Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Filmek a témában

Patrick Melrose (sori) 

 

 

x

 

Oks.

Leghátsó fog hátsó oldala. A fél telóm bekaptam a fotóhoz. Nevetni fogsz, h mennyire minimális. Priviben elküldöm.

A Tayler-Burton-féle film, úgy látom, nem érhető el a neten. A házassági játszmák témában a legjobb.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Nem_f%C3%A9l%C3%BCnk_a_farkast%C3%B3l

Nyisd nagyra a szájad, és csinálj egy szelfit! 😉 Engem nem fog zavarni!

Szabadesés profilkepéről azt hittem, hogy egy hulla nejlonzsákba csomagolva. Úgy véltem, hogy egy falcolasos kép ehhez képest semmi. Rosszul gondoltam. Aki jelezte, h zavarja a kepem sem a látványra hivatkott. (rossz emléket kavar fel)

Egy biztos: nehéz megállapítanom, h mi durva és mi nem (másnak), ha nekem nem az. 

"Ha valaki egyedül marad,vagy belép egy összeszokott csapatba,ott nehéz,mert a csapat összezár." – ez "véletlenül" teljesen normális. Nézz meg egy farkasfalkát, ha idegen egyed téved a területükre; vagy egy osztálynyi kölyköt, ha később kerül közéjük egy új gyerek (ezt megéltem, kétszer annyit kell küzdeni a "helyedért"). De lásd Szabadesés régebbi viccét: Amikor vki a kb. "Mi van, faszfejek" felkiáltással lép be először egy kocsmába... Szerintem E. épp ezt a történést próbálta kivédeni...

Engem Red videója sem zavar. (azóta megnéztem) Ezért írtam, h nézze meg más mert nekem ebben is magas a toleranciám, lehet bennem semmi rossz érzést nem indít el valami (kép, videó), ami mást zavar. A pedofil topik sem zavart. Előzetes hozzájárulásomat kérve priviben is kaptam üzit, ami nyíltban már durva lett volna. 

A profilképem (falcolasról) Eszter engedte, mást zavart. Inkább levettem.

Mondom,nem harcolok,s véleményt nyilváníthat mindenki...Miből indult ki az egész??Red beköszönt,s megosztott egy videót...S azonnal tüntessük el,mert csúnya,stb.

Erre lett a reagálásom,hogy sok más dolgot is elnézek,pl.az alább említett hsz at is.

S innen jött minden,de továbbra is azt gondolom,Red megosztása maradhat,s nem kell megnézni.Piásan,vagy anélkül..Ha valaki egyedül marad,vagy belép egy összeszokott csapatba,ott nehéz,mert a csapat összezár.

Leírni, hogy mit csináltam nem ugyanaz, mintha mást bátorítanék vagy buzdítanék erre. Engem ennél jobban (e téren) elrontani nem lehet. Sztem Kleót se. 

Azt sem állítom, h veszélytelen. De ennyi erővel falcolásról sem írhatnék mert az is veszélyes. 

Ha valamelyik hsz-em zavar valakit, jelezze és moderálom.

Máséhoz nem nyúlok ilyenért mert nekem épp ebben magas a toleranciám, az ilyen tartalmú hsz-ek nem ütik ki nálam a biztosítékot. (kivéve ha konkrétan buzdít valaki erre mást)

Na igen, ki milyen "poénkodást" nem tolerál. Van, aki pl. a nők elleni erőszak semmilyen formáját.

Ámen.

Legyen igazatok!Nem veszélyes,de ott más kombók is voltak...S most döntsem majd el,melyik kombó az,amit ok,írjunk ki,hogy milyen jó...De Kiscsillag,majd figyeled,s eldöntöd...Tényleg ,ha valaki külsős olvassa,....ez a gondom csak...

Én is iszok rá, de nem bíztattam erre senkit. Egy 0,5 ös Frontinra egy feles (ami nálam 2 v 3 centes szokott lenni) és egy sör kb olyan mintha a rövidből duplán ittam volna. Semmi extrát nem érzek. 

Nem durva ötlet semmi,piára ne menjen a gyógyszer, ha lehetőség van rá.Kleó,mély tiszteletem mindenkié,s nem fogok egyedül itt arcoskodni...Kisebb gondom is nagyobb,viszont uram bocsá,mint admin véleményt mondhatok én is.Szerintem nem szerencsés,ha azzal poénkodunk,mit iszunk milyen gyógyszerrel keverve.

Üdv.

