Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Ezoterikus tapasztalások és gondolatok

Értelek nekem is vannak nehéz napjaim de valahogy felismerem azt ami rossz és nekem vannak jó, hasznos, sregítő érzéseim vagylátásom ezért veszem ketté tudom kettévenni és a rosszról a betegről igyekszem elengedni elterelni a figyelmem vagy gyorsan túlesni rajta nem könnyü de nem is lehetetlen azért megértelek teljesen csak nekem ezek mindig voltak egész eddigi életemben most is.

Idézet tőle: dopamin

De hát ez nem hallucináció csak az orvosok mondják ez a LÁTÁS képessége

a lényeg el tudd különiteni a Látást a Halucinációtól.

Én a félelemmel és betegséggel társuló gondolataimat nem tudom egyelőre pozitívumként értékelni...

De hát ez nem hallucináció csak az orvosok mondják ez a LÁTÁS képessége

a lényeg el tudd különiteni a Látást a Halucinációtól.

Idézet tőle: dopamin

Szerinted kicsoda Isten?

Az még az idézetben volt amit betettem,tehát  szerintem az a lényege annak az utalásnak -Isten- személyére (hatalmára,mert a kérdésed egyszerűen megválaszolom egy szóban:Isten=egyetlen  hatalom) ,hogy lám-lám több évtizednyi eltökélt munka,és dollár-ezermilliárdok elköltése után sem tudták megcsinálni amit igazán szerettek volna az - emberek-,ebben az esetben annyi lett odafirkantva,hogy "mert nem tudnak elég energiát összegyűjteni ehhez a kísérlethez",mármint a CERN fizikusai.Na vajon miért?Viszont utána érdemes olvasni a cern-nek,elvileg a helyet a régi, századokkal az építést megelőzően ott élő  emberek már a--- pokol kapujaként--- tartották számon,és ami még szerintem egy nagyon jó összeesküvés elmélet alapja lehet az az,hogy a CERN miatt , az annak műkődése során ,és fennállása alatt ott felgyűlt rengeteg adat és információ feldolgozásának szükségessége  miatt kezdték el kialakítani a world wide web-et, (www) , ami ma az internet , a világháló alapját jelentni,ami miatt most én meg te meg ti tudunk ITT beszélgetni,vagyis írkálni.Szóval a "pokol" kívánt elérése során az ember hozta  létre az internetet. Tehát leírod a pokol falára,hogy itt a pokol mindjárt? Újat nem mondtál ezzel.

Én egyébként kezdek totál szétesni,de én nekem voltak világvége halluim tavaly március körül  pszichózisban.Vagyis látni véltem dolgokat.Dolgokat amelyek lehet,hogy a jövő lesznek egyszer.Ezekről lehet ezoterikus formában is írni,vagyis ebben a fórumban.Én látni véltem,ahogy a földi légkör,és a föld gravitációjának megszűnése után a megmaradt élőlények kirepdesnek a világűrbe,mert a vákuum kiszippantja őket oda, és ott darabjaikra hullanak,és a szerves anyagok amik a testeket alkotják végül szétrobbannak,és atomjaikra hullanak.Aztán  ezeket a darabokat meg szépen összeszedegetheti ,a maradványokat aki/ami akarja,és azt csinál velük amit akar, és most vagy az van,hogy ezek a távoli intelligenciák amiket észlelsz ,valóban segíteni szeretnének új letelepedést kínálni az elkövetkező létformáknak,vagy egyszerűen csak önös érdekből próbálnak beavatkozni az emberiség sorsába,és a végső céljuk nekik is a pusztítás.Tehát nekik az ember mint olyan egy táplálék végső soron.Egy "biomasszává" formálható valami,amivel ők azokon a távoli galaxisokban tudnak mit kezdeni,és az nekik ott nem elérhető,tehát neki mi -alapanyagok- vagyunk.Ez is egy elmélet,az én elméletem.Semmi haverkodás, semmi barátság, ezek önző lények.Ezért is van szerintem ez a totális információ-és hír zárlat az ufo kérdésben a nagyhatalmak részéről.Az egyszerű közemberek nem tudnák megemészteni az igazságot.Valaki várja a mennybe menetelt ,(igen,ez is egyfajta mennybe menetel), vagy hogy új megváltó jön el,vagy a gonosz testesül meg valamilyen formában,vagy valaki személyében.És van mondjuk egy felsőbb hatalom,amit még azok az idegen intelligenciák sem tudnak felülírni,valójában az emberiség egyetlen támasza, a hit lényege,és ez leginkább a keresztény hithez áll közel,de sajnos nem teljesen egyenlő vele véleményem szerint.

