Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

SEGÍTSÉG!! KÉREM!! RENDŐRÖK IS OLVASSÁK EL!!!!

Pff tényleg, ez még áprilisi kérdés. Én meg azt hittem milyen hirtelen vészhelyzet:D na de nembaj, lehet még olvasni fogja.

Andris, Petra nincs itt -- egyszer volt, amikor ezt leírta, írtam neki, de már arra sem válaszolt. Nem tudjuk, hogy ténylegesen mi a helyzet vele, vagy a családjával. 

Szia Petra. Nagyon durva amik veled történtek, de véleményem szerint apádat nem lehet törvényileg büntetni ezért.

Amit elmondtál azok alapján egyértelmű, hogy a szüleid a felelősek az állapotodért és nem úgy kezeltek gyerekként ahogy kellet volna. Viszont, itt a burán szerintem 99%-unknál ez a helyzet 🙂

A másik dolog pedig, neked miért lenne jó olyan családban élni, ahol az apát börtönbe raktad? Ha most ordít a tesód, és mérges anyád, akkor ha börtönbe rakod apád mi lenne? Valszeg sokkal roszabb..

Első dolog hogy elkerüljél onnan mindenáron! Utána még lehet ezeken gondolkodni. Legyél tisztában azzal, hogy most méllyen vagy, de nagy a felhajtóerő is, ha te kijutsz ebből akkor sokkal több lehetsz mint az átlag ember! Mert már megoldottad a legnagyobb problémád, saját magad! Innentől a többi gyerekjáték.

Itt egy cikk az otthon élésről, hátha segít http://introvertaltak.blog.hu/2016/05/15/otthoni_elet_problemas_szulokkel_mamahotel meg más dolgokról is írtam ha érdekel.