Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Új vagyok itt, barátkoznék!

ElőzőOldal 2 / 2

Vidd le a mekibe! 😉

Idézet tőle: Kiscsillag

Nem olcsó. De biztonságos. Nincs fertőző baja stb.

Igen, de kissé unalmas is. Csak szekszre alkalmas üresfejű szépség. Ha lehetne vele néha társas életet is élni, talán kifizetnék ennyit.

Idézet tőle: Kiscsillag

Valaki (nevet nem írok) rendelt gumiférfit és guminőt kapott.

Pedig nehéz összekeverni őket. Lehet kezdő volt a postázó a cégnél, vagy megbukott biológiából.

Szia! Üdv. itt nálunk! 

Melyiket szeded?
Ja, én is voltam 12 évig gyszermentes.

Hirdiket meg kell szokni, sőt! időnként rákattintani, mert hoz lóvét az oldal fenntartására.

Idézet tőle: Kiscsillag

Idézet tőle: John Doe

720ezer egy élethű sz3kszbaba. 🙁

Valaki (nevet nem írok) rendelt gumiférfit és guminőt kapott.

Ez hulla jó! Gondolták, látens leszbi. 😀

Sziasztok !

 

Mademyday Kiscsillag után Kipsál:-) ez nagyon jó, patent. eltaláltam. Friss vagyok a témában, évekig nem kezeltek, mad most újra, fázisprofilaktikumot most kezdtem el, már bogozódik Ariadné fonala, 20 év gyógyszermentesség után, sajna bajna el kellett kezdeni. Majd még írok magamról, aludni nem nagyon tudok. Uh ezt a rengeteg hirdetést az oldalon meg kell szokni:-)

 

Pápá

 

KISP

Nem olcsó. De biztonságos. Nincs fertőző baja stb.

Idézet tőle: John Doe

720ezer egy élethű sz3kszbaba. 🙁

Valaki (nevet nem írok) rendelt gumiférfit és guminőt kapott.

720ezer egy élethű sz3kszbaba. 🙁

Én régi vagyok, nem szeretnék barátkozni, de valahogy mégis mindig sikerül 😀

Készíts egy barátkozási sablont, amit ki lehet tölteni. 🙂

Csak általánosságban és megfigyelések alapján írom, hogy sok embernél ott merül ki a "szeretnék barátkozni" fogalom, hogy leírják ezt a mondatot és kábé ennyi.Persze,simán lehet egy csomó hátráltató tényező,de csak betűkkel,nem sok mindent lehet kezdeni:)

 Akinek nem inge nem vegye magára!

Idézet tőle: Gon

Sziasztok!

Szeretnék barátkozni! 

:))))))

Járj ide gyakrabban!

Hány éve is? 😀

Sziasztok!

Szeretnék barátkozni! 

:))))))

Igen, nálam is a borderline a hátráltató dolog. Egy ideig nagyon jól teljesítek bárhol, egy ideig bárkinek bárhogy eladom magam, de aztán elfogy a szufla, egyre jobban szétesek, és mindig ugyanarra lukadok ki én is... ki a fene vagyok én? Vagyok egyáltalán valahol? Elveszik minden motiváció, minden erő kiszáll belőlem, mindenkivel csak veszekszem, nem tudok figyelni sem... rengeteg munkahelyem volt, pedig csak 30 vagyok. Mindez ugyanezért. A tanulással is hadilábon állok, mert túl sok minden érdekel... politológia, közgazdaságtan, filozófia, szociológia, kvantumfizika, kriminalisztika, kommunikáció, médiatudomány, programozás, történelem, mikrobiológia... és még sorolhatnám. Itthon mindig azt tanulom, arról olvasok, ami éppen az aktuális érdeklődési köröm. Van, hogy egyik nap mikrobiológiát és kvantumfizikát tanulmányozok, míg az azt követő napon írok egy verset, és neki kezdek egy egyetemi politikatudományok tankönyvnek. Összességében a politika érdekel a legjobban, politikai elemző, külpolitikai újságíró, képviselő, bármi... csak kapcsolódjon a "hobbimhoz". De nem a legjövedelmezőbb szakma, ráadásul mindenéppen papír kell hozzá. Két egyetemet hagytam ott anno... az ELTE programtervező informatikus szakát, valamint a BGF (most már BGE) kereskedelem és marketing szakát. Mindkettőt ugyanazokból az okokból... nem bírtam idegileg a megfelelési kényszert, a teljesítés kényszert, a vizsgákon bepánikoltam, aztán már bemenni sem bírtam... volt, hogy az egyetem előtt egy kerítésben kapaszkodtam, mert úgy éreztem, hogy mindenfelé dőlök.

