mérgezek.Nem tudok leállni,már többször kis híjján belehaltam.Ti mit csináltok,mit tesztek ellene?

Szia!

Én szoktam darabolni rendesen.

És te?

sZIASZTOK!

Küzd valaki önsebzéssel,itt?

Én az elmúlt hónapokban már folymatosan haluztam, a legkülönfélébb dolgokat.

Nem tudom, akarattl vissza lehet-e hozni, de én nem akarom,az biztos.

A legdurvább az volt, mikor haverom épp egy eléggé disszociatív állapotomban elkezdte mesélni a rémálmát, boszorkánnyal meg minden, én meg olyan rettenetesen szorongtam, hogy megelevenedtek az álom elemei (vagy megelevenítettem magam előtt), de valahogy nagyon furcsán, hát nem is emlékszem. Kívül meg szépen bólogattam mosolyogva: "ühüm, ühüm" 😀

Egyébként szerintem valahogy így néz ki a képlet: hirtelen intenzív szorongás bizonyos lehetőségektől (pl. máshol írtad, névtelen, hogy haluztál olyat, hogy az autók neked mennek: először tehát villanásszerű ijedtség ettől a lehetőségtől); ez ellen az agy rögtön kiadja a védekező parancsot; na és itt jön az "őrület": ahhoz, hogy védekezni tudj, meg kell történnie annak, ami ellen védekezel!! Ezért elfogadja az agyad a tévképzetet, hogy az autók valóban feléd mennek. És már látod is. 

És a fun fact az, hogy maga a hallucinálástól való félelem is így létrehozhat hallucinálást: megijedek a lehetőségétől; védekezni akarok ellene; ahhoz hogy az agyam tudja, kibírom-e, mintegy "ki kell próbálnia" a dolgot, ezért "beengedi" a hallucinációt.

Nekem is volt már ilyen érzésem. Ugyanez a kihangosodott gondolatokkal, vagyis a gondolataim beszéltek a fejemben. Szerintem ilyenek "egészséges" emberekkel is előfordulnak, talán a mélysége és a gyakorisága más

Nekem flashback-eim voltak, amikről azt hittem haluk. Azt hiszem soha életemben nem éltem át olyan kakofón szörnyűséget, kivéve magát persze a traumát. Sokáig nézek a tükörbe és vicsorgó női arccá torzul a tükörkép. Aztán pár év múlva kiderült, hogy anyám két héten át őrjöngött egy székben mint egy vadállat, én meg az ölében csücsültem kétévesen. Bármikor meg tudnám csinálni egyébként a tükör előtt, de pszichikailag képtelenség. 

De talán hallucináció-kezdeményeim is voltak, de képtelen vagyok eldönteni, hogy szándékosan csináltam vagy "rámtört". 

Nektek nincs olyan érzésetek, mintha végülis ti magatok "próbálnátok ki" hogy "na, behaluzok?" és akkor tényleg be is haluztok? Nemtom érthető-e amit kérdezek, nem tudom rendesen megfogalmazni.. Néha este még mindig félek, hogy hangokat fogok hallani, hegyezem a fülem pl. a fülzúgásomra, és valahogy érzem, hogy könnyen át tudnék lendülni egy ponton, mikor - teljesen érthetetlenül - azt hinném, hogy suttogást hallok. 

Hallucináltam már. Ijesztő volt, ugyanakkor tudtam, nem a valóság amit valóságban látok. Megrémültem és akartam hogy vége legyen. Volt olyan, amikor akartam hallucinálni de sehogy sem sikerült.

ElőzőOldal 2 / 2