Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Sziasztok, új vagyok, üdvözlök mindenkit... Témám hízás a gyógyszerektől, becsapottság...

es, vajon mi a legjobb megoldas, a gyogyszer szedesen kivul, az alvast illetoen ! ?

en mar sokkmindent kiprobaltam ezt illetoen, hiaban ....meg a gyogyszerek sem altatak el soha ! csak esetleg asitotam toluk, ennyi ...

Szia June07! Mondtad az orvosodnak, hogy hízol a gyógyszerektől, és szeretnél valami más megoldást? Mostanában az a konszenzus, hogy az álmatlanságot nem célszerű gyógyszerekkel kezelni, mert hosszú távon ez nem járható út. Ehelyett az szokták javasolni, hogy javíts az alvási szokásaidon (erről egész könyvek vannak, hogy kéne csinálni) és hogy a szorongást vagy más érzést, ami nem hagy aludni, próbáld feltárni egy pszichoterápiában. Eszedbe jutott már ilyesmi?

Szia June07! Milyen gyógyszerek ezek?

Tényleg, mit szedsz?

Nem ilyen eccerű... Én voltam depisen 85 kiló, napi 1 tábla csokival. Most vagyok 54, hipománon. A "versenysúlyom" 63 körül van. 2x szültem, 74-gyel, és mind a 2x 68-cal jöttem ki a kórházból; és kb. 72-vel lettem állapotos...

Én csak azt tudom mondani, hogy próbálj meg lemondani a hízlaló ételekről és ha időd engedi akkor iktass be a napjaidba egy kis testmozgást.

Egyébként ha nem vagy kibékülve a gyógyszereiddel beszéld meg az orvosoddal, biztos van másik amitől ez a mellékhatás nem jön ki.

Egy biztos, ne add fel. Mindig van valami megoldás.

szia june07, mit szedsz?