Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Eszter lánca (2017) dokumentumfilm

babarczyeszter

bocs. úgy értem önnek kellene másképp viselkednie, elhiszem a szeretet dolgokat , de engem a szeretet a saját életemben sem érdekel

inkább az hogy önnek kéne színészetet tanulnia, megtanulni szépen viselkednie, a filmben ön nagyon távolságtartóan és valami különös ridegségben jelent meg nekem, ami szörnyű látvány,... a gyereke aranyos, de gondolom majd ő talál magának barátokat meg szeretőt.

vegyész végzettséggel is lehet minőségbiztosítási szakember, csak azt szerintem angolul nehezebb megtanulni mint a vegyészetet, betantják, meg kap könyvt dossziét számítógépet ilyesmi,... azért ajánlanám ezt mert jóval több pénz van benne mintha laborokban ügyeskedne... de angolul is megpróbálhatja

elhiszem hogy kint akar maradni, én is 18 éves koromba kiakartam menni, csak nem kaptam munkát, aztán meg elsodort az élet ettől. Nekem elméletileg van német származásom, 1741-ig vezettük vissza a családfánkat, ahol megtaláltuk a friddmann frittmann és nőben a habermann neveket. gyerekként nekem német közösségről beszéltek ezért felnőtt koromig szinte gyűlöltem a magyar szót és a külföldi felsőbbrendűséget hírdettem, hogy nekem ne magyarozzon senki előttem. így szerintem nagyon élvezheti a külföldi társaságot és vidéket a gyermeke.

nekem mind súlyos, mind enyhe depresszióra antipszichotikumot írtak, aztán jöttek a gyógyszermellékhatások amire felírták a hangulatzavart és mindig megkérdőjelezik a skizofréniát úgy hogy pszichotikus tünetem sosem volt. én nem vagyok szaki de a hipnoterapeuta.net-en tibor zsámbóki-t gyerekkorom óta ismerem, nála ha nem is gyógyul meg az esetek többségében gyógyszermentes lesz, dollár ba kell fizetni neki, magyar árban nem sokat, volt országos úszóbajnok is, minden terápiában van egy úszó edzés, ezzel úsztam át a bura popperpéter dunát. azt mondta nem volt őrültség, jiu jit su mester(1 tanítvány ufc nyerts lett) és a taoista kézrátételes gyógyítást is megkpatam tőle blablabla, csak pincéreket nem fogad, mert az mind élvezeti szer és drog függő, mert mindig felszolgál magának a pincér. nekem betiltotta hogy pincérkedjek bárhogyan is. egyébként ért a sport pszichológiához is és szokott üzleti tanácsadást is adni. Nagyon kedves ember, 1 alkalom 50 dollar. Indián családja van, azok a hocaponto miatt megölnek, én spanyolt tanultam tőlük.

 

NA de sebaj, az ön viselkedése nem egy egyenes tartású emberé, én legalábbis nem tudok így bánni gyerekekkel. Tehát az ön viselkedése a furcsa. Nekem épp mivel párom nincs anyukám még mindig a legfontosabb, de általában lelkiekben egy nőt azért elé helyzek, aztán több rokon nekem nem számít, a világ bármelyik pontjáról gyűjtöm az ismerősket, csak úgy ellenni a világban. Tehát lehet hogy önöknél nem az anya az elsőrangú a gyereknél, mert neki más ember aki földrejzilag közel van vagy látta személyesen, rokona, barátja az ott van ön helyett. Nekem jelenleg a védelmem is anyukám. Lehet hogy a gyermekének az a jó ha ön egyedül tovább él. hmm.

 

 

 

Kedves palack,

köszönöm a visszajelzést. A fiam már most is Londonban van, és nem is akar hazajönni, de kedves a felajánlás. Nem hiszem, hogy neki "jobban" kéne viselkednie, nagyon jól viselkedik az én megítélésem szerint, és sok szeretetet ad nekem. A depressziót nehezen érti, de mindenki nehezen érti, aki nem próbálta még...

