Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Abilify+Cipralex

Idézet tőle: akbar

Én az Ab.mellett lekötöttem magam,mégis olyan akatiziás lettem,h.majd beledöglöttem. Ebből is látszik mennyire különbözőek vagyunk:-) 

 

Nem lehet hogy a dózis volt túl magas? Ha nem kellően alacsony szintről indul a kezelés, és nem kellően lassan az emelés, az okozhat durvább mellékhatásokat vagy nem kívánt reakciót - és tapasztalatom szerint nem minden pszichiáter kellően tájékozott ezen a téren. Ráadásul benzodiazepinekkel lehet enyhíteni az akut akatíziát. Ilyet nem írt föl az áter szükség esetére?

Azért is érdekel, mert tervezem hogy Abilify-t kérek az áteremtől.

Brintellix a neve az antidepinek. Meg kepilept és lamolepet.

Most mit szedsz ha nem indiszkrét? 🙂

Nálam eddig a Cmbylta, a Rexetin és az Abilify okozott akatiziát és olyan fokú szorongást,hogy azt hittem a zártosztályon kvártélyozom be magam.

Én az Ab.mellett lekötöttem magam,mégis olyan akatiziás lettem,h.majd beledöglöttem. Ebből is látszik mennyire különbözőek vagyunk:-) 

A Cipralexből 10mg a normál napi dózis, nekem 20mg-írt föl a dokinéni, de azt monda 15-20mg ahogy érzem. Azt is ő javasolta, hogy két részletben is bevehetem mert egyszerre "lehet hogy kicsit megnyom"

Érdekes, nekem a Rexetin álmatlanságot okoz, az ilyen esetekre azt mondják hogy akkor reggel kell bevenni. Olyat még nem hallottam hogy kétfelé osszuk a napi adagot.

Ami az esti leszállást illeti, én nem szeretek alprazolammal aludni, mert akkor reggel kótyagosan ébredek. Így ugyan csak éjfél után, van hogy 2 után fekszem le, mégis frissen ébredek.

Jelentés:

Két napja átraktam az Abilify-t reggelre, mert ha este veszem be elalvás elött akkor rámjön egy másfél órás tehetnék-vehetnék, és csak utána tudok elaludni. De így azt kell hogy mondjam , még jobban indul a napom!!!  🙂

Tehát a rakéta üzemanyag reggel: 10mg Cipralex, 15mg Abilify, 0.5 Xanax 🙂

este leszálláshoz: 10mg Cipralex, 1mg Xanax

Örülök, hogy jól vagy! De mindenképpen figyeld, hogy nem ingadozik-e nagyon a hangulatod! És írj újra!

Ez tök jó! Kívánom, hogy így maradjon sokáig és még tovább:)

 

torta

Az abilify növeli az aktivitást, főleg az injekciós változata. Szerintem 15 mg ideális. Úgy is szokták mondani, hogy "energetizál". Ez csak akkor okoz problémát, ha mellette nem tudod magad lekötni valamivel, mert akkor esetleg túlmozgásos leszzel (akatízia), és ha mellé szorongásod is van, felerősítheti. Én ezért szedek mellé rivotrilt. Egyáltalán nem szedál. Azt mondják, a legjobb skizofréniára, már akit nem zavarnak az említett mellékhatások. De elvileg ez jár a legkevesebb mellékhatással. Ami egy kicsit vicces, olvastam róla, hogy eredetileg egy festék adalékanyag volt, aminek nem vált be, viszont antipszichónak egész jó. Fura, de nem mondok már erre semmit. Nekem csak annyi a lényeg, hogy ne szedáljon, mert volt már benne részem eleget, és nekem nagyon nem jön be a zombulás.