Az "esti mese" idáig tartott ...

Kicsit lehet,hogy zavaros voltam,de ha valamit nem értesz,akkor kérdezz.

Szerinted kicsoda Isten?

"A Nagy hadronütköztető veszélyeire a világhírű elméleti fizikus, Stephen Hawking is figyelmeztetett. A tudós az angol Daily Expressnek azt nyilatkozta, hogy a CERN részecskegyorsítójában 2012-ben felfedezett Higgs-bozon elpusztíthatja a világegyetemet. Hawkins szerint a „Higgs-potenciálnak van egy aggasztó jellemzője, hogy metastabil (vagyis instabil – a szerk.) lehet 100 milliárd gigaelektronvolt (GeV) felett, és egy fekete lyukat hozhat létre. Ez azt jelentheti, hogy az univerzum katasztrofális vákuumba torkollhat: egy valódi vákuumbuborék a fény sebességével nő. Ez bármikor megtörténhet, és nem láthatjuk előre. Az egyetlen szerencsénk, hogy nincs olyan eszközünk, amivel ennyire nagy energiát létre tudunk hozni (a CERN is ennek csak a töredékére képes – a szerk.), különben összeomlana a téridő, ahogy ma ismerjük” – írta Starmus című könyvének bevezetőjében 2014-ben."

 

Idézet tőle: dopamin

ez már elmúlt, amugy diktálják elismerem ez a legbetegebbnek tűnő írásínformáció nézz szét másfele is mielőtt ítélsz

Én csak kérdeztem! Ezek szerint te írod ezeket le?

Annyi a hozzáfűzni valóm,hogy a CERN részecskegyorsító elindításakor ha jól emlékszem a keleti vallásokban hívők egy része azonnal a világ végét jósólta meg,de akkor nem történt "semmi".

Azért ne gondold,hogy csak úgy beszólogatok,mert tudnék erről többet is írni,de pl. ez szerintem egy reálisabb gondolat,idézem:

“A CERN segítségével megtalált “isteni részecske” elpusztíthatja az univerzumot, mivel összeomolhat a tér és az idő,” mondta Dr. Hawking.

Vajon tényleg annyira veszélyes lehet a hadronütköztető, hogy a Földet pusztulással fenyegeti? Természetesen a Bibliából tudjuk, hogy ez nem fog megtörténni, hiszen az “utolsó napoknak” vagy “világvégének” nevezett eseménysorozat, ?csupán? az emberiség jelenlegi korszakának drámai befejezését jelenti, nem pedig a Föld nevű bolygó pusztulását. Ezt Istennek köszönhetjük, mert ha rajtunk múlna, a történet vége valószínűleg tényleg a teljes pusztulás lenne....

megjegyzésem:Amikor az ember tüzet gyújott ,és rájött,hogy ezt hogyan kell megismételni "akárhányszor",akkor kezdődött a probléma,nem?

ez már elmúlt, amugy diktálják elismerem ez a legbetegebbnek tűnő írásínformáció nézz szét másfele is mielőtt ítélsz

Idézet tőle: dopamin

akkor beteszem ezt ide

http://belsohangok.hu/index.php/tapasztalasok-top 

??? Ezek mégis honnan?

"én: A jelzett időintervallum első kvadránsában a test leállt, érdemi kommunikáció nem volt. A Harmadik kvadráns üzenete írásban. :

medi: A földi létezés átköltöztetése folyamata közben a CERN  részecskegyorsító részlegében egy emberi Létező, a felszaporodott sötét, vagy antianyagot szabadon eresztette. A 2. bolygó megsemmisült benépesítése előtt és a teljes átállás előtt. Az emberi létezők azonnali begyűjtése és újratöltése folyik  egy másik valóság síkba és egy egészen más dimenzióban való földi naprendszer leképezésével azaz terra-formálásával az egész információ egy tudatban és egy fém anyagú adathordozóban rögzítve. 