Idézet tőle: Columbo

Jáj,ez nekem túl magas,Kiwi!S nem is tudtam,hogy miattad vettük le a pedofília topicot.Más ok volt,külső kérés.

Az a gond,hogy én egyszerű ember vagyok,s nem értem ezt a sok szövevényes mondatot...Ne húzd fel magad,felesleges.Ámbár a vidám halottmosóban lévő gyógyszerkombinációk piával elgondolkoztat...Míg itt rágódunk egy filmen,addig ott durva ötletek mennek...

Miért, ami a filme(ke)n van, az SZELÍD 5let??? És még vizuális is!

Mi a pszichológiai hadviselés?

Avagy: "A valódi harctér a saját elméd."

 

 

Amúgy a pedofília oldalt még én ,,takarítottam,,szóval semmiféle ,,álmodozás,,sem volt rajta.Teljesen normális hangvitelű vélemények jöttek.Nos,azért vagyunk sokan moderátorok,hogy egészben lássuk a búrát.Én sokkal többet megengedek,ami már másnak esetleg zavaró,s kevésbé szeretem az oldalon a mesét habbal,de elfér.Azt szeretném,ha egy külső olvasó is megtalálná azon problémájára a választ,amit máshol Mo-on nem kap meg.Tehát inkább külsősként nézem,s nem azt,hogy kit ismerek személyesen,s kivel kávéztam,haverkodtam.Innentől ugyanis elvesztjük a hitelességünket,részlehajlóak leszünk pár ember iránt.

 Totál egyszerű ember vagyok én is.

Egyet értek,lapozzunk más oldalra. 

Jáj,ez nekem túl magas,Kiwi!S nem is tudtam,hogy miattad vettük le a pedofília topicot.Más ok volt,külső kérés.

Az a gond,hogy én egyszerű ember vagyok,s nem értem ezt a sok szövevényes mondatot...Ne húzd fel magad,felesleges.Ámbár a vidám halottmosóban lévő gyógyszerkombinációk piával elgondolkoztat...Míg itt rágódunk egy filmen,addig ott durva ötletek mennek...

Csak néhány mondatban reagálnék.

1.A közizlés ami egy kiragadott rész lett a szövegkörnyezetből.Nem az ország lakosságára vetítettem ki a dilemmámat.

2.Ha végignézzük az oldalt főleg sokunk blogbejegyzéseit,(nekem is biztos van v volt ilyen bejegyzésem)ami írásos formájú,lehet,ha mindez képileg lenne megjelenítve más hatást keltene......

3.BNO 6540 azaz a pedofilia.(parafilia)Nem tudom hányan tudják ,akár itt az oldalon is ,hogy valójában mentális betegség ,egészen addig míg büntetőjogba nem csúszik át,ott már büntethető mentális betegség.Talán túl szubjektív voltam amikor:Igen,én ágáltam ez ellen a fórum ellen ,mégpedig azzal érvelve,hogy elég nehéz elkülöníteni,hogy mi fantázia és mi a valóság,mi esetleg tudjuk,de nem csak mi látogatjuk az oldalt és nem ragoznám tovább.

Tehetünk egy próbát! Én hozok az oldalra valakit,aki ebben a témában tud  írni.Namármost ,mivel nem köztudott,hogy BNO kóddal rendelkező betegségről beszélünk , egy idegen esetében pláne nehéz elkülöníteni a fantáziát és a valóságot illetve mi minősül gyermekpornográfiának (ami már büntetőjogi kategória)mi  nem.A kérdésem tehát az: Mennyi idő alatt jelentik fel az oldalt?  

Tehát összegezve:Nem a pedofília fórum ellen volt kifogásom,mert aki ebben a mentális betegségben szenved,küzd önmagával,a vágyaival,a kétségeivel,a félelmeivel annak igenis segíteni kell,hanem.. és itt megint a határok dilemmái.

 

 

.

Idézet tőle: Columbo

Znation!Anno a belinkelt videódat Krisz hirtelen felindulásból törölte,annyra megviselte,s ezzel a többi dolgod is eltűnt...Akkor elnézést is kértünk,de már nem tudtuk visszahozni.Mikor fejbelőtte magát valaki,ha jól emlékszem.

ja nem,hasba lőtte magát a török srác, szerintem még most is meg lehet találni....

Ez is tény. 

Znation!Anno a belinkelt videódat Krisz hirtelen felindulásból törölte,annyra megviselte,s ezzel a többi dolgod is eltűnt...Akkor elnézést is kértünk,de már nem tudtuk visszahozni.Mikor fejbelőtte magát valaki,ha jól emlékszem.

