Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Társkereső depiseknek és vegetáriánusoknak

Hát, én bárkivel szívesen beszélgetek itt. 🙂 Csak kevés időm van sajnos.

Szóval nem vagyunk barátok?? :O 😀

Bár itt amúgy mindenki mindenki barátja szerintem...:)

Én már találtam barátokat! 🙂 Jó dolog ez az oldal. 

Idézet tőle: Huligán

Szerintem itt még senki nem talált társat, de hajrá 🙂 

Majd csak várjatok, amíg a mozdonyvezetői szakszervezet is felfedezi magának ezt a helyet, és megtudják, hogy ismerkedhetnek depisekkel meg vegetáriánusokkal!

Na akkor lesz majd csak igazán itt mozgás!

Idézet tőle: Huligán

Akkor ezüstöt lopok, neked bármit 😀

Hogyne írnának, alig győzök válaszolni a rajongói levelekre 😀

Na persze...:D (ezt most mindkettőre)

De Te még új vagy Darren...:)

Nem kell, mert én tudnék csinálni, csak ezüst kéne hozzá! 😀

Idézet tőle: Huligán

Gyere Sohamár, ne is trollkodj itt. Minek neked társ? Nem vagyok elég? 😀

Soha nem hagynálak el...:D 

Köszönöm, de mielőtt azt hinnéd, nem én vagyok rajta. 🙂 Sajnos. 😀 Ja és igen...szeretnék boxolni. 

Idézet tőle: Darren Mac

XDDD Én mindenesetre nem vagyok vega, ezt leszögezem. :DDD

😀

Szerintem nem gond, elég, ha az egyik vagy, depis, vegetáriánus vagy mozdonyvezető!

Mindenesetre így több eséllyel indulsz a társkeresésben, hogy nem valami japán harcibabának a képe van bent. 😀

Látod, itt van mindjárt Sohamár, akiről tudjuk, hogy nem vegetáriánus és nem mozdonyvezető, úgyhogy már is van több közös pont az életetekben. Viszont vigyázz vele, mert lehet, hogy boxoló lesz, úgyhogy figyelj oda, hogy kedves dolgokat mondj neki! 😀

Én sem, imádom a húúúst. 🙂 Ja, és társat sem akarok találni...egyelőre. Asszem nem is kéne itt trollkodnom.

Igen, ezen a címen most én is elgondolkodtam, "Társkereső depiseknek és vegetáriánusoknak", hogy vajon úgy alapvetően mégis mi lehet bennük a közös, ami miatt egy helyen keresnek társat?!

Arra gondoltam, lehetne egy ilyen szoba is, hogy "Társkereső depiseknek, vegetáriánusoknak és mozdonyvezetőknek."

én főztem egy szörnyű szemetet most mert nem volt rá időm és csak összedobtam anyuval, majd más megeszi

Mivel ez egy Társkereső akkor azt szeretném ide leírni, hogy én Reményt keresem Társnak. Még az is hozzá(m)tartozik, hogy nem akarok (egyenlőre, vagy soha?) találkozni Veled Reményke (mással sem!), de remélem, hogy ez nem túl nagy gond 🙂 Nekem tökéletesen megfelel így az életem, ahogyan van. 🙂

Én is vega szeretnék lenni, időnként (ritkán) becsúszik pici hús az "étrendembe", bár szinte alig eszem valamit.

Szia Almakid! 

Én is örülök! Én szegény vagyok, de mégis vega. Van veteményeskert. Én nem az a vega vagyok, aki annyira változatosan állítja össze étrendjét. Csak lazán. 

Nekem sincs társam. 

 

szerintem erről a forumról mióta megindult még senki, de ott van a jövő

  Érdekes régi irások, talált itt valaki társat Vagy csak irogatnak 🙂

na meg gyűjtögetem a zenéket, főleg a német dj-ket tisztelem meg más hozzáálással ha hallgatom őket, de nagyon birom a skandináv-izlandi-iakat is.elektronikusat.

Hiányzol is norika, de ne hogy szóljál hozzám mert megsértődök.

Szia norika, mint ha itt lennél. Irok neked mert szeretlek.