A föld és értékes génállománya jelenleg teljes hologram illúzióban létezik, semmit sem érzékelve a kétszeres katasztrófából. Három katasztrófát nem tudunk megállítani ezért most teljesen új területre költöztetjük az összes információt és genetikai állományt. 

További intézkedésig egy testhelyettesítő kiképezve alapfunctiók elvégzésére az illúzióban mindenki gőzerővel dolgozik a föld és a naprendszeretek megmaradása érdekében. "

akkor beteszem ezt ide

http://belsohangok.hu/index.php/tapasztalasok-top 

Nem ezoterikus, de jó.

"Egyszer majd tényleg úgy akarsz visszatekinteni az életedre: 'Milyen csodálatos is lehetett volna, ha mertem volna élni'?" - Caroline Myss

Idézet tőle: dopamin

Ez jó. 😀

Elnézést azoktól akik az egyházakban hisznek

Rokonunk férje fellőkte az előszobában a feleségét beverte a fejét a lépcsőbe és 3 nap alatt meghalt. A telefonon arról beszélt hogy megcsúszott és igy történt személyesen is ezt ismételgette igaz fájdalommal (demens már)de mindig másképpen mondta el de az első pillanattól láttam a képet hogy fellöki reggel a kifelé küszködő nőt aki a mi hivásunkat várta hiszen Nevenapja volt a szokás a családban hajnal 5-6 közötti köszöntés volt végül a mesékbe ellentmondások keveredtek hogy már visszafelé jött akkor a homlokát arcát üti meg az bő vérzéssel járt volna

 az apánk megölte a tesóm anyját és nemsokára a tesóm ugyanerre jutott, de én az első telefonálástól tudtam és aznap zavart valami ....hívtam volna többször a tesóm anyját, de valaki aki nállunk volt az megzavart.

Nekem olyan képek jönnek amik a múltat amiről semmit nem tudok senki nem mesélt néha sőt sokszor azt sem ismerem kihez kapcsolódik a kép -érzés-hang és ez van a jövővel ha egy betegemről van szó előre látom hallom tudom és sokszor fizikailag is érzem.  Ezeket nem tartom halucinálásnak pláne a jövőt mert az beigazolódik jól pofánvert többször is mire odafigyeltem rá.

Idézet tőle: PhilC

Idézet tőle: Kleó

Mondjuk már akkor észrevehette volna, hogy túlérzékeny vagyok és valami nem stimmel. De ez már egy másik téma.

Sokszor gondolkozom rajta, hogy igazából a közoktatásba be kellene építeni olyan modulokat, amelyek arra szolgálnának, hogy jobb potenciális szülőket neveljenek az emberből. A közoktatás most csak arról szól, hogy jó potenciális munkavállalót neveljenek az emberből - az emberek magánéletével, érzelmi életével ilyen szempontból senki sem törődik. Jó lenne, ha pl. középiskolában kötelező lenne pszichológiát tanulni, legalább érzékenyítés szintjén. Hogy lássák a felnövő emberek, hogy igen, ilyen dolgok is vannak a világban, ilyen szemszögből is lehet szemlélni a dolgokat. Egyszerűen nevetséges, hogy azt várjuk el, hogy a szülők nulla tanult pszichológiai érzékenységgel igazán jó szülők legyenek - itt mindent a hozott mintákra és az ösztönökre bízunk. Pedig a nevelés más irányítóinak, pl. a tanároknak is kötelező a pedagógia mellett pszichológiát is tanulniuk. (Aztán az más kérdés, hogy mennyi tanár vetíti ki a munkahelyi frusztrációt a gyerekekre, és mennyiben tesz hozzá az emberi lélek torzulásához... nyilván arról van szó, hogy akinek ennyi gyerekkel kell foglalkoznia, annak nagyobb teret, alkalmazható/eredményes eszközöket kellene biztosítani a mentális regenerálódásához is.)

Szóval: persze, hogy anyád nem ismerte fel, hogy ez a túlérzékenység gyanús. Hisz nem tanította meg rá senki, hogy a túlérzékenységre gyanakodni kell. Valószínűleg annyival rendezte le magában, hogy kicsi vagy még, meg milyen kis cuki vagy, hogy ilyeneken még összeszorul a szíved...

A gyereknevelés igazából a "vak vezet világtalant" példaértékű esete.