Téma tovább ragozva,de ez most kivételesen aktuális.Voltam ma Üllőn ahol élek a helyi városi könyvtárban.Sajnos a képmetsző menü-t nem találtam meg,ezért fotó lett a vége.NEM ENGEDTE A RENDSZER  megnyitni a bura.hu-t.Ismét.

Ennyi.

Én linkeltem egy real time öngyilkos videót.Ezért ki lettem hajítva.Nem egy aberrált beteges horror-ba hajló "film"-et a "témában".Kérdem :milyen téma az,hogy két ember ennyire leállatiasodik.Vagyis az egyik.Kérdezem Red-től,hogy TE melyik szereplővel tudsz azonosulni.Ja ,és ha van már itt pszichológus, de inkább nem ,nem szeretném sokkolni Szőllősi Tibort SEM ezzel a témával.Ennyi a részemről,viták nélkül.És értem Kiwi hozzáállását,és elfogadom de én biztosan nyomnék egy akkora delete-et ,hogy ihaj.

Columbo kirekesztő hsz-ére nem szeretnék megint csak reagálni.A diag-ok-ról.És a rajzszakkörről,meg a versekről.

 

Kiwi,értelek,de nem hinném,hogy a búra a közízlés kiszolgálására hivatott .Ebben az országban csak itt lehet megtenni,megírni,amit tényleg érzünk,s máshol nem mernénk neki hangot adni.Ettől egyedi,s nem rajzszakkör,vagy versgyűjtemény.

A pedofil fórum megszüntetése is nagy pofon volt,hiszen gyógyulni akartak,s itt elmondhatták,mit is éreznek.

Akiknek ez sok,szólhatnak,de mégegyszer mondom,itt a borderek,mániások,bipol emberek kapnak lehetőséget az őszinte érzéseik kimutatására.

 

 Vannak helyzetek amikor nem könnyű eldönteni mi súrolja a határt és mi bukott át,( IRL adatokon stb kívül) mi az, ami esetleg a tagoknak,látogatóknak úgymond a  nyugalmát megzavarhatja.

Láttam,hogy Eszter nem találta moderálandónak az ominózus jelenetet,így nem léptem közbe. Moderátorként tiszteletben tartottam a döntését.

-Elfogadom,hogy van aki nincs jól és így tudja kifejezni magát.

- Más tagnál az elmúlt napokban moderáltam fotó feltöltést,és videot is.

És itt jönnek a  dilemmák amik olykor moderátorként előfordulnak (nálam legalább is mert olykor túlagyalom a dolgokat)  a felmerülő kérdések :

-Mi fogadható el a közizlés határain belül,mások pszichés és egyéb nyugalmára tekintettel?

-Mi magyarázható egy állapottal?

-Mi számít konkrét véleménynyílvánításnak,és mi csak egy  mondat, fotó video,ami valójában lehet hogy másnapra érvényét veszti az illetőnél,már nem is úgy gondolja?

-Tehetünk-e különbséget egy fotó (amit azonnal ott van előtted akár meg akarod nézni akár nem,)és egy video feltöltés között (ahol eldönthetem megnézem vagy sem)

  A kérdés sokszor az moderálásnál: Melyik ujjam harapjam?Amit az egyiknek megengedek megtilthatom-e a másiknak ?Milyen szempontokat vegyek figyelembe?Hogyan mérlegeljek ilyen esetekben?

Idézet tőle: Columbo

Neeeem.Rengeteg moderátor van az oldalon,s én azt írtam,hogy akkor moderálok,ha öngyilkosságra bíztatás van,esetleg személyes adatok nyilvánosságra hozatala.A többiek moderálják,ha úgy gondolják.Na,holnap felkeresem a búra orvosát szerintem!

Ez jó ötlet Mrs Columbo! 🙂

Neeeem.Rengeteg moderátor van az oldalon,s én azt írtam,hogy akkor moderálok,ha öngyilkosságra bíztatás van,esetleg személyes adatok nyilvánosságra hozatala.A többiek moderálják,ha úgy gondolják.Na,holnap felkeresem a búra orvosát szerintem!

Na, ha már itt látszik, ez sokkal jobb, az egyik kedvencem: (Igaz, zene...)