Hát most a sulin nagyon ki vagyok akadva, korházba voltam eleget és ott nem tudtam megkapni a jegyzeteket, másrészt egy szemét tabletet sem kaptam még a sulihoz a szüleimtől hogy ha pl. korházba lennék akkor is tudjak tanulgatni, miközbe 3. éve próbálgatok info vonalban tanulni.Tesómnak meg mindent megadtak anyagilag, nekem meg itt még azt is felrójják ha másik városba akarok tanulni, főleg mert már csak ott van a szak.Szégyen ahová ők jutottak , csak ők képtelenek magukba nézni a családom, elég nekik ha van mit enni meg tv-znek, ostoba semmire való élet, mert még azt sem mondhatják hogy vannak gyerekeik amiért mindent megtesznek hogy boldogak legyenek ,tesóm is úgyszintén.Képmutató életük van, igaz a szavukat nem hagyja el.Rosszul vagyok tőle.Többi rokonomból sem kérek, egyedül jobban szeretek lenni.Szóval mig nálunk valaha fontos volt mig dédpapám és dédmamám élt a tanulás, mára már a nagyszülők is megzavarodtak.Szóval most pénzt nem akarnak adni, anélkül meg nem megy.LEGALÁB megrohadnak a hülye ateista vágyéletükbe.Ennyi bosszú nekem mindig elég a békémhez.A suliba meg szar az oktatás, nincsnek normális jegyzeteim igy amit oran leadnak, azt nem tudom megtanulni.2 éves felsőfokú képzésben azthiszem van web-progrmozás, ami érdekel.Sose tanultam infot igazán, azt se tudom mik a felvételi követelmények és mikor lehet beadni, de már ezért is szólnak mig tesómnak mindent kifizettek suli után is, nekem meg sose jár semmi. Munkán is gondolkodom csak ötletem sincs hogy képzettség nélkül, betegséggel együtt hova vennének fel.Na meg most leszázalékoltatom magam 7 év után, abból kapok egy kevés pénzt.A sulimat azért megprbálom összedobni, hátha sikerül, a másik suli amugy is be lenne tervezve, mert itt alig tanulunk valamit.

NA ez olyan semmire való iras volt. Nem tehetek róla de nemigazán szeretem a családomat,10 -11 éves koromoig törődtek velem utána szépen sorba meghaltak az emberek.Legszivesebben mamámnál laknék, megállás nélkül ezen gondolkodok már fél éve, nyáron gondolom a leköltözést. Nagymamám képtelen rosszat látni gyerkeibe, egyszerüen a családom már túl sok rosszat tett és nincs mit benne elviselnem már.Aztán hallgatok zenét, irásra, főleg rajzolásra nincs időm, főzőcskézek, olvasok nagy ritkán valamit, az általában valással, sprituálitással kapcsolatos.A probléma hogy nem szeretet vesz körül, de ezzel nem tudok mit kezdeni.Nem mondom hogy rossz emberek a családom, de azthgiszem újra bevezetem a nem beszélek-köszönök embergaót anyun kívül mindenkinél.Ilyet szoktam csinálni ha megelégelem.

Ezt fórumot meg már egyáltalán nem szeretem.Nagyon örülnék ha jól lennél, tudom milyen nehéz betegen és állapotromlás is erőteljes lehet bármikor. Nálam volt ilyen, ebből nehezebben jövök ki , de nincs semmi amire panaszkodhatok, alapvetően mindig jól éreztem magam.Az hogy mert ugy gondolja egy orvos hogy valaki pörög és stb, az engem nem zavart, ugyanugy jol voltam.... nem adok én ezeknek a szavukra.A gyoszerek a te dolgaid, de van olyat amit tiltanék, ugyis annyi variáció van.Meg nem szabad drogozni, ezt sem szeretném.Én már 6 éve nem fogyasztottam semmit.

KEDVES Norika

Hát én erre a szörnyű és borzalmas helyre azthiszem többet nem fogok jönni, igy itt azthiszem nem fogjuk megtalálni egymást.Törülni nem fogom , de azthiszem nem fogok ide többet irni túl sokat már.Én vegetáriánus vagyok, ha tudok eljárok a krisnásokhoz is, a templomot is tervezem meg a krisna völgyet, de nem óhajtok krishn-tudatú lenni, csak szeretem azt is, én buddhizmusnál maradok és ezt helyes gondolatnak tettnek vélem az én szeméyles életembe, de buddhista szerzetes sose lennék sehol akármennyit is fizetnek.Nem szoktam udvarolni senkinek,nincs is barátnőm, egyedül is vagyok , de azt is lehet élvezni és néha az a megfelő az életbe.Most vmi egyesületnél próbálok vmi használható pszichologust találni ingyen.Az a baj hogy pénzésrt se tudok jót,ami baj, mert nem birom a pszicho szakembereket, nem értik a gondolkodásomat, mondjam ki buták a feladathoz.Az primitiv dolog hogy szedjed a gyogyszert meg apáddal legyél jobban stb. szemétkupac látogatása.Gyógyulni viszont kell. Szedek egy marék gyógyszert csak hangulatzavarra, eljárok a kontrolra, ahol egyre szebbeket irnak,de semmi előrelépés ezért akarok pszicho-t.Aztán a sulimat most nagyon elcsesztem és nézem hogy még tudnék e jelentkezni web-programozóra még ha képtelen lennék is elvégezni ,valamit akarok.A pótlásokból álltam ki eddig és az is szarul megy, nincs igazán segitségem, igy ezt a szar tanfolyamot nem látom ugy hogy betudnám fejezni.Itthon csak a rohadék apám nem birt még meghalni,anyám ugyanugy semmit se csinál egész életében, engem meg mindenki probálna kihasználni az ostoba szerencsétlen életükért, amiből már elegem van, aztán meg engem visznek korházba és még nekik van szavuk ellenem.Szóval családomból elegem van.