Ebben az a szép, hogy mindkét szülőm pedagógus, és igen, az ötvenes években tanultak pszichológiát. És nem, cuki az nem voltam, mert mindig is halálra idegesítette, ha sírtam. Az volt a kínja, hogy mit csináljon, hogy abbahagyjam. Mondom, és szent meggyőződése volt, hogy ha elárulja, hogy a vége jó, akkor minden rendben.

Mi még tanultunk gimiben 1 évig pszichológiát, heti egy órában. Volt, aki ennek hatására ment pszichológia szakra.

Idézet tőle: dopamin

Én igen nem kell hozzá kép sem, de a holokauszt bennem is borzalmas érzeteket kelt de emlékeket is.

mások emlékeit érem el ezzel kapcsolatban tragédia majdnem belehalok.

Igazából a képet csak egy példának hoztam fel, mert úgy éreztem, jellemző ez az eset. De egyébként igen, írott szövegek, hallott elbeszélések hatására is így működök. Pl. mikor gyerekkoromban autóbalesetben meghalt az unokatestvérem és a nénikém, anyámból a trauma hatására kiömlött minden információ, amit csak az esetről megtudott. Hogy mit következtettek ki utólag a helyszínelők, orvosok arról, hogy ki hogy halt meg, mit mondott az esetről még a bácsikám, másik, életben maradt unokatestvérem stb. Tehát jó sok részletet elmondott nekem. Én meg azóta is úgy érzem, mintha fizikailag, ténylegesen ott ülnék az autóban, és nézném, mi hogyan történik, és kivel. Próbáltam már kiírni, kibeszélni is magamból, enyhíteni a megélt érzelmeket, de nem jártam sikerrel. Részletesen látok mindent, és részletesen megélek mindent. És érzem az ehhez tartozó szenvedést.

Én igen nem kell hozzá kép sem, de a holokauszt bennem is borzalmas érzeteket kelt de emlékeket is.

mások emlékeit érem el ezzel kapcsolatban tragédia majdnem belehalok.

Idézet tőle: Kleó

Mondjuk már akkor észrevehette volna, hogy túlérzékeny vagyok és valami nem stimmel. De ez már egy másik téma.

Sokszor gondolkozom rajta, hogy igazából a közoktatásba be kellene építeni olyan modulokat, amelyek arra szolgálnának, hogy jobb potenciális szülőket neveljenek az emberből. A közoktatás most csak arról szól, hogy jó potenciális munkavállalót neveljenek az emberből - az emberek magánéletével, érzelmi életével ilyen szempontból senki sem törődik. Jó lenne, ha pl. középiskolában kötelező lenne pszichológiát tanulni, legalább érzékenyítés szintjén. Hogy lássák a felnövő emberek, hogy igen, ilyen dolgok is vannak a világban, ilyen szemszögből is lehet szemlélni a dolgokat. Egyszerűen nevetséges, hogy azt várjuk el, hogy a szülők nulla tanult pszichológiai érzékenységgel igazán jó szülők legyenek - itt mindent a hozott mintákra és az ösztönökre bízunk. Pedig a nevelés más irányítóinak, pl. a tanároknak is kötelező a pedagógia mellett pszichológiát is tanulniuk. (Aztán az más kérdés, hogy mennyi tanár vetíti ki a munkahelyi frusztrációt a gyerekekre, és mennyiben tesz hozzá az emberi lélek torzulásához... nyilván arról van szó, hogy akinek ennyi gyerekkel kell foglalkoznia, annak nagyobb teret, alkalmazható/eredményes eszközöket kellene biztosítani a mentális regenerálódásához is.)

Szóval: persze, hogy anyád nem ismerte fel, hogy ez a túlérzékenység gyanús. Hisz nem tanította meg rá senki, hogy a túlérzékenységre gyanakodni kell. Valószínűleg annyival rendezte le magában, hogy kicsi vagy még, meg milyen kis cuki vagy, hogy ilyeneken még összeszorul a szíved...

A gyereknevelés igazából a "vak vezet világtalant" példaértékű esete.