Kedves babarczyeszter

Remélem sikerül a fiának a vegyész szak. Anyukám két diplomás, egyik vegyész, másik minőség biztosítási szakember. Anyukám most laborvezető. De volt már vegyész szakmával a Minőség Ellenőrzési Otsztály(MEO) vezető is. Anyukám nagyon szereti a munkáját és az neki olyan mint a második otthona. Így remélem sikeres lesz a fiának az iskola elvégézése. A DE vezetője anyu évfolyamtársa volt, ő kémia szakos volt, egyszer köszözöntem neki az utcán sziával. A vegyészettel ha kitanulná a minőségbiztosítást munkával Magyarországon, később külföldön nagyon sok pénzt lehet vele keresni. Anyukámat a szakma egyszer 2. helyzettel tüntette ki minőségbizosításból. Van szaklapja is, ha érdekli anyukámtól megkérdezhetem a címét, hátha tudja.

Szerintem sokat tett a fiával hogy elvitte őt tanulni és kapott öntől egy lakást. De Ő szerintem nem ezt várta, mert lehet olyan gyermek aki tudja az élet minden bravúrjának a megoldását, hogyan kapja meg a maga szükségleteit. A törődést, vagy hogy tanuljon meg viselkedni, mint egy színész, szépen, az talán jobb lenne neki, mert én nem gondoltam, hogy ön ilyen nehezen megérthető viselkedésű.

sok szerencsét a sulihoz.

 

Nagyon szépen köszönöm, dopamin! 

Idézet tőle: dopamin

Így 4x megnézve, ugyanarra jutottam, hogy nagyszerű vagy erős és kitartó ráadásul csinos is de az őszinteséged az megrázó ahogy ebben a fimben mindenki öszinte. Képtelen lettem volna így összeszedni a dolgokat. Nincs ennyi támogatásom de végülis mi vivjuk a harcot, vagyis te vivod a harcot sokrétüen tevékenykedsz. Igazán csak hálás vagyok ezért a filmért mindenki szaváért, gondolatáért és most is elkezdett csorogni a könnyem a film nézése közben elkezdtem a családi feldolgozást nekiindulást hatásodra őszintébben beszéltem teljes tagadás és nem értés és a szedd össze magad nem baj lépkedni kell ....köszönöm erőt adtál!

yes angel devil

Így 4x megnézve, ugyanarra jutottam, hogy nagyszerű vagy erős és kitartó ráadásul csinos is de az őszinteséged az megrázó ahogy ebben a fimben mindenki öszinte. Képtelen lettem volna így összeszedni a dolgokat. Nincs ennyi támogatásom de végülis mi vivjuk a harcot, vagyis te vivod a harcot sokrétüen tevékenykedsz. Igazán csak hálás vagyok ezért a filmért mindenki szaváért, gondolatáért és most is elkezdett csorogni a könnyem a film nézése közben elkezdtem a családi feldolgozást nekiindulást  hatásodra őszintébben beszéltem teljes tagadás és nem értés és a szedd össze magad nem baj lépkedni kell ....köszönöm erőt adtál!

nagyon tanulságos

én biztosan nem mertem volna

köszönjük!

Nekem nagyon tetszett a film. Elképzelhetlennek tartottam eddig, hogy valaki ennyire nyíltan, őszintén, kendőzetlenül beszéljen magáról és megmutassa magát. 

Köszönöm szépen!

(Csodálatos volt látni Eszter a családtagjaidat, a mindennapjaidat, az áteredet, a munkahelyedet és a kiállításmegnyitót.)

A filmmel kapcsolatos gondolataitokat légyszi ebbe a topikba írjátok, hogy tematikusan összeszedetten legyenek az információk, vélemények, reakciók!

 

A Babarczy Eszter életébe bepillantó dokumentumfilm itt nézhető meg teljes egészében (játékidő: 53 perc):

 

 

Eszter lánca (2017) Dokumentumfilm (Rendezte: Varga Ágota)