Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Mi az az ürességérzet?

törlés

amikor járkálok fel és alá

Sziasztok!

ezek totál igazak rám is! Teljes ürességérzet néha, vagy mindig?!!! Nekem sincs csaladom, nem is lesz. Csak anyám van még, aki...... Nem is tudom. Együtt élek vele, meg a 81 éves már szenilis nagymamámmal. Ennyi a családom.

céljaim sincsenek, csak úgy élek bele a világba, és utálom ezt, hogy szinte semmi sem érdekel. Barátaim sincsenek közeliek. Csak egy csaj, akit balassában ismertem meg, meg azok akiket itt burán ismertem meg, de angyon ritkán találkozunk. Hát ennyi.

ja igaz, szedek egy rakat antipszichót, sok sok éve.

Anyám az egyetlen, aki támogat érzelmileg, rokonokkal nem tartom a kapcsolatot.

Szia Remina!

Kimondtad a kulcsmondatot: "Jó lenne, ha valaki tiszta szívből tudna szeretni engem."

És a másik fontos mondatod: "nincs saját családom."

Mindkettő, a szeretet és a család is jótékony hatással lehetne a szubjektív életminőségedre, új célokat, feladatokat, emocionális és instrumentális támogatást adna neked.

És mi a helyzet a származási családoddal (szüleid, testvéreid), és a többi konszangvinikus (vérségi) kapcsolataiddal (nagyszülők, unokatesók, keresztszülők, nagynéni, nagybácsi)?

Számíthatsz-e rájuk? Kapsz-e tőlük érzelmi melegséget, anyagi segítséget, megbecsülést, tiszteletet?

 

 

 

Nekem fogalmam sincs, mi a célom, nincs saját családom, nem tudom, lesz e valaha, amiket leírtál Sophie, igazak rám, egyetlen ember van, aki hitet tudna nekem adni, aki mellett ragyogni tudnék, csak nehéz megoldani, hogy sokat legyünk együtt, meg lehet túlzottan is ragaszkodok hozzá, de szeretném, ha jól lenne, bár sokszor érzem, ő nélkülem is megvan, vagyis ez egy ördögi kör. Jó, lenne ha vki tiszta szívéből tudna szeretni engem, talán majd egyszer eljön az az idő, vagy majd ő szeret jobban, nem tudom, mondjuk én úgyis tudnék mellette élni, hogy tudom, hogy nem szerelmes belém, nagyon jó barátok vagyunk, meg annál több, csak az irántam érzett szenvedélye hiányzik nekem.

elkanyarodtam a témától, bocsi

Szerintem, amíg az embernek vannak érzései, addig nem üres, nekem vannak, néha pozitívak, néha negatívak.

 

szia, 
nem tudom, az ürességérzet az lehet-e unalom?
nekem inkább olyan érzésem van, hogy egy belső rab rángatja a rácsokat és ki akar szabadulni.
de ott van az üresség, mert nem tud kijönni.
 

nekem nem szokott lenni ürességérzetem, csak érzelmi zűrzavar:(....olyankor nagyon rossz, nem szeretem amikor ilyen állapot tör rám