Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Fegyvere van....

köszi Nektek...amennyire megnyugodtam, annyira kicsit el is keseredtem...azért köszönöm...

-

ha már töltények vannak hozzá, nekem már fegyvernek számít...s jó eszköz, hogy fejbe lőjem magamat...talán még annyit tud...megkérdeztem, azt mondta, önvédelemből kell, de a gonosz kisördög ott van a fejemben....

Árvalányka, ha ez megnyugtat, egyik sem fegyver. Amolyan játékpisztolyok 18 éven felülieknek. De miért nem kérdezed meg őt?

 

A fekete melletti kis doboz riasztó töltényeket tartalmaz.

Lehet éles lőszer ki se tudnak lőni.

persze, igazad van Eszter...nagy úr a félelem és nehéz ledönteni...

meg kaptam egy lehetőséget...miért került elém az a fegyver?

Árvalányka, talán nem az a kérdés, hogy van-e fegyvere, hanem hogy szereted-e és bízol-e benne. Ha én szeretnék és bíznék benne, akkor elmennék. Ha nem, ha folyton a fegyveren járna az eszem, vagy azon, hogy bántani fog, és volna is ennek alapja, mert korábban már bántott (ha nem is fegyverrel), akkor nem mennék.

Úgy tűnik nekem, sötétek a gondolataid. Ilyenkor jobb várni egy kicsit talán, míg kivilágosodik, és akkor hozni döntést.

De hiszen ez félelmetes. Akinek fegyvere van, az nyilván ölni is képes, ha csak önvédelemből tenné is. Aki embert öl, az bűnt követ el, pokoli bűnt, még akkor is, ha önvédelemből tette. Természetesen védekezni kell a betolakodók ellen, de ölésig semmiképpen se szabad elmenni. Azt én nem tudom, hogy fegyverét milyen szintig lenne képes használni. Szerintem egy ilyen fegyver puszta birtoklása is vétségnek számít, legalábbis Isten törvénye szerint. Én valahol nem tudnék megbízni benne, és mindig bennem lenne a félsz, mert nem tudhatnám előre, hogy mennyire lenne képes fegyverét uralni, egy előre nem látható helyzetben. Hogy mennyire lenne ura önmagának. De ez csak az én véleményem. Nem akarok felesleges félelmeket okozni neked.