Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Pszichológus Budapesten

Az a baj (tapasztalatból beszélek), hogy semmit nem jelent azt, hogy látjuk valakinek a nevét és a fényképét (tisztára, mint a netes társkeresés). 

IGAZÁN jó teraphoz kéne eljutni, de ................. én már lassan feladom. 4 pszichoterápiára jártam (ezek közül igazából csak egy volt az, de hagyjuk, ez csak az én mániám, hogy mi az igazi pszichoterápia = a terapnak VAN pszichoterapeuta végzettsége...). 

Én is örömmel venném, ha valaki tudna egy NAGYON jó terapeutát, megfizethető áron és az 1. 2. 11. 12. kerületben. "Csak" ennyi az óhajom. 🙂

 

Sziasztok!

Hátha segít valamit ez az oldal:

https://www.ismertorvos.hu/pszichologus

 

Épp terapeutát váltanék, van valaki akinek van egy jól bevált terapeutája, aki eredményeket is fel tud mtatni nem csak beszélget veled végeláthatatlanul? 

Kicsit sokat kellett várnia a válaszra. Míg rendeződött a BURA honlap sorsa.

pontosabban irritábilis bél szindróma.

gasztroenterológuson, laktóz és glutén érzékenység kizáráson túl vagy?

Szia Klicsko!

Van ilyen probléma, IBS-nek (irritált bélrendszeri szindrómának) hívják. Sajnos nem tudok olyan pszichológust mondani, aki kifejezetten ezzel foglalkozik. Most próbáljuk éppen beszerezni a legújabb szaknévsort. De ha elmész a Nap-körbe, akkor szerintem tudnak ajánlani terapeutát: http://www.nap-kor.hu/ujhonlap/cimlap.html

Eszter