Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Normális vagyok? Lesz valaha igazi párkapcsolatom?

isten közelsége nem különleges, mert isten jó esetbe mindehol ott van, az egész univerzum isten a benne lévő legkissebb részig. istennel nem kell találkozni, mert isten hasában élsz, mindenhol van ahol te vagy vagy nem vagy.

A pasi is ember.

Én alapból szeretem a pasik közelségét (már ha tetszik a személyisége), de kérnek cserébe valamit, ha már velük vagyok.

Nekem az a bajom a konkrét párkeresős oldalakkal vagy felhívásokkal, hogy egy részről túl menetrendszerűek, más részről meg ha találkozol valakivel, aki párt keres, és nem felelsz meg neki, kukába kerülsz, mint egy árucikk. A pasi sétál a kirakat előtt és válogat, felpróbálja néhányukat és ha nem az amit keresett, vissza teszi és csöndben távozik. 

Sziasztok! Kényszerbeteg vagyok. Szeretnék hozzám hasonló problémákkal küzdő barátnőt találni, akivel a közös sorsunk miatt maximálisan megértenénk, elfogadnánk, tolerálnánk és segítenénk egymást, amit egy "normál" társtól, főleg hosszabb ideig nem lehet elvárni... Várom azok levelét, akik ezek alapján ismerkednének velem. 😉 Előre is köszönöm! Gábor

Nincs mit, Norika! 🙂

remélem.neked is minden jót és köszön a bíztató sorokat.

A barátod bűnöző rokona ebben az ügyben azért talán nem lesz veszélyes.

Hú, Norika, nem lehet most könnyű az életed. Ebben nem tudok tanácsot adni, reméljük, jobbra fordulnak azért a dolgok.

hát most pont összevesztem anyukámmal tegnap majdnem neki mentem ha barátom nem fog le,és nagyon nagy hülyeségeket csinálok mert iszok is....szal nem jol.....barátomnak van egy bűnöző rokona és vele is találkoztam részegen most félek :((((

Norika, ANNO elég pocsék állapotban kerültem be a Tündérhegyre, mert egy elég kemény szorongásos depresszióból próbáltak előtte a kórházban kivakarni.. Anyuval épp hadban álltam, meg rámfért volna a pszichoterápia, ezért beköltöztem Tündérhegyre. Egyébként utáltam az ottani ún. KERETEKET, már túl szabályozott volt az nekem, de jobban lettem. 2009 óta nem voltam kórházban. Most jól vagyok. Alig szedek gyógyszert, 20 kg-ot fogytam, rendeződni kezd talán az életem. Legalább is nagyon remélem, hogy a kaotikus korszakommal leszámoltam, 32 felé szelidül talán a borderline.. 🙂 Te hogy vagy? Hol tart a kapcsolatod? 🙂

-

-

csacska.macska és miért kerültél be tündérhegyre? mennyi időt töltöttél ott ? és milyen volt mesélsz kicsit ? mostanában hogy vagy?

A leghosszabb kapcsolatom eddig 1 év 5 hónap volt. Avval a fiúval azért lett vége, mert egyrészt a távolság megviselte, másrészt 2 problémás ember kapcsolata sokszor nem funkcionál és nálunk is ez volt. A Tündérhegyen szövődött kapcsolatok nem szoktak rendszerint sokáig tartani állítólag, de van 1 pár, akik ott ismerkedtek meg és most házasok. 🙂

Elhiszem, hogy rosszul esik, hogy nem jártok sehova, bár nekem is volt otthonülő alkatú fiúm. (mondjuk azért elnéztünk ide-oda időnként) Javasoltad már, hogy csináljatok közös programot?

Nem vagyok normális, hála jó Istennek!