Ilyet tapasztalni? Hát azért írtam az epilepsziásokat, mert egyszer olvastam egy könyvet, amiben igen részletesen leírtak egy ilyen, középkori ördögűzést. Nem emlékszem a regényre, csak azonnal beugrott az a fájdalom, amit anno olvastán éreztem. Nekem amúgy is "elég" olvasni. A kedvenc mesém A kis hableány, talán épp azért, mert az egyetlen mese, aminek nem igazi happy and a vége. Amikor a sellő lábakat kap, és minden lépésnél mintha kés hasítana a talpába, amikor táncol a királyfival, de az meg őt észre sem veszi. Ha rágondolok, most is facsarodik a lelkem.
De a legelső ilyen emlékem az, hogy anyám olvasott nekem egy Grimm-mesét (valszeg a Hamupipőke volt), és a közepén olyan sírógörcsöt kaptam a szenvedéstől, hogy anyám nem győzött megvigasztalni, hogy a vége jó lesz... meg hogy olvassa-e tovább. Nem értette, hogy hiába jó a vége, attól még azt a szenvedést át kellett közben élni. Mondjuk már akkor észrevehette volna, hogy túlérzékeny vagyok és valami nem stimmel. De ez már egy másik téma.

Idézet tőle: dopamin

Philc még a mai napig is számtalanszor 2 nek kb én is részese voltam egész kicsi koromban

Nem akarok ebbe belegondolni. Pontosabban: nem tudok nem belegondolni, és átérezni, hogy milyen lehet egy ilyen. De nekem ez a tömény borzalom feltárulása, még így, elképzelés szintjén is (vagy pont azért).

Ezt egyébként akartam már kérdezni tőletek. Ti is szoktátok azt érezni, hogy sokkal inkább megélitek/átérzitek a tőletek független eseményeket is, mint a körülöttetek lévők, és ez esetleg még heves szenvedésérzetet is okoz? Mondok egy példát, hogy kicsit érthetőbb legyen. Annak idején, mikor általánosban tanultunk a  holocaustról (amelyben a felmenőim egyáltalán nem voltak érintve, egy zsidó sem volt a családban - persze, mind svábok voltak, és aztán csattant is rajtuk a kollektív felelősségrevonás, de ez egy más téma), emlékszem, hogy nagyban magyarázott a tanár, nekünk meg fel kellett ütnünk egy bizonyos oldalt a történelemkönyvben. És azon az oldalon láttam egy egészen borzalmas fotót, lesoványodott, meztelen holttestekről, halomra dobálva. Ez a kép annyira beleégett az emlékezetembe, hogy még most is, akármikor részletesen magam elé tudom idézni. És amikor megláttam, irtózatos hányinger tört rám, és egyúttal azt éreztem, hogy fel tudnék sikítani. Amennyire emlékszem viszont, egyik osztálytársamban sem okozott ez a kép ekkora traumát, és valószínűleg más emberekben sem nagyon szoktak traumát okozni az ilyen jellegű képek, gondolom, egyébként legalább az általános iskolai tankönyvekből kispórolták volna ezeket.

Szóval a kérdésem az, hogy ti is szoktatok-e tapasztalni (mondjuk röviden úgy, hogy) ilyen szuperszenzitivitást.

Philc még a mai napig is számtalanszor 2 nek kb én is részese voltam egész kicsi koromban

Pl. az összes epilepsziásnak...

Idézet tőle: Setapalca

Tegnap neztem az ordoguzes emily rose udveert.hat eleg jo film.nem tudom mit csinalnek ha ez igy megtortenne velem.mert allitolag igaz tortenet.

Én inkább arra lennék kíváncsi, hány pszichés betegnek estek már neki ördögűzés címén. 

Tegnap neztem az ordoguzes emily rose udveert.hat eleg jo film.nem tudom mit csinalnek ha ez igy megtortenne velem.mert allitolag igaz tortenet.

" A szenvedéstől megerősödik a lélek. A legerősebb jellemeket sebek borítják..."

 

Idézet tőle: dopamin

"Ez nem az én arcom. Én csak viselem" - figyelmeztette magát a mester a tükör előtt állva.
"Ez nem az én arcom. Bennem csak tükröződik" - figyelmeztette magát a tükör a mester előtt állva.

 (Halmai Tamás - Zen Koan)

(

Ez nagyon tetszik.
Nagyon szeretem a koant altalaban veve is.

Idézet tőle: dopamin

SZerintem a plutó az egy bolygó attól hogy elvették a státuszát ez olyan mint a moszkvatér meg a széll kálmántér a köznépnek moszkvatér maradt akkor is ha széll kálmánnak nevezik

🙂

Igen.