Na szóval ennél a helyzetemnél már csak ez a hely ami rosszabb, undorítú gusztustalannak találom ahol mindennap csak undorom van és már nem érdekell itt igazán senki.Hát veled szerettem tartani a kapcsolatot, de akkor megtalálsz facebookon, ahol szivesen beszélek veled.Láttam szép vagy, szeretlek is téged, de nekem ezt a helyet a terapeutám is tiltotta, az ő parancsát pedig nem szeretem megszegni.És szivesen találkoznék veled ha lesz időm pénzem.Itt meg személyes dolgokba nem is akarnék belemenni.Szóval félig búcsúzok innét.

Norika

én most bipol kevert vagyok, szóval depiben én nem vagyok éppen, veganak meg nehezen , mert sok időm nem volt gyakran főzni megint teljesen vega lettem. Remélem te is maradsz valahogy a vega étkezésnél.Nekem rendkivüli örömet nyújt az elfogyasztása is.Bp.-re kellene mennem vennem fűszereket, meg hozzávalókat.Talán majd egyszer ha ráérek és lesz pénzem.

Szóval remélem még a burán vagy és felnézel ide Norika és írsz nekem valamit.Próbáltam irni neked ünnepkor, de letiltottál, hát ezért itt talán megtalállak. Én sajnos az elmúlt 1 évben 4 szer voltam korházba, közbe a sulimat is intézni kellett, nem sok időm volt rád, pedig láttam egyszer irtál, de arra épp már ebben a hangulatban nem volt kedvem válaszolni.Most meg te nem válaszolsz, ami baj nem baj, megvagyok én egyedül is.Remélem jól vagy..

örülök windstorm hogy vega vagy

nekem a korházi bentlétem után egyszer mikor kikerültem már nem fogyasztottam több húst és a többit, laktoveganak beálltam.Csak én már 12 évesen az akartam lenni, nekem sose hiányzott a húsételek íze meg ami vele jár, bár van amit fenntartok magamnak hogy az egy családi étel számomra más házakban attól függetlenül hogy vega vagyok és az a húsleves.Szóval konyha volt , elfértem csak anyagilag nem tudtam soha megengedni, rábeszélni anyukámat meg nem tudtam, csak mikor már felnőtebb lettem.

én  társ nélkül vagyok

régebben talán Nórikával beszélgettem itt, én várom ide ha még van.

Napszemű hidd el lehet néha nehezedre esik az elején már rögtön képet küldeni magadról, de 10 perc gondolkodási idő csak elég hogy utána egy képpel mindent bevallj magadról

 

...Mármint a zöldség-gyümölcs -, és gabonafélék mellett. 

Én már 8 éve vagyok vega. Nagyon jól érzem magam a bőrömben. Tejtermékeket szoktam fogyasztani. 

Depisen nehéz

de azért pró

báljuk

+

jó ?

ismizzünk

lányok írjatok

Sziasztok!
Kényszerbeteg vagyok. Szeretnék hozzám hasonló problémákkal küzdő barátnőt találni, akivel a közös sorsunk miatt maximálisan megértenénk, elfogadnánk, tolerálnánk és segítenénk egymást, amit egy "normál" társtól, főleg hosszabb ideig nem lehet elvárni...
Várom azok levelét, akik ezek alapján ismerkednének velem. 😉
Előre is köszönöm!
Gábor

Idézet tőle: diohejban

én meg fiatal, de nincs különösebb ellenérzésem az idősebb korosztály felé, de perverznek nemk mondanám magam, sőt inkább a vallásos házas élet felé hajlok, ott meg végül is nem mondják meg hogy mennyi lehet a korkülönbség

Mennyi idős vagy? .. annyira már benőtt a "fejemlágya", h már nem kezdek nálam cca minusz 5-10 év korkülönbséggel párkeresésbe vkivel.. Ha fiatal vagy, előtted az élet. Ez jó. Engem meg nem zavar a "magány". Már rég tudom, h mondjuk barátságot találni akár 70 évesen is lehet.. 