Remélem azért lesz normális, és igazi párkapcsolatom is, vagyis inkább párkapcsolataim az életben!

nekem most az a legnagyobb bajom h szerintem baratom hazudik nekem nem bizok benne nem jarunk soha sehova ......miert lett vege avval a fival? mi volt idaig a leghosszabb kapcsolatod? en 24 eves vagyok:)

Szia Norika! Igen, lány vagyok, 32 éves. Nem vagyok már együtt avval a fiúval, akivel 27 évesen, Tündérhegyen jöttem össze. 🙂 8 hónapig voltunk együtt. Kommunikáció és művelődészszervező szalos bölcsész vagyok (Turisztika szakiránnyal), de a családi cégben dolgozom jelenleg ügyintézőként. (futkározóember ;))

A hisztrionikus személyiségzavarban szenvedő emberek jellemzői a felszínes és labilis érzelmi élet, dramatikus viselkedés, teatralitás, az érzelmek eltúlzott, sarkított kifejezése, szuggesztibilitás, egocentrizmus, mohóság, mások figyelmen kívül hagyása, sértődékenység, az elismerés, az izgalmak, a figyelem állandó keresése.

Élményéből kifolyólag ki voltam közösítve az általános iskola felső tagozatában, plusz a gimnáziumban is. Nagyon másoktól különbözőnek, meg nem értettnek éreztem magam, szorongó voltam. És te? Mi tudható rólad? 🙂

szia csacska.macska!

 

te lany vagy? egyutt vagy meg azzal akivel a korhazba ismerkedtel meg? mennyi ideig voltatok egyutt?mi az a hisztrionikus szemelyisegzavar? mennyi idos vagy? mivel foglalkozol? most van valakid bocs a sok kerdesert:)

Nem állítom, hogy normális vagyok. Egyébként is, aki ezt hangoztatja, nekem eleve gyanús. 😀 27 éves koromig voltak kapcsolataim, érdekes módon inkább szexuális jellegűek, a gimis nagy szerelmemet leszámítva. Borderline-al kevert hisztrionikus személyzavarom van, ami nem könnyítette meg ifjonti éveimet, szinte senkiben nem voltam képes megbízni. :S 27 éves koromban kerültem Tündérhegyre, ahol összehoztam első életképes, hosszabb távú kapcsolatomat, melynek folytán ki is rúgtak minket onnan. (polgárpukkasztó dolgot ott nem tettünk, a tény is elég volt ehhez :P) Mivel ott azt mondták és éreztem is, hogy nagyon le vagyok maradva a személyiségfejlődésben, a kicsapatás után TB-sen el kezdtem pszichológushoz járni, ami 2 év után váltott át magánkezelésbe. Teljesen kicserélődtem, nem kizárólag szexuális jellegű kapcsolataim lettek ezután, működött a kölcsönös bizalom is több esetben a kapcsolataimban. Baráti kapcsolataim is kiszélesedtek, a pszichológusom segítségével "felnőtt a személyiségem". Mindenkinek csak javasolni tudok ilyen hatékony és biztonságot adó segítő kapcsolatot. 🙂 5 év után a pszichológus azt gondolja, hogy "kész vagyok". 6 alkalom után búcsúzunkmajd, ritká, kontroll jelleggel azért még találkozunk.(korábban eleinte hetente 2-szer, majd hetente, később 2-3 hetente vettem részt pszichoterápián) Úgy érzem, talán igaza van, sikerült a mutatvány. :))

Most még nem tudom, de tudom, hogy nem adnám olcsón az életem.

Minden jót.

Idézet tőle: mark77

A kérdésre a válasz: Amíg szedem ezeket a csodákat soha, mert a szexualitás teljesen eltűnt az életemből(nem is volt). 

A pia is. Na az hiányzik:(

Én megdugnék egy hülye picsát, aztán innék félliter pálinkát és felakasztanám magam.

Ezek után.

A kérdésre a válasz: Amíg szedem ezeket a csodákat soha, mert a szexualitás teljesen eltűnt az életemből(nem is volt). 

A pia is. Na az hiányzik:(

szép halál...

Önpusztítás a cél? Tán inkább a kábult élvezet. 🙂

Idézet tőle: Kleó

Hű, és mi van, ha totál piásan és begyógyszerezve b...atod magad "halálra", és közben cigizel is + zabálsz??? Dőzsi-bőzsi...