"Ez nem az én arcom. Én csak viselem" - figyelmeztette magát a mester a tükör előtt állva.
"Ez nem az én arcom. Bennem csak tükröződik" - figyelmeztette magát a tükör a mester előtt állva.

 (Halmai Tamás - Zen Koan)

(

SZerintem a plutó az egy bolygó attól hogy elvették a státuszát ez olyan mint a moszkvatér meg a széll kálmántér a köznépnek moszkvatér maradt akkor is ha széll kálmánnak nevezik

Idézet tőle: dopamin

Nem semmi, de az egyes házas Holdnál  iráyt vesztettem rendesenlaugh

Fajnos soka megélhetőségi ember. Sok a meglhetőségi ezó ember.

És sok van aki bekatan,

Én amikor az ezoterikával kikezdtem nem voltam még 12 éves, egy igazi ember tantott pedig csak egyszserü parasztassszonynak tünt nem a jóslást, hanem a csontkovácsolást tanította bár mindenből ragadt rám egy kicsi akkor még üldöztek minket akor més sarlatánság volt csak a 90 es évek elején vált hirteen természetessé éd indult el a mevásárolható ezoizémizé felszentelt ez az. Én kerestem egy igazat sokáig, de nem találtam csak kb 10 év múlva.

Nagyon érdekes lehetett, hogy egy igazi tanítónál tanultál már ilyen fiatalon!

Egyes házas bolygók szintén fontosak.

Az ún. külső bolygókat (Uránusz, Neptunusz, Plutó (ami már nem is bolygó, hehe)) a keleti a.ban nem veszik figyelembe. Én még nem döntöttem el, hogy figyelembe akarom-e venni őket, de mivel kettő is az egyes házamban van, hát min. kicsit el kell gondolkoznom rajtuk. 🙂

Nem semmi, de az egyes házas Holdnál  iráyt vesztettem rendesenlaugh

Fajnos soka megélhetőségi ember. Sok a meglhetőségi ezó ember.

És sok van aki bekatan,

Én amikor az ezoterikával kikezdtem nem voltam még 12 éves, egy igazi ember tantott pedig csak egyszserü parasztassszonynak tünt nem a jóslást, hanem a csontkovácsolást tanította bár mindenből ragadt rám egy kicsi akkor még üldöztek minket akor més sarlatánság volt csak a 90 es évek elején vált hirteen természetessé éd indult el a mevásárolható ezoizémizé felszentelt ez az. Én kerestem egy igazat sokáig, de nem találtam csak kb 10 év múlva.

A személyre szabott, csak nagyon magas rangú/nagyon gazdag embereknek készült horoszkópokat ELŐREJELZÉSRE használták. Semmiféle olyan aspektusa nem volt, hogy önismeret vagy hasonló. Ha az asztrológus jól jósolt, maradt a feje a helyén, ha nem, akkor nem.

Most a személyre szabott horoszkópot önismeretre használjuk.

Nem válaszoltam, a kérdésedre Dopamin.

Volt nálam három asztrológus, egy nyugati, egy olyan, aki a nyugatihoz és a keletihez is értett és egy keleti. Ritka ellenszenves és/vagy furcsa és/vagy beteg emberek voltak. (A nyugati a.val foglalkozó pénzéhes és türelmetlen volt, a nyugatival és keletivel foglalkozó matt részegen jött, a keletivel foglalkozó szerintem éppen bekattanni készült.) És valóban, a nyugati a.val foglalkozó személyiségjegyeket, tulajdonságokat boncolgatott, a keletivel foglalkozó meg a jövőmre vonatkozóan mondott dolgokat (amik nem jöttek be, hehe).

Most jön a képben az egyik barátnőm, aki Rákos Péternél tanulta ki az asztrológiát. Tőle még csak nagyon okos, bölcs dolgokat hallottam akár saját, akár az ő, akár más horoszkópjával kapcsolatban. 

