Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Brintellix

Érdekes,ezt a Brintellix-et nagyon nyomják most a dokik!Az enyém szinte mindekit átállít rá,s azzal a módszerrel,hogy,nem is kell csökkenteni az előző gyógyszert,egyből elkezdheted már másnap!Velem ez történt!Lehet,hogy a cymbaltát kicsit csökkentenem kellett volna előbb,de így nagyon megjártam.

 

egy fokkal jobb mint volt de még mindig nem az igazi, gondolkozom rajta hogy sétálok egy nagyot

Szia Holdfény,

Tudom miket szed.:) A Brintellixet orvos írta fel neki, azért, hogy csökkentse az Ananfranilt, és bevezesse a Brintellixet.

Minden gyógyszer bevezetés nehéz, jönnek a mellékhatások, és sajnos a hatás kölcsönhatás a többi gyögyszerrel. De az 5 mg nem terápiás adag, nem hiszem, hogy 1 nap alatt nagy eufóriát okozna.

Ettől függetlenül Kharzak menj be egy ambulanciára, ahol esetleg jobban figyelnek, segítenek ha bármi van.

 

Xanax sr ,Anafranil,Ripedon,amitrex  . Lehet bemegyek korházba még nem tudom

Kharzak,

Tegnap és tegnapelőtt is halucináltál. Akkor nem szedtél még Brintellixet. Szerintem 5 mg első napi szedése nem okoz ilyet, főleg ha csökkentetted az Anafranilt ahogy a dokinő mondta. 

 

Lehet,hogy más gyógyszerrel ütközik,nem tudom,mit szedsz még.A külföldi szakirodalom azt írja,azonnal hagyjuk abba,ha,hallucinációt tapasztalunk.A,magyar ismertetőn ezt inkább szerotonin szindróma-ként feltételezik.

Csak hétköznap rendel sajnos 🙁 addig meg szenvedhetek

Meg hallucinálok tőle

Engem is fel pörgetett most meg vissza mélyültem a rossz kedvbe ez a gyogyszertol van?

 

Ha előtte hagytál időt a másik gyógyszernek kiürülni,akkor ok,engem a,cymbaltáról egyik napról a másikra állítottak át Brintellix-re.Mint írtam,eufória,kegyetlen pörgés stb.Nem is bírta a szervezetem,nem aludtam három napig antipsycho-val sem!Szerintem összeadódott a két gyógyszer,bár tudom,hasonló hatásmechanizmusú.Sajnos,ha,nem alszom,agresszív ,türelmetlen leszek/borderline vagyok/Szóval marad a zombisítás inkább.

ma kezdtem el szedni, hát nagy változást érzek egyenlőre ilyen eufórikus állapotba hoz időnként nem tudom hogy tényleg attól van vagy mástól

Egy hétig szedtem,hasonló volt a cymbaltához!Pörgetett,a libidót emeli az tuti.Sajnos,mivel nem tudtam aludni tőle,visszaálltam a,cymbaltára.Az is pörget,de a Brintellix erősebb volt.