🙂 .. off: itt vihar van, sok villám ..

Ez jó:))) Depiseknek társkereső:))) 2 depis együtt- bár ki tudja, lehet szárnyakat kapnának? Lehet én is beállok ide keresőnek:)

De jó, hogy végre ilyen is van! 🙂 Hasznosnak találjátok a fórumot?

nekem lehet dhamma lesz a parom es orulok neki

Szobám padlóján eldobott csikkek
Az asztalon rózsa, Arzén a vízben - Hé!
Gázláng fényénél rádióm zörög
Autókról, filmekről híreket hörög
A megrepedt csap hideg... hideg vizet köhög

Plafonig érő vízben elmerülök
A hátsó ajtón át hirtelen eltűnök - Hé!
Hét napig rejtőzöm egy kísértetházban
Hét lábnyi mélyen a félelem árnyékában
De hiába - mindig hiába várok

Földeken rohantam keresztül
Hegyeket léptem át
Higanymezőkön gázoltam
Az égő Orchideát
A felejtés folyóhoz érve
Megismertem a hóhér éji dalát...

Szürke 7-köznapokat élsz majd át
Lólépésben ugrálsz
rajtuk át
Szürke 7-köznapokat élsz majd át
Lólépésben ugrálsz
rajtuk át
Szürke 7-köznapokat élsz majd át
Lólépésben ugrálsz
rajtuk át
Szürke 7-köznapokat élsz majd át
Lólépésben ugrálsz
rajtuk át

Itt lenni egyedül a hangok sortüzében
Éjjelek, nappalok vad idejében
De hiába! Mindig hiába várok...

sok sikert hozzá

Hello!

Vegetáriánus nem vagyok,csak egy ideje nagyon csalódott,és depis.Érzékeny,kifinomult lelki világommal kellemes női társra vágyom,akivel nem a marakodás,hanem a szeretet a cél.43F 

🙂 majd valaszolok a prividre:)

az akolhol nem ol hanem azzal szoktak olelgetni az emberek egymast, neha tulszoritjak egymast, akkor halalos. Butit, de iskolat ellehet vegezni melette.Nyomorba dont, de mindennap megtudod inni a felesedet.

en per pill huzom az igat:)

helyes helyes az alkohol ol butit es nyomorba dont:)))

szia

hogy smint? en nem iszok, nekem nem szabad, onmegtartoztast kell akkor ezentul majd gyakorolnom? marmint aszketizmust? mert neha en megis iszok, de nem vagyok mar az a reszeges emberke.

szevasztok ha isztok bebasztok:))

jol van, bar utalkozni nem jo szokas.:)Marad akkor titok.

Utálom mikor az ismerkedés első 10 percében már képet kérnek.

akkor jo fiatal, en 24, lesz kep magadrol vagy az titok marad?

20

jo majd irok, hogy mikor meg nemtom, de nem felejtem el, lassan mennem kellene foznom.Lelkitarsaim, talan most egy lany van, leglabbis nagyon jol kijovunk annak ellenere hogy kulonbozek vagyunk.A tobbiek mint neha a testvereim, valaki meg csak sima haver.Mostanra mar van eleg baratom.Mert en 1,5 evig konkretan nem talakoztam senkivel.Aztan osszefutottam legkedvesebb baratommal es mondta, megerdemelsz egy kis bulizast, ozt beultunk, azota szoktam talakozni az emberekkel.Mondtam neki hogy nem emlkeszek a telbol semmire, de o csak nevetett hatalamsasakat, mint ahogy szokta, neha ilyen szetesoen.Csak ra vigyazni kell, epp neha en ram is, de o dilisebb mint en, de most normalisan el, es jol is van teljesen.

Kotodes mentesseget meditacioval es spiritualis konyvek olvasasaval lehet elerni,szoval nem ugy megy hogy eldontjuk hogy nem es kesz, ez egy allapot, nem cselekves.En most a szerelemnel elvesztettem a fejem, aztan most ilyen szivesen lennek szerelemes, tarsas ember, ilyen kis szerelemkereso vagyok, csak valogatos vagyok, illetve keves emberrel illek ossze, de alapvetoen mindenki kedvel, azthiszem.

Hany eves vagy?

az "igaz" baratsagnal mindenkeppen igaz. hivjuk az ilyet orok baratnak, aki ha egyszer megbantottad, barmikor mehetsz hoza megis a bajaiddal es var tegd ilyenkor...

Szerintetek az mindig igaz, hogy "aki szeret, nem hagy el"?