Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szorongás

Generalizált szorongásra a pregabalin jó nagyon, ahogy utána olvastam jó vélemények vannak róla.

Mit ajanlotok a szorongasra? A rivotril nekem mar nem hat

Mirtazapin hasonló mint a mirzaten ugye?Abból este 40mg szedek de reggelre már semmi hatását nem érzem hiába emeltük fel maxra az adagot

Nekem egyedül az csökkentette kis mértékben.

Nagyon egyedi, h ki hogy reagál ezekre.

Nekem attól rosszabb lett a szorongásom.

Mirtazapin. 

Sziasztok!Szorongásra ha ssri illetve snri sem vált be mit lehetne még megpróbálni?Jelenleg dulsevia 60mgot szedek szorongásra de ez sem jön be,hangulatjavitonak tökéletes.

Ópiátszerű, de még kis adag metadon hatáshoz képest is nagyon nagyon minimális. Tramadolhoz hasonló, de az nem nyugtat ennyire. Azt kizárólag fájdalomra/görcsre szedem más gyógyszer hatástalansága esetén. 

Ópiátot hiába mondom annak, aki nem próbálta. 

Nehéz leírni. Béke, nyugalom, elégedettség, kedv kellemes dolgokhoz. Kifejezetten jólesik a szedése óta minden, ami jó illatú (pl párologtató) jó ízű (pl áfonyás IQOS, teák), jól néz ki (pl koktél). Örömforrásokra motiválttá tesz.

Idézet tőle: quablock-nemtudom

Idézet tőle: Kiscsillag

Orvosom is tudja, h engem nyon fel a Pregab. Nem eufóriáig. 

 

Ez mit jelent? Pörget a pregab? 

Nem pörget. (A szedés kezdetén ilyen is volt) Nem simán nyugtat, hanem jó közérzetet, hangulatot is csinál. Súlyos mélységnél ez csak annyi, h kevésbé vagyok rosszul. Nagyjából normális hangulatnál kifejezetten jó közérzetet okoz.

Szerintem ilyen hatásúnak kellene lennie az AD-nek. Csak nekem nem így hat...

Drogmegvonási tünetet is megszüntet.

Most nem tudom, h mi van velem. 1 hete beteg vagyok. Már 3 féle betegségem is van. Emésztési ( ez sokat javult), légúti és felfázás. Azóta alig tudok napi 1 órára felkelni. Depim is mélyül.

Valdoxant kellene emelni.

 

Idézet tőle: Kiscsillag

Orvosom is tudja, h engem nyon fel a Pregab. Nem eufóriáig. 

 

Ez mit jelent? Pörget a pregab? 

Jaj, basz, megnéztem volna, csak nem figyeltem ip.-t. 🙁 

Azért még az nem égés, de kár.

Tegnap volt Fradi-Celtic. Sajnos 3:2 oda.

Mikor kezdődik? Otthon v a Puskásban?

Jó neki. Én meg benyomok 2mg xanit aztán kimegyek ugrálni meg szurkolni a B középbe. Félidőben meg rányomok még egy 0.5öset alkoholmentes sörrel csak hogy tuti legyen. 🙂

Konkrétan nem.

Nem, nem szoktam, azért volt aggasztó...

Szerencsére. 

Alacsony tartású vagy.

Volt vizsgálat hasnyálmirigy ügyben? 

Halu? Pedig te nem szoktál.

Cigi? Gerincsérvkor 6 hétig egyszerűen nem volt lehetőségem rá... De ahogy hazaértem, az első dolgom volt. Aszonták: kár volt visszaszokni rá. Mondtam: értsétek meg, én nem leszoktam, hanem nem volt lehetőségem rágyújtani...

Ráadásul szédülök. Sosem szédültem BZD-től. Piától igen. Pia toleranciám is alacsony....

Idézet tőle: Kiscsillag

Most nem iszol? Oh, elvesztettem a fonalat. Mitől ijedtél meg?

Mindjárt, csak töltök... De maradnak ki napok.

Hasnyálmirigy. Emésztetlen zsírcsöppelk, az arra utal. Meg hát haluzás. Képi.

Én egyszer lejöttem róla majdnem egy évre Champix-el, na de az a gyógyszer... Nem csodálom, hogy az USA-ban ideiglenesen (vagy végleg?) betiltották. Voltak elég érdekes mellékhatásai....