Nélküled

Magyar dalszöveg

A fenyvesbe fogok menni
Ahol utoljára láttam a kedvesemet
De az este kendőt terít a városra
És az erdei utakra
Az erdő oly sötét s üres
Jajj nekem, jajj nekem
És a madarak nem énekelnek többé

Nélküled, nem akarok élni
Nélküled
Egyedül vagyok
Nélküled
Nélküled számolom az órákat
Nélküled
Megáll az idő
És nem indul el

Az ágak és árkok
Most csendesek és élettelenek
Olyan nehéz lélegezni 
Jajj nekem, jajj nekem
És a madarak nem énekelnek többé

Nélküled, nem akarok élni
Nélküled
Egyedül vagyok
Nélküled
Nélküled számolom az órákat
Nélküled
Megáll az idő
És nem indul el, nélküled

Olyan nehéz lélegezni 
Jajj nekem, jajj nekem
És a madarak nem énekelnek többé

Nélküled, nem akarok élni
Nélküled
Egyedül vagyok
Nélküled
Nélküled számolom az órákat
Nélküled
Megáll az idő
És nem indul el, nélküled

Nélküled
Nélküled
Nélküled

Ja hogy csak akkor kell moderálni, ha öngyilkosságra biztat egy részlet? Szóval lehet gyilkosság, kínzás, perverzió, erőszak, molesztálás, bármi? 

Kötekedésnek semmiképpen nem neveznék egy kulturáltan feltett kérdést. 

Gondolom itt is azt lehet mondani, hogy mindenki a saját éppen aktuális lelkiállapotának megfelelő avatárt tesz ki, még ha ez valakit esetleg megijeszt (nem kezdem újra, ezt csak leírtam). Ez a filmjelenet iszonyú, de gondolom átmegy a moderáción, mivel Red éppen aktuális lelkiállapotának megfelelő jelenetet ábrázol. 

(Fura egyébként, nekem volt egyszer-kétszer ilyen iszonyú álmom, állítom a legroszabb rémálmok voltak, ahol az arcom megsérült (feltehetőleg végleg) és még csak nem is volt, aki ezt tette velem, magától történt.)

Ez CSAK szexuális aberráció. Láttam ennél rosszabbat is (tv, éjjel, horrorcsati), amit én is csak másodjára bírtam végignézni. Na meg Hitchcock Psycho-ja sem sokkal különb, vagy a Tetovált lány mindkét feldolgozása, Dürrenmatt Ígéret-e és az az alapján készült film stb.

Egy biztos,azt elértük,hogy mindenki megnézi a részletet.Itt én nem moderálok,csak akkor,ha olyan részlet lenne,ami bíztat az öngyilkosságra.Ebben semmi ilyesmi nincs,ha pedig rosszul értelmeztelek,s nem kötekedés volt,akkor elnézést!yes

Lassan átmehetünk az anyázós fórumba,és megnyitom az -aktákat.Mert szerintem ott van a kutya elásva.

Engem Red személye nem nyomaszt, amit linkelt az annál inkább.

És volt itt annak idején egy nick, aki belinkelt egy videót,és elszállt minden(e) szó nélkül.

Most is két szó,úgy látom.

Beszéljük meg!

Anyám, mintha elbeszélnénk egymás mellett (bár tudom, hogy nem nekem írtad). Szuicid késztetések?? Nekem olybá tűnik, hogy valakit brutálisan megkínoznak, hát most írjam le, hogy egy darab húst kitépnek az arcából? Ez hol szuicid késztetés ábrázolása?

Nem vitatkozom..A szia Red....Esztert ismételted meg,s úgy éreztem,nem tetszik,hogy külön üdvözölve lett!A filmrészlethez nem tudok szólni,nem hinném,hogy bárkit szuicid dolgokra késztetne.Vagy jöjjön a Jancsi és Juliska??

Idézet tőle: Columbo

Znation,ne kötekedj már!Inkább gondolkodj el,miért bánt Red megjelenése...mert megzavarta kis lelkecskédet!

Ezt mint felelős moderátori hozzászólást nem tudom értékelni ,és érdemben reagálni rá.

Znation,ne kötekedj már!Inkább gondolkodj el,miért bánt Red megjelenése...mert megzavarta kis lelkecskédet!

Szia Eszter! wink

megjelent az unsane amely egy nő amerikai pszichiátriai hospitalizációját mutatja meg

 

Szia, Red 🙂

 

Egyszeruen nincs energiam tobb oldalt visszalapozni, hogy ezekbol mi szerepelt mar, de hatha valakinek hasonloan "mozgalmasan" telik a nyara, probalna lekotni magat a nyomoraban fetrengve, filmet keresve es meg nem latta ezeket, tessek.. 

Csak egy par kedvenc:
Girl, Interrupted. Gia. Manic (2008). We need to talk about Kevin. Prozac nation. Hours. Take your pills.