Étkezés van, oda mehet.
Az Anorex-séf topikomat még régebben töröltem.
Azért teszek alá kis vizet, hogy úm. abáljam és ne száradjon ki.
Ha jó minőségű a kolbász, nem szárad ki sehogy sem.

Idézet tőle: IvyWeston

Kolbit én sütőben sütök alufólia alatt, egy kis vízzel és lyuggatva. Vagy vaslábosban, ugyanígy, csak itt fedő van.

Aztán még napokig tunkolom a zsírját. Hmmmmm.

Azt írták ebben a kolbászos cikkben, hogy ha lyuggat az ember, akkor száraz lesz a kolbi, mert kimegy a lyukon keresztül belőle a zsír.

Lassan kell egy főzős-kaja topic.

Törölt felhasználó reagált erre.
Törölt felhasználó

Szia!

A kötelező, funkcionális munkával én is így vagyok. 47 évesen még mindig keresem a helyem, illetve keresném, ha nem lennék szétesve. Egy munkahelyen sem éreztem jól magam és nem a téma volt a ludas, hanem az én borderline-balettom. Az a helyzet, hogy abszolút nem tudom megmondani, mi lenne nekem a jó, mert gyakorlatilag azt se tudom, ki vagyok. Szóval ez a droid-mód borzalmas, ki lehet belőle szállni, sokan kiszállnak - elmennek a francba őstermelni meg mittudomén, vállalkoznak...ahhoz mondjuk kell az egészség. És sokan vannak, akik valami olyan szuper hobbit űznek, hogy kibírják érte a 8 órás leépítő szart. Sajnálatos ez az egész, átérzem a kilátástalanságot meg a tehetetlenséget, amit érzel. Mit tanulnál egyébként, van ötleted?

Igen, ez a tipikus hozzáállás, hogy "ez van, ez a kötelességünk, és kész". Ami a jelenlegi rendszerben sajnos igaz is. És minaddig amíg mindenki szó nélkül kiszolgálja a rendszert, addig nem is fog változni. Én meg nem látom értelmét, hogy 20 éves koromig tanulásra köteleztek (amiből az első 15 évem abból állt, hogy rettegéssel indultam és tértem haza, mert az osztálytársaim csúfoltak, megszégyenítettek és megvertek, míg a tanárok rossz tanulónak tituláltak, és utáltak, így nem védtek meg, inkább ráraktak pár lapáttal), azóta pedig szenvedek a munkával, amit mindig utálok (mert nincs értelme, ahhoz, hogy olyat csinálhassak, aminek értelme van, és esetleg meg is éljek belőle, papír kellene, amivel nem lenne baj, önszorgalomból nagyon sok mindent tanulok, de egy vizsgahelyzet, egy folyamatos stresszhelyzet teljesen felőről és előhozza a pánikbetegséget és agorafóbiát). Így marad a home office, reggeltől estig, napról napra, míg meg nem döglök valamiben. Ennek miért lenne bármi értelme?

Idézet tőle: John Doe

Nem kényszer a szín szerinti pakolás, inkább a művészi részed ruhákra projektált tulajdonsága. 🙂

Én a frissen sült fasírt illatát szeretem. Meg a sült kolbászét. A héten olvastam, hogy serpenyőben kell sütni és nem szabad kilyuggatni. Lehet veszek is egy csomag debrecenit hétvégére.

Nyami. Én is szeretem a kajaszagot, ha jövök haza, és a lépcsőházban van valami igazi jó magyaros illat. Szívesen bekopognék.
Még a kockaleves szagát is szeretem.
Kolbit én sütőben sütök alufólia alatt, egy kis vízzel és lyuggatva. Vagy vaslábosban, ugyanígy, csak itt fedő van.
Aztán még napokig tunkolom a zsírját. Hmmmmm.