Lehet kipróbálom 😀

Idézet tőle: Brendon

Idézet tőle: diohejban

En normalis vagyok.

Azt a fűzfánfütyülőrézangyalát neki! :))))  Ez a nap poénja! De talán a hónap poénja  kategóriába is simán benevezhetsz ezzel!  

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hű, és mi van, ha totál piásan és begyógyszerezve b...atod magad "halálra", és közben cigizel is + zabálsz??? Dőzsi-bőzsi...

Idézet tőle: diohejban

En normalis vagyok.

Azt a fűzfánfütyülőrézangyalát neki! :))))  Ez a nap poénja! De talán a hónap poénja  kategóriába is simán benevezhetsz ezzel!  

Igazatok lehet. Nyilván mértékkel egyikkel sincs baj, de ha már van valami bibi a háttérben és az okozza a kényszert, akkor úgysem tud az ember mértéket tartani.

De hogy milyen nehéz megtalálni a szorongás okát! Hosszú-hosszú pszichoterápia, legalábbis nálam.

És igen, a férfiaknál ugyanez a viselkedés meg szinte machoságnak számít 🙁

Szerintem az ilyenfajta szexualitás erős szorongásos tünet, nagyjából mindegy, mit csinál, ha szorong, ihat is éppen, de azt is mértéktelenül fogja tenni, az miért jobb... 🙁 saját tapasztalat, volt fiatalkoromban pár ilyen hónapom. A szorongással kell valamit kezdeni, ez az érzésem, akkor a szex is normalizálódik. Nálam így volt, de lehet, hogy tévedek. roboman, ismerek férfiban is olyat, aki ha szorong, egy éjjel akár 2-3 lánynak is fizet, őt, ugye, férfi lévén, nem lehet leku...vázni, akkor a nőket se bántsuk.

mert ebből a szempontból mindegyiknek van foka... keveset is lehet inni, meg párszor le lehet feküdni egy-egy ismeretlennel.... sztem teljesen mindegy, hogy eszméletvesztésig iszod magad, vagy megerőszakoltatod magad, mert a cél ugyanaz: önpusztítás.

Szerintem egyik se jobb a másiknál... ezt csak azért írtátok, hogy ne kefüdjön le minden jöttmenttel, mert a ti értékrendszeretek szerint elfogadhatatlanabb, mint az alkoholizmus. mindegyiknek oka van, csak máshol jön ki.

Idézet tőle: kortefa

a cigi, az ital is vágy mint a sex, vagy a csoki, csak az ital mellett el lehet üldögélni egy kellemes helyen.Tapasztalatból mondom, jobb mint mindenkivel lefeküdni.Ez nem azt jelenti hogy le kell részegedni.

Nyilván jobb, de talán nem a megfelelő alternatíva.

Nem értem ezt az agressziót, szerinted ez a hely nem arra hivatott, hogy segítsünk egymásnak?

a cigi, az ital is vágy mint a sex, vagy a csoki, csak az ital mellett el lehet üldögélni egy kellemes helyen.Tapasztalatból mondom, jobb mint mindenkivel lefeküdni.Ez nem azt jelenti hogy le kell részegedni.

Azt csak nem írhattam, hogy "hülye kurva", még megbántanám szegényt. Te meg szakadj le rólam.

Idézet tőle: Zizzentlány

Azért ír, mert segítséget kér, roboman te meg inkább a profilképedről kezdeményezel cseverészést... komolyan nem értem.

Bocsánat, körtefa kezdett a profilképéről beszélni.

roboman és körtefa, hogy lehet ennek a szerencsétlen lánynak azt tanácsolni, hogy "inkább igyon"?? Azért ír, mert segítséget kér, roboman te meg inkább a profilképedről kezdeményezel cseverészést... komolyan nem értem.