Annnyám...

Lecsapott a 0,25 mg Rivó. 

Lepó?

Gondolom a Rivó jobb, mint a Xani mert az hat epi roham ellen.

Lepót nem értem. Az borzalom. Kivéve annak, akinek nem az.

Nikotin? Kisétáltam az intenzívről cigizni...falnak mennék nélküle. 

Kieg: ez a nyom fel annyit jelent, h a mélységből kevésbé mélyre tol. Valdoxan is hat valamennyire. 

Most nem iszol? Oh, elvesztettem a fonalat. Mitől ijedtél meg?

Idézet tőle: Kiscsillag

Milyen a pia megvonás? Mennyire lehet elnyomni? 

Én annyira betojtam és megundorodtam, h semmi, pedig előtte már reggel remegős stádiumban voltam. Amúgy rivót adnak rá, az új divat meg a leponex.

Ja, haver is momndta, h nem is nehéz megállnia, h igyon, persze ő is beszart a cirrhosis A-tól...

Leginkább hozzáállás kérdése. Ha megvan a belső elhatározás, könnyebb. 

Én 20 évig minden egyes hétvégén berúgtam, évekig heti 2-3 alkalommal is, ha buli volt (már amennyire én be tudok rúgni, mert ezzel is úgy vagyok, mint a xanaxal, amitől más menne már a detoxba attól a mennyiségtől én elmosolygok különösebb gond nélkül). Ez orvosi értelemben már bőven kimeríti az alkoholizmus fogalmát. Január végén ittam utoljára, február elején lettem beteg, azóta semmit. Az első 1-2 hónapban a betegségem és annak ellenére, hogy majd meg döglöttem néha eszembe jutott, hogy de jó lenne berúgni, de amúgy semmi különös, egyáltalán nem hiányzik. Részemről ennyi. A nikotin megvonás, na az a kemény...

Orvosom is tudja, h engem nyon fel a Pregab. Nem eufóriáig. 

Válasz: lásd a hsz-ed alatt. Tramcsit kb 5 napja vettem be 

Fura, de a b@szott nagy Tramcsi lejövetel nagyon befordító volt. Ilyet sosem tapasztaltamm. Sosem vettem be ennyit. 400 mg volt. M megvonásra is csak alkalmanként szedtem (konkrétan láb fájásra). 50, néha 100 mg-ot. Összesen nem fogyott el 10-14 szem a kb 2 hónapos csökkentés + 3 hét teljes elhagyásis fájás alatt.

A legeslegrosszabb az volt, h nagyon nagyon nagyon fáztam több hónapig. Mivel nem minden nap volt M, igen sokat dolgoztam megvonásban. Utána adag csökkentés miatt fáztam.

Hatása: valaki azt mondta neten, h folyékony pulcsi. Az!

Fázásra nincs gyógyszer.

Milyen a pia megvonás? Mennyire lehet elnyomni? 

Élvezkedek. Megtoltam fél Rivóval is. Vagy nyugtató vagy szer, vagy Tramcsi megvonásban vagyok.

Tramcsi pihen a szekrényben a köv mens-ig. Olyankor sem mindig kell. Az annyira tud fájni, h ok nélkül nem dobálom magamban, nehogy mens-re ne legyen.

Ezért voltam kurvára ideges amiért Anyu nem vett azonnal Algót, bármit. 1 napig könyörögtem. Mentem volna, ha tudtam volna járni...

Idézet tőle: Kiscsillag

Pregab kicsit tolja fel a hangulatot. Tramadolhoz hasonlóan. Az mens görcsre van nekem. Ritkán más fájásra/görcsre is beveszem. Mens görcsre kiegészítésképoen van. 

Nagyobb az élvezeti értéke, mint a BZD-nek.

Tramadolt utoljára kb 5 napja vettem be. Max adagot mert b@szott hatni. Aznap nem vettem be pszich bogyót. Éjjel 2-kor már hiányzott. Bevettem 150 mg Pregabot, az egész napit. Úgy beálltam, h elmondani nem tudom. 

Másnap Anyu vett patikában Algót és Meteospasmylt. Azóta nem kell Tramcsi.