Nem kényszer a szín szerinti pakolás, inkább a művészi részed ruhákra projektált tulajdonsága. 🙂

Én a frissen sült fasírt illatát szeretem. Meg a sült kolbászét. A héten olvastam, hogy serpenyőben kell sütni és nem szabad kilyuggatni. Lehet veszek is egy csomag debrecenit hétvégére.

Idézet tőle: gb.kitty

Sziasztok!Még új vagyok jó lene beszélgetni valakivel!

Hello Kitty!
Beszélgessünk!
Szép napot kívánok.

Idézet tőle: John Doe

A vasalást ing esetén nem szeretem.

Nekem az kihívás 🙂
Imádok mosni, a friss ruha illatát is.
Ruhákat pakolni szín szerint.
Lehet, hogy kényszer 🙂

A vasalást ing esetén nem szeretem.

Én nem utálnám, ha nem lenne ilyen bizonytalan ez a szellemi szabad-lét.
Szeretek dolgozni, ha látom értelmét. Meg mondjuk élvezem általában.
Jó, sokszor még a vasalást is...

Apámnak egyszer mondtam, hogy értelmetlen az egész dolgozósdi. Mire ő "Ez a munkás kötelessége." Hát ő kb. nem is csinált mást az életében, mint 3 műszakban dolgozott, nyugdíjasként meg ült és nézte a tv-t. Egy olyan embernek akinek az igénye kimerül a napi doboz sörben, biztos elviselhető a munkának nevezett rabszolgaság.

Sejtettem, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Eleve számomra rendkívül természetellenes az, hogy (jóesetben) 8 órát, rosszabb esetben többet, jó esetben csak hétköznap, rosszabb esetben még hétvégén is... szóval, hogy csak a munka körül forog az életünk. Az határoz meg minket, az "ad értelmet az életünknek" (dehogy ad, maximum elhisszük, jó esetben), befolyásolja a kapcsolatainkat, és alapvetően meghatározza az anyagi helyzetünket (ami egyenlő azzal, hogy életben tudsz-e maradni, vagy sem).

"Az ember az egyetlen élőlény, amely azért fizet, hogy itt élhessen."

én anno. Még a legjobb hivatást is meg lehet gyűlölni. Mivel anno helper volt a melóm, sikeres burn-out, összeroppanás és rokkantosítás után nyugdíjas élet.

 

Szia irjál nekem.

Idézet tőle: Metzger92

Téma indító: ki utálja még a munkáját? Annak pacsi...

A munka öl, butít, nyomorba dönt. 🙁

Sziasztok! Ez egy jó ötlet, szerintem sokan vagyunk itt, akik barátkoznának, csak nincs kivel, vagy nem merünk. Nekem sosem volt sok barátom, inkább mindig egy-egy kedvenc ember, akire ráakaszkodtam, de az életem során mindenki eltűnt. Bár van párom, együtt élünk, úgymond minden rendben, nem vagyok teljesen egyedül, de így is lehet magányos az ember. Pláne, hogy én a környezetem által építem fel saját magamat, még ha nem is a valóságot. Szívesen beszélgetek, ismerkedek. Legalábbis azt hiszem...

Olvasni nagyon szeretek, és rengeteg téma érdekel... pszichológia, filozófia, történelem, politológia, biológia, genetika, kriminalisztika, közgazdaságtan... de szeretem a jó regényeket is. Ken Follett a kedvenc írom. Szeretem a macskákat, főleg a miénket... de már 17 éves. Remélem még sokáig marad köztünk. Eleve jobban szeretem az állatokat, mint az embereket - na ez tökéletes kezdet barátkozáshoz -, amikor jobb állapotban vagyunk, akkor szeretek túrázni, kirándulni... most meg etetjük a madarakat. Ott hagytam két egyetemet, egy időben az országot is, de hosszan soha nem tudok stabilan teljesíteni. Beleunok mindenbe, kimerülök, leesik az álca... valószínűleg a kapcsolataim is erre mentek rá.

Téma indító: ki utálja még a munkáját? Annak pacsi...