Kedves topic indító, hasznos tanácsot sajnos én sem tudom adni (de legalább baromságokat sem írok), nem egyszerű, amit átélsz, ez a fajta vágy sokszor bennem is megvan, de tűrtőztetem magam, mert a szégyenérzettől és mások elítélésétől jobban félek. Viszont ha lesz valaki, akibe szerelmes leszel és ki fogja elégíteni a vágyaidat, akkor talán nem fogod ennyit váltogatni a partnereidet.

kicsi vágószerszám. esztergagéphez.

mi az a lapka?

nekem volt régen a nadrágom lánc mint Zakk Wylde-nak, ilyen jó nagyszemű és vastag

én csapágyat meg lapkát gyűjtök. 🙂

egy házilag készitett fényképkeret, rajta anyacsavarok vannak

Nekem tetszik, de jobban tetszene, ha tudnám mi van rajta. 🙂

tetszik valakinek az uj profilképem?

robomannal értek egyet,

egy idő után majd elmúlik, a meditáció is segit

inkább igyál

sziasztok,enyem volt az eredeti poszt. azota kijottem kulfoldre tanulni, ahol teljesen visszajara fordulta ferfiakhoz valo hozuaallasom. rogton az elso ket hetben megismerkedtem egy tiz evvel idosebb, harminc eves ferfival. o nem viszonozta az erzelmeimet, de hajlando volt velem lefekudni. en tudtam, hogy nem lehet koztunk semmi, de ugy voltam vele, hogy a semminel ez is jobb, igymegtortenz a dolog, elvette a szuzessegem. ekkor kezdodott a baj, mert innentol kezdve annyira tulfutott lettem szexualisan, hogy azzal meg ot is megijesztettem. javasolta, hogy  keressek valakit, akivel levzethetem a feszultseget.  eloszor rossz otletnek tunt, de annyira akartam a szexet, hogy egyik hetvegen elmentem egy katonatiszttel, akinek a nevet sem tudtam. azota ot het alatt hat kulonbozo partnerem volt. szeretnek leallni, de nem megy, annyira elhatalmasodik rajtam a vagy. az utolso eset pedig mar megijesztett, ugyanis gyakorlatilag megeroszakoltak. eleinte tiltakoztam, aztan elveztem... ez mar szerintem nem normalis. normalis kapcsolatot szeretnek, nem nevtelen szexpartnereket, akiket a kocsmaban szedek fel. mit tegyek ha maszturbalok, csak rosszabb, nem segit.u.i.  bocsi a helyesirasert, rossz  a billentyuzetem, remelem, azert ertheto. 

sziasztok,enyem volt az eredeti poszt. azota kijottem kulfoldre tanulni, ahol teljesen visszajara fordulta ferfiakhoz valo hozuaallasom. rogton az elso ket hetben megismerkedtem egy tiz evvel idosebb, harminc eves ferfival. o nem viszonozta az erzelmeimet, de hajlando volt velem lefekudni. en tudtam, hogy nem lehet koztunk semmi, de ugy voltam vele, hogy a semminel ez is jobb, igymegtortenz a dolog, elvette a szuzessegem. ekkor kezdodott a baj, mert innentol kezdve annyira tulfutott lettem szexualisan, hogy azzal meg ot is megijesztettem. javasolta, hogy  keressek valakit, akivel levzethetem a feszultseget.  eloszor rossz otletnek tunt, de annyira akartam a szexet, hogy egyik hetvegen elmentem egy katonatiszttel, akinek a nevet sem tudtam. azota ot het alatt hat kulonbozo partnerem volt. szeretnek leallni, de nem megy, annyira elhatalmasodik rajtam a vagy. az utolso eset pedig mar megijesztett, ugyanis gyakorlatilag megeroszakoltak. eleinte tiltakoztam, aztan elveztem... ez mar szerintem nem normalis. normalis kapcsolatot szeretnek, nem nevtelen szexpartnereket, akiket a kocsmaban szedek fel. mit tegyek ha maszturbalok, csak rosszabb, nem segit.u.i.  bocsi a helyesirasert, rossz  a billentyuzetem, remelem, azert ertheto. 

inkább egy aranyos kiskutyát szeretnék 😀