Pregabnál ez a hangulat felnyomó hatás gyengült. Szorongásoldó hatás is, de így is élvezhető. Valdoxannal jó kombó. Nincs szorongásra törzskönyvezve, de sztem arra is hat picit.

Gyakori vagy nagyon gyakori mellékhatása a Pregabnak az eufória. (Inkább nagy adagnál, azt mondják). Próbáltam emelni, de úgy erős, pedig hol van az még a max 600 mg-tól.

Meta nincs. A másik alkalmanként. Ezzel szívok, mert annak megvonásával kalkulálva próbálok tiszta napokon jól lenni. Állítólag szar a lejövője. Nekem azért nem annyira.

Oh, meta után. Ñem fáj sehol. Nincs hőemelkedés.

Ráadásul utólag tudtuk meg, h egy ideig fel volt ütve Zenével. 

Idézet tőle: Kleó

Most görcsölsz vagy élvezkedsz?

Hogy tetszik érteni? 

Most görcsölsz vagy élvezkedsz?

Pregab kicsit tolja fel a hangulatot. Tramadolhoz hasonlóan. Az mens görcsre van nekem. Ritkán más fájásra/görcsre is beveszem. Mens görcsre kiegészítésképoen van. 

Nagyobb az élvezeti értéke, mint a BZD-nek.

Ópiátfüggők szer mellé és megvonásra is szedik a Pregabot. Több országban ezért nem akarják pszich betegnek felírni. 

Sajnálom, h M megvonásra nem ezt kaptam. Félsiker lett volna. Akkor csak a fájdalom + hőemelkedés lett volna. 

Pregab legkisebb adagja (annyinál maradtam végül) sokáig olyan volt, mint 2x1 mg Rivó. Ki akartam szórni a kapszula tartalmának felét.

(Én hol Frontint/Xanit, hol Rivót kaptam. Vagy egyiket sem. Vagy csak alkalmi szedésre)

Alváshoz először altatót kaptam (ezer éve). Nem hatott. Utána 0,5 mg Xanit. Hatott. 8dővel nem kellett. Súlyom 52-54 kg volt.

Sokmal később alvásra 0,5 mg Rivót kaptam. Nem hatott. 1 mg altatott pár órát. Ekkor 48-50 kg voltam.

Nekem egy gyógyszerész ismerősöm mondta, hogy bárennyire ellentmondásosak az adatok a xanax súlyfüggő is. Egy hülye példával élve egy kiskutyát sem annyi nyugtatóval altatnak el, mint egy oroszlánt. 😀

Szerintem is közrejátszhat a súly, férfi nem. 

Nekem eléggé erős, abból indult ki minden, aztán abból jött a pánik+agorafóbia sajna, úgyhogy ezért (is) a sok xanax, na meg mert nekem 120 kilósan, sport mellett nem hat úgy, mint másnak. 🙂

Azt hiszem, elmegyek egy kört sétálni, még mielőtt begolyózok..... A munka ma már úgysem fog menni.

Nekem sokkal enyhébb a generalizalt szorongásom. Talán a teljesítményszorongás, szoc fób és aggodalmaskodás keveréke van nekem. 

Idézet tőle: Charlie Firpo

Mindenki AP-t szed szorongásra, csak engem hagytak ki a szaknévsorból? 😀 Nekem a dokim azt mondta felejtsem el, az AD+xanaxnak elég kell, hogy legyen, nagyon maximum két fajta AD kombinációban.

Több hónapja nem szedek AP-t.

Próbálkozni kell, segíteni kell magunkon. Nem kell félni semmitől, pihenni kell. Ha otthon vagy egy kicsit szundíthatsz is, napközben. Én itthon vagyok, főzni szoktam, takarítani, olvasni, zenét hallgatni, ki kell egy kicsit kapcsolódni.

Engem is próbál leszedni a Ketilept-ről az új doktornőm, csak lassan tudunk haladni, mert 375 mg-ról kell letornászni. Két-három hetente csökkent 20 mg-ot rajta. Egyszer megpróbáltuk, hogy csökkentettük, majd egy hét után megint csökkentettük, de az nagyon gyors volt, úgyhogy visszaálltunk inkább erre. Hétfőn megyek hozzá legközelebb, de már nagyon várom, mert ez így nagyon nem jó, hogy ennyire szorongok, és nem tudok vele mit kezdeni.