Sziasztok!Még új vagyok jó lene beszélgetni valakivel!

Nem Gabgab, még csak az kéne...

Szia Csillagom:)

Jó sokat írtam ide mostanában,kezdek otthonosan mozogni itt.:)

Szia Gabgab! 

Örülök, hogy regiztél! 

Nyugodtam írhatsz más topikba is, ide is! 

Na végre.Vettem nikotinos rágót két dobozzal,az 60 db.Elkezdem a leszokást a cigiről.Nagyon régóta halogatom.Ma játszottam a kutyákkal,nagyon jó volt.Voltam tegnap a könyvtárba könyvért,és ma olvastam egy krimit.Ma menni kéne kocsmába,de már olyan régen voltam,nincs ismerős ott,meg alig vannak,nem iszom szeszes italt.A citromfű tea az nagyon jó,nyugtató,van 3 bokorral,azt szoktunk inni minden nap.

[ Try listening for 3 minutes ] and Fall into deep sleep Immediately with relaxing delta wave music - YouTube

 

 

Szia! Sajnos ő már nem él... Egyébként az apja staff-pit, az anyja staf-magyar vizsla keverék. Nagyon szépen dolgozott kutyasuliban, bemutatón, de amúgy nem lehetett bírni vele... Macskákat szegényeket hatékonyan vadászta.

Vadászvizsik, jól tanított qtyákok.

Szia.Köszönöm hogy írtál.Most tanulom ezt az oldal használatát mindenhova írok.Szálkás szőrű vagy drótszőrű az egyik kan a másik szuka,a szuka idősebb nem tudom mennyi idős,apám viszi őket vadászni.Látom te is cigizel,én is.Szép kutyád van!!Mit szoktál csinálni,mit dolgozol?Én szeretem nagyon a kutyákat meg a macskákat is.Milyen fajta kutyád van?Irjál!:)

Én 43 éves vagyok,reziduális skizofréniám van meg szorongás.Szeretek dobolni,de nem játszom zenekarban.Szoktam biciklizni is.Anyámmal lakom és egy bátyám van.Apám közel lakik.Leponex-et szedek 3x1 et meg este egy 0.5-ös rivotrilt,és 3 havonta kapok egy trevicta injekciót.Mukahelyem jelenleg nincs.Szeretek a kutyákkal foglalkozni,2 drótszőrű magyarvizslánk van.Szeretnék egyszer színházba eljutni.Két szakmám van meg érettségim.Nem sokat érek velük.Nincs sok önbizalmam.Meditációs zenéket szoktam hallgatni amik 2-3-órásak a youtube-on.Én kedves,nyitott srác vagyok.Szeretem a Doc Martin sorozatot ami fennt van a youtubeon.Strandra is szivesen járok.Azt is szeretem amikor anyám símogatja a fejemet.Egyenlőre ennyit rólam.Ti is írjatok jó sokat!:)

És te hova lettél? 🙂

barizás? beszélgetés?

legjobbabb a személyes tali!

nézzetek át a tali topikba!

egyeztessünk!

Szia!

Milyen vizsla? Magyar, német? szálkás- vagy rövidszőrű? Ka,. szuka? Mennyi idős? (Fontos kérdéseimet feltettem.)

Szia! 🙂

Mit szeretsz olvasni? 

Szia!
Én is nagyon szeretem a Cranberriest, sajnálom Dolorest. Játszol zenekarban is?
Ez a reziduális skizo miben nyilvánul meg?
Üdv: Ivy

Helósztok most regiztem ide.Szeretek ismerkedni olvasni dobolni,kedvenc együttesem a Cranberries.Szeretem az állatokat vizslánk van kettő.Reziduális skizofrénia meg szorongás van.Barátokat keresek.43 éves vagyok,van érettségim.Angolul beszélek egy kicsit.Magányos vagyok.Kérek mindenkit aki ezt olvassa írjon nekem legalább egy mondatot!:)

Üdvözlet a marsról! 😀
 

Ebben a topikban IS nagy szeretettel várunk minden új tagot! 

Írjatok magatokról bátran!

Ismerkedjetek!

Kérésre létrehozva!

ElőzőOldal 2 / 2