Tőle tudom például, hogy mit jelent az egyes házas Hold (ráadásul Uránusszal együttállásban), a Plutó az aszcendensen (szintén egyes házban, lehetne a tizenkettedikben is), csak hogy ilyen pikáns részletekkel szórakoztassam az úri közönséget. 

a horoszkóp nem determinál csak az áttadó, soha semmmire nem lehet egyértelmüen kijelenteni sem jósnak sem asztrológusnak ezt a tudományt elfelejtik és károkat okoznak mások életébe mert az ember hajlamos beteljesíteni 

Én egészen addig nem hittem el egy szavát sem a nyugati asztrológiának, míg egy munkahelyemen a munkatársam (és egyben betanítóm) meg nem kérdezte tőlem a pontos születési időpontomat, és el nem készítette otthon az egyéni horoszkópomat. Persze, nekem nem mutatta meg a kész horoszkópot, csak következtetéseket vont le belőle (aminek következtében hamar megváltunk egymástól, próbaidő alatt felmondtam, ugyanis a horoszkóp hatására nem volt hajlandó folytatni a betanításomat, és kijelentette, hogy ő aztán a közelébe se fog engedni többé a könyvelésnek, mert túlságosan "szétszórt" vagyok hozzá stb... ami vicces rágalom a későbbi eredményeimet tekintve), mégpedig olyanokat, hogy nem vagyok könyvelőnek való, teljesen más jellegű képességekkel rendelkezem, nekem művészi pályára kellene mennem - ez maradt meg, mert ez ütött szíven a leginkább, mint olyan embert, aki író (és költő) akart volna lenni, és ehelyett könyvelői pályára kényszerült... persze, elhangzott még jó pár dolog, és azoktól is jócskán találva éreztem magam. Annyira még nem éreztem magamat meztelennek.

Ezután persze én is elkészíttettem az egyéni horoszkópomat (több honlapon is fut erre irányuló program, így ingyenesen letölthető az egyéni horoszkópod), és egy fél mondatot nem találtam benne, ami ne talált volna be (az volt a legjobb, mikor egész életemben titokban tartott érzéseimre/gondolataimra tapintott rá). Ez nagyon furcsa és nagyon megdöbbentő tapasztalás volt. Mai napig nem tudtam igazán racionalizálni a dolgot (pedig én aztán nagyon szeretem racionalizálni a dolgokat, és mindig igyekszem is - még ha nem is úgy tűnik sokszor...)

Tehát végül el kellett fogadnom, hogy ez az egyéni horoszkóp dolog áll. De nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy ez lenne az életre szóló ketrecem, ennek a kínjait kellene örökké megélnem. Sokan legyintenek, ha pl. önző egó állatok, és szinte védekeznek azzal, hogy nekik pl. kos a napjegyük. Én abban a felfogásban hiszek, amely azt mondja, az asztrológia csak a hozott karmádat mutatja meg, ezzel kell megküzdened, ebből kell továbblépned valamilyen pozitívabb irányba. Hát, rajta is vagyok. De az biztos, hogy nem egyszerű, és nagyon úgy néz ki, hogy egyedül igazából nem is annyira megy.

Akkor te a jo oldalon allsz...

Nekem nincs választásom valahogy az ezoterika bennem van , nem vezet félre nem csinál bajt van és legtöbször tudom használni

Ez az a dolog ami teljesen gallyra vagta az eletemet nem ajanlim senkinek sem az ezoterikat meg a legegyszerubb formajat sem...

Idézet tőle: dopamin

 Murray Head volt ezzel kapcsolatban pozitív élményed?

Én egyszer kaptam egy asztrológiai jellemzést sőt némi előjelzést ismeretlen készítette hát bizony az hiteles volt és lett.

én a horoszkópok alap jellem leírásában hiszek, az ugy is van ahogy írják. anyugati, keleti sőt a többi horoszkóp alapjelleme szinte ugyanaz.

Sokat foglalkoztam vele. Természetesen számít a napjegy, holdjegy, aszc. jegye és az uralkodó bolygó jegye. 

Számomra fura, hogy a keleti asztrológia szerinti jegyeink (a precesszió miatt) teljesen mások, mint a nyugatiak. 

Úh. sok töprengés után maradtam a nyugati asztrológiánál.

 Murray Head volt ezzel kapcsolatban pozitív élményed?

Én egyszer kaptam egy asztrológiai jellemzést sőt némi előjelzést ismeretlen készítette hát bizony az hiteles volt és lett.

 

én a horoszkópok alap jellem leírásában hiszek, az ugy is van ahogy írják. anyugati, keleti sőt a többi horoszkóp alapjelleme szinte ugyanaz.

 

 

Megvallom, hiszek az asztrológiában. 

Bármennyi szkeptikus irodalmat olvastam, még mindig.