Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Személyiségzavarok

AlfórumokLegutóbbi bejegyzések
Borderline személyiségzavarOlyan tünetekkel jár, mint az érzelmi instabilitás, az instabil és intenzív interperszonális kapcsolatok, az instabil énkép és az impulzív viselkedés.4 topik · 1 804 bejegyzésLegutóbbi bejegyzések: Borderline, lamolep, kis adagban ú … · 8 hónap · intro86
Nárcisztikus személyiségzavarA nárcisztikus személyiségzavar a túlzott énkép, az énközpontúság és az alacsony empátia tartós mintázatával jár együtt. Gyakori a hajlam arra, hogy jobban érdeklődjenek önmaguk iránt, mint mások iránt.1 topik · 152 bejegyzésLegutóbbi bejegyzések: Nárcisztikus személyiségzavar · 2 év · IvyWeston
Skizoid személyiségzavarOlyan tünetekkel jár, mint például a társas kapcsolatoktól való elszakadás, közömbösség, a belső élet felé irányulás, az érzelemkifejezés hiánya.0 topik · 0 bejegyzésA tiéd lehet az első topik!
A tiéd lehet az első topik!
Skizotípusos személyiségzavarA beszéd, a viselkedés, a megjelenés és a gondolkodás excentrikus jellemzői. Az ebben az állapotban szenvedő emberek furcsa hiedelmeket vagy "mágikus gondolkodást" tapasztalhatnak, és nehezen alakítanak ki kapcsolatokat.0 topik · 0 bejegyzésA tiéd lehet az első topik!
A tiéd lehet az első topik!
Skizoaffektív személyiségzavarA betegséget olyan hangulati tünetek jellemzik, mint például depresszió vagy a mánia, de a skizofrénia jellegzetesebb tüneteinek egyidejű fennállásával.2 topik · 214 bejegyzésLegutóbbi bejegyzések: Skizoaffektív zavar · 3 hónap · Wildflowerslost
Antiszociális személyiségzavarJellemző a szabályok, a társadalmi normák és mások jogainak tartós semmibevétele. Jellemzően gyermekkorban kezdődnek tüneteket, nehezen éreznek empátiát mások iránt, és nincs bűntudatuk destruktív viselkedésük miatt.0 topik · 0 bejegyzésA tiéd lehet az első topik!
A tiéd lehet az első topik!
Hisztrionikus személyiségzavarSzélsőséges érzelmességgel és (gyakran szociálisan nem megfelelő) figyelemfelkeltő viselkedéssel jár.0 topik · 0 bejegyzésA tiéd lehet az első topik!
A tiéd lehet az első topik!
Paranoid személyiségzavarJellemző a másokkal szembeni bizalmatlanság, akár a családdal, barátokkal és szerelmi partnerekkel szemben is. Mások szándékait rosszindulatúnak érzékelik, akár minden bizonyíték vagy indoklás nélkül is.2 topik · 114 bejegyzésLegutóbbi bejegyzések: Paranoid szorongó? · 8 hónap · Törölt felhasználó
Paranoid szorongó?
8 hónap · Törölt felhasználó
Kerülő személyiségzavarSúlyos szociális gátlással és az elutasításra való érzékenységgel jár, amik jelentős problémákhoz vezetnek az egyén mindennapi életében.0 topik · 0 bejegyzésA tiéd lehet az első topik!
A tiéd lehet az első topik!
Függő személyiségzavarAz elválástól való krónikus félelem és a túlzott gondoskodás iránti igény jellemzi.0 topik · 0 bejegyzésA tiéd lehet az első topik!
A tiéd lehet az első topik!
Rögeszmés-kényszeres személyiségzavarA rendezettséggel, maximalizmussal, rugalmatlansággal, valamint a mentális és interperszonális kontrollal való elfoglaltság átható mintázata. A kényszerbetegségtől (OCD) eltérő állapot.0 topik · 0 bejegyzésA tiéd lehet az első topik!
A tiéd lehet az első topik!
Még nincs topik!