Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Alvászavar

ElőzőOldal 12 / 12

Lányok, fiúk remegek mint egy kocsonya és mindjárt mennem kell

Hazudtam, csak 28 órája...remeg kezem lábam, azt sem tudom mi a fenének megyek be, csak úgy érzem, kell. Közben lever a víz is és sík ideg vagyok

Már lassan 48 órája fenn vagyok és napközben ugye a kórház. Nem érzem álmosnak magam, csak remegek mint a nyárfