Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Álmatlan éjszakák, hajnalozás

Nekem a kialvatlanság üti a szorongást, túl álmos és tompa vagyok hozzá. Aztán hazajövök, beájulok az ágyba, felébredek 11 körül és már csak ez miatt sem tudok hajnal 3-4nél előbb elaludni. Ez miatt nappal kialvatlan vagyok, hazajövök, be az ágyba... Így megy szombatig. Néha próbálok fenn maradni jó sokáig, hogy mindenképpen alvás legyen, de ugyanúgy jönnek a felébredések.

A reggeli felkelés valóban stresszes. 🙁

Durva ez a tb-s ellátás (hiány). Magánban mennyi lenne egy ilyen vizsgálat?

Csak így másnap dolgozni...azzal a szorongási szinttel amit az álmatlanság okoz, kurva nehéz.

El se merek aludni, pont ezért mert reggel meg fel kell kelni ( de ez így ment középiskolás koromban is)

Amit hívtam tb-s alváslabor fél év év a váróidő. Marad a nyugtató és az altató. és az imádkozás ne aludjak el és odaérjek dolgozni,

ez rizikós és már tavaly volt periódus, mikor rendszeresen késtem és rám szálltak teljesen, ilyen olyan, szóbeli írásbeli figyelmeztetés, nagyon para volt...még jó hogy akkoriban bemenekültem egy kórházba.

mert amíg tb, addig nem rúghatnak ki. most nem vagyok ebben a helyzetben.

Én ezt csinálom 20 éve. 🙁 Ha el is alszok, fél óránként felriadok.

Alváslabort itt ajánlották páran. Én is azt gondolom, hogy zavarna az idegen hely meg a kábelezés, de ki tudja. Egy próbát talán megér.

Több éjszaka óta, izé, hete nem alszok, vagy hajnalban alszok el 3 fele, másnap meg meló. Ki bírja ezt már?

Most vagyok gyógyszerállításban, az új a lamolep de reggel / este maradt a 300 ketilept/1 nyugtató - amiből én önmagamtól hajnali 2-kor beveszek még egyet, (vállalom doki előtt is)  nem is egyszer, vagy van a nyugtató-altató mix. Vagy alszok vagy nem. Munkaidőben nem. Néha sírok is éjjel. Jövő héten tervezem vissza előbb a dokihoz, adjon valamit amitől alszok ..... csak ne olanzapint .... az kivágott még másnapra is sajnos, még a minimális 5mg is, nem bírtam...de a ketilept pedig lehet túl gyenge, faszom tudja, de valamit tenni mert hogy fogom így bírni az őszi-téli sötét időszakot?  sajna emiatt sokkal erősebb a szorongás is. Fogalmam nincs mit lehet tenni....gyerekkorom óta, komolyan középiskolás korom óta ez megy, a kurva éjszakák. és még egy tb-s alváslaborba se jutnék be február előtt. kérdés, mehetsz e már meglévő alvászavar diagnózissal alváslaborba, és kérdés mit tennének, egyáltalán lehet e vizsgálni az embert úgy, HA NEM ALSZIK. PASSZ. Lehet, idegen helyen mindenféle műszerekkel a testemen végképp nem aludnék.