Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Táplálkozási zavarok

AlfórumokLegutóbbi bejegyzések
Anorexia NervosaJellemző a korlátozott táplálékfogyasztás, amely fogyáshoz és nagyon alacsony testsúlyhoz vezet. A hízástól való aggodalom és félelem, valamint a saját megjelenésről és viselkedésről alkotott torz kép.0 topik · 0 bejegyzésA tiéd lehet az első topik!
A tiéd lehet az első topik!
Bulimia NervosaFalásrohamokkal, majd az ezek kompenzálására tett extrém lépésekkel jár, például önhánytatás, hashajtókkal vagy vízhajtókkal való visszaélés és a túlzott testmozgás.1 topik · 1 bejegyzésLegutóbbi bejegyzések: Rengeteg evés és utána hánytatás · 9 hónap · Cica46
Kérődzéses (rumination) rendellenességJellemző, hogy az ételt felöklendezi, hogy azt kiköpje vagy újra lenyelje. Az érintettek többsége olyan gyermek vagy felnőtt, akiknek fejlődési elmaradásuk vagy értelmi fogyatékosságuk is van.0 topik · 0 bejegyzésA tiéd lehet az első topik!
A tiéd lehet az első topik!
PicaMagában foglalja a nem élelmiszer jellegű anyagok, például piszok, festék vagy szappan iránti vágyat és fogyasztást. A rendellenesség leggyakrabban a gyermekeket és a fejlődési rendellenességgel élőket érinti.0 topik · 0 bejegyzésA tiéd lehet az első topik!
A tiéd lehet az első topik!
Torkoskodási (falási, zabálási) rendellenességAmikor néhány óra alatt szokatlanul nagy mennyiségű ételt fogyasztanak, és úgy érzik, mintha nem tudnák kontrollálni az evésüket. A falási rohamokat néha bizonyos érzelmek váltják ki.0 topik · 0 bejegyzésA tiéd lehet az első topik!
A tiéd lehet az első topik!
TopikokLegutóbbi bejegyzések
Hízás súlyproblémákSzerző: The Overseer · 264 válasz · 3 920 megtekintésLegutóbbi bejegyzések: 2 év · Kleó