Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

névtelen üzenője

Oldal 1 / 10Következő

Nem, most megint új jelszóval léptem be. Egész éjjel nem aludtam semmit. Kezdődik a téboly

az nem lehet , hogy elfelejtetted a jelszavadat ?

most uj jelszoval leptel be ?

MEGŐRŰLTEM!!!!

Nem tűntem el. Rettegek, így hogyan lehet élni?semmi nem stimmel. Itt is, ellopták a jelszavamat....üldöznek és nem tudom ki és miért

Sziasztok, több hetes zártosztály után ismét írok. Üres vagyok, ninics it mondanom, de ahhoz hogy éljek, szükségem van rátok, hogy figyeljetek

szia Offline!

Kérlek ne haragudkj, ha nem válasziltam, de annyira kevés az időm, hogy van úgy, hogy hónapokig fel sem tudok lépni.

Az én kicsikém értelmes auti, de bizony-ahogy írtad- ennek ellenére 24 órás figyelmet igényel. Én soha, sehol sem tagadom, hogy ő az. Mindenhova jön velünk, és ha másként viselkedik, rögtön szólok, elnézést, autista.

Igen, sok nekem. Nem 16 év, ( ennyi idős a középsőm, és ő egészséges) hanem 9. de ez is sok. És a házasságunk éppen komoly váslásgban van, ki tudja mi lesz a vége. Érdekes módon nem Álmos ( auti) miatt...Nincs 3. személy sem, egyszerűen így alakult. nem is akarok belekezdeni, mert ez egy külön téma lenne. ha nem lenne Álmos, akinek ugye lételeme az állandóság, és imádja az apját is, azt mondanám, próbáljuk meg külön, mert ez így mindekettőnknek csak fájdalmat okoz. Annyira különbözőek lettünk az évek során, annyira más az elképzelásünk az életről, a boldogságról, hogy az szinte hihetetlen...Nem is tudom, létezik-e két ennyire más ember, mint én és a párom?

Van olyan, hogy krónikus fáradtság szi9ndróma? Mintha valahol hallottam volna effélét...Szóval az antidepi nem segít? Ezt szomorúan hallom...De az a helyzet, hogy nélküle sem megy...Nem tudom, mihez kezdjek, mert vidéken élek, ahol sokminden nem megoldható, ami a fővárosban az lenne.

A legnehezebbek a reggelek. Ilyenkor szinte csukódik le a szemem, utálom, hogy egy új nap kezdődik, a sok-sok problémával. Valahogy azonban mégis magamhoz kell térjek, és a következő holtpont délután 2-3 körüo jön. Estére meg hulla vagyok, de azt vettem észre, hogy már nem alszom nyugodtan éjjel sem.

Ha egyszer megkérdeznék tőlem, mi lenne a 3 kíváságom, azt felelném: Egyedül lenni, egész nap ágyban ,maradni, és nem csinálni semmit. Beteges vagyok?

Igyekszem hinni magamban.

Jobb oldalon a szakmai konyvoldalnal talalsz olyat , hogy gyogyszerek . Van  nehany gogyszer amelynek megatalalod a betegtajekoztatojat . A forumok kozott is talasz olyat amelyik magarol a gyogyszerrol kapta a nevet . Jobb otletem  nincs .

Hol a túróba lehet itt kérdezni egy gyógyszer hatásairól, meg hol vannak a betegek válaszai? Nagyon béna vagyok, ha nem találom ezeket?

Meg a beszélgetések? Azok hova lettek?

Eszter! Gyurcsánnyal legyen mondva ezt nagyon eqrtátok

http://www.antidepresszans.tenyek-tevhitek.hu/

Tizenhat ev hosszu ido , igy anyank lenni , felesegnek lenni , haztartast vezetni nem konnyu.Regebben irtam neked  de valahogy nem reagaltal ra . Nincs autista gyerekem , meg egyaltalan gyerekem sincs , de talalkoztam tobb olyan szulovel akiknek vannak autista gyermekei , es termesztesen autista gyermekekkel is foglalkoztam . Ahogy en latom a szulok is segitsege szorulnak minden szempontbol , Van olyam csalad is aki legszivsebben eltitkolja azt , hogy neki autista a gyermeke . A legfobb problema itt az , hogy mikor a gyermekek betoltik a nagykorusagi korhatart akkor nincs hol eltoltsenek par orat a napjukbol , vagyis nincsenek felnott kozpontok , es ezeken a szulok evekkel elotte kezdik idegelni magukat . Vannak sulyosabbak aki ertelmi fogyatekosok es vannak kevesbe sulyosak , de a nagy tobbseguket nem lehet egyedul hagyni , allando felugyeletet igenyelnek . Ha van egy autista gyermeked  az azt jelenti , hogy  minden perce az eletednek az ove, a szo szoros ertelmeben kiveve ha csupan autista vonasokat hordoz magaban , de en akiket ismerek sulyos autistak . A depresszio komoly faradtsag erzetet kelt , de ehez hasonlo a fizikai faradsag is  a kimerultseg , nalad pedig a  ketto keveredik . Ez eleg komoly kombinacio . Nem  hinnem az aktualis helyzetben gyogyszerek vagy terapia neked tul sokat segitene .. Valahogy meg kellene oldani , hogy legalabb egy hetre elmenjel hazulrol a temeszetbe , levegore hegyekbe barhova , ahol nem kell fogalkozzal senkivel sajat magadon kivul . Nem tudom megoldhato ez . Szerintem jot tenne neked , van aki a csaladban segit   a ferjeden kivul ? Valakire ra tudnad e bizni a gyemekeket  a kisebbiket  ? megoldhato lenne anyagilag hogy elmenj egy hetre egy olyan helyre ahol beke van, csend es tiszta levego?

sziasztok!

 

Régen nem jelentkeztem, pedig lenne miért. Éppen ezért nem volt rá időm. A legnagyobb fiam hétvégén a bulikban ( 24 éves) parti drogokat szed. Néha füves cigit szív. A középsőm rendben, 16 éves, sport-tagozatos gimis. A legkisebb 9 éves, gyönyörű kis autista. A férjem szeret mindekt, de nem egszerű eset...Én meg 16 éve depressziós vagyok, vagyis mára már nem is egészen tudom, hogy mi...Állandóan fáradt vagyok, ( ami egy autista kicsi mellett tudom nem csoda) de sztem ez már túl megy a "normális" határon. na de az én életemben semmi sem normális, miért ppont ez lenne az? Annyira elegem van a rám nehezedő problémákból, mintha csakis abból állna az életem, hogy amint az egyikkel éppenhogy megküzdök, jön a következő, sokkal nagyobb. Ennek sosem lesz vége. Elegem van mindenből, magamból is, hogy nem tudom kézben tartani az életemet.Jelenleg Olwxyát szedek, 0,75 mg, és 3x0,5 Frontint. Emellett pajzsmirigy-alulműködős vagyok, meg asztmás. Teljes csőd vagyok, le kellene lőni, mint a beteg lovakat. Bocsi, ha túl negatív voltam, nem mindig vagyok ilyen. A pulzusom álatlában az egekben, erre betaloc-ot kaptam ( hurrá, mégegy gyogyó) és a koleszterin-szintem annak dacára magas, hogy a 172 cm-hez 65 kg vagyok. Remek. Nem tudom, mit is várok, csak jó volt megsoztani valakivel.

 

0123456

Sziasztok. Rég írtam ide pedig olvasgatni szoktam. Eddig pörögtem, új állás, sulikezdés a gyerekeknek, stb. Most érzem, kezdek leengedni. Tennék valamit ellene de fogalmam sincs mit...nem akarom a zombi létet!

Idézet tőle: nett

tehát belenyúltak a táskádba?

jobb is, ha ilyen munkahelyre nemmentél

jajaja!:) 😀

tehát belenyúltak a táskádba?


jobb is, ha ilyen munkahelyre nemmentél

Pár napja jobb állapotban vagyok, csak néha pl. most tör rám a magány....annyira beszélgetnék valakivel valamiről, akár arról hogy más hogy van.

Idióta dolog...a táskámban maradt a záróm, a táskámat a fehér cuccokkal benthagytam, másnap mentem volna. Megtalálták a zárómat.


Krízis, krízis, krízis. Csak fekszem, illetve nagy nehezen ebédet főztem. Az érzéseim csak úgy kavarognak. Fájdalom, félelem, szomorúság. Üvöltetem a kispált, mert a csöndet sem tudom elviselni

miert nem?

Hát, ápolónő nem lettem...

Ápolónő leszek, jól hangzik, nem? Vissza a kezdetekhez....Izgulok, de a 12 órás munka havi 15 munkanappal jól hangzik, de félek is

Jól néz ki, én tegnap krumplis tésztát főztem, fincsi lett.

🙂

örülök, h örülsz a gyerekek étvágyának!;)

ez meg spenótos lasagne,hmmmm....:) :

 

Köszönöm, jól jött. A terapon annyira másképp viselkedtem, hogy azt hitte szegény, h vmi baj van csak titkolom. Fáradt volt, ez látszott rajta. Jó volt látni, érezni a figyelmét, a törődést. Most várom haza a párom. Délután csináltam egy lábosnyi spenótot, amíg elmentem terapra, mind megették a gyerekekcheeky

jelen!:)

szerintem ha elmondod a terapon, csak változtatnak/emelnek a gyógyszeren...nem kell rosszul éreznünk magunkat!!!

remélem, más dokik is ilyen rugalmasok, nemcsak nekem van szerencsém.

az tök jó, a "felnőtt érzés":) értem amit írsz, éreztem én is sokszor a különbséget magamon:) ez tuti haladás!!!!

Küldök Neked is Reménykertet:

 

Pipacs, merre jársz?

Képzeljétek, ma nem sokat csináltam, azt is rosszul, mégsem vagyok depis. A teraptól szorongok kicsit de csak nem veszi le a fejem. Valahogy felnőttnek érzem magam ami ritka

Van terap is, gyógyszer is csak sajnos sokszor bizonyul kevésnek.

megértelek, és ismerem az érzést...terap, gyógyszer?tudsz segítséget kérni?

Igen, erre nem is gondoltam. Hajlamos vagyok csak sötéten látni, pedig hát jó dolgok is történnek ugyebár. Jelentem, tanultam, mindjárt hozom haza a kölyköket, utána olvasás, tanulás, játék, vacsi és ilyenek

de jó, hogy odaért a bakancs...!

Ez igaz!cheeky


Sokszor így érzem magam

Idézet tőle: névtelen

Ha nem is teljesen, de sikerült teljesítenem a mai feladataimat. Közben még aludtam is egy jót. Vacsira diétás szalonnás rántotta, ez lett a kedvenc. Régen a palacsinta, puding, most változtak az ízlések. Csütörtöktől dolgozom, addig tanulok, olvasok, pihenek.

 

...ez már nem is olyan zombis...;)

 

 

 

Ha nem is teljesen, de sikerült teljesítenem a mai feladataimat. Közben még aludtam is egy jót. Vacsira diétás szalonnás rántotta, ez lett a kedvenc. Régen a palacsinta, puding, most változtak az ízlések. Csütörtöktől dolgozom, addig tanulok, olvasok, pihenek.

Kezdek zombisodni a férjem szerint is

nem tudom megmagyarázni. Ez csak egy érzés racionális indok nélkül

Jó de mitől szenvedsz? Mit érzel?

Nem, egyszerűen életképtelen vagyok. A terapom szerint mazochista. Szenvedek és úgy érzem, nem bírom.

Mi aggaszt? Mit érzel? hogy azt mondod nincs segítség? Bántott valaki?

Meg akarok halni. Nincs segítség.

Itt ülök a gép előtt és várom, hátha valaki rám talál. Nem tudok semmit sem csinálni. semmit és azt hiszem, ez akaszt ki a legjobban. most vettem be rivot hogy a közértbe le tudjak menni. ma orvostól orvosig járok. 1-kor háziorvos, 5-től terápia, 7-től áter.csak bírjam végig csinálni. Most lefekszem. Aludni úgysem tudok, de talán a sötét, a meleg megnyugtat. Sokadik krízisemet élem és nem látom a kiutat

Elmentem, de minek. Semmiről sem tudtunk beszélni. Most egy kicsit jobban érzem magam, de ki tudja, így lesz-e egy óra múlva is? Úgy érzem, felőrlődök teljesen. A kötelességeim, minden megy a sutba. Csak idegesen járkálok fel s alá. Tegnap a férjem is mondta, hogy látom nem vagy jól

Nem megyek a talira. Inkább alszom egy kicsit, utána tanulok

Ilyenkor jól jön egy barát

Köszi Crazy, úgy érzem, nem tudom elviselni a helyzetet

sajnálom, h szar....nem nagyoon van olyan gondolatom ami segíthetne....csak a sablon...kitartás, lesz jobb...ez is elmúlik, eddig is elmúlt.....

vigy mag!

Nem bírom már a cselekvőképtelenségemet. Meg akarok halni, ha vkinek van vmi gondolata ami segíthetne...kérlek írjatok. Minden olyan kilátástalan

Nagyon durva volt. Először nem is akartam választani

es nem hanytad el magad azoktol az arcoktol?

csináltak de nem mondták meg az eredményt. Meg akarok halni. Ma megyek a dokimhoz. Vagy kitalálunk vmit vagy vége. Nem bírom tovább

Oldal 1 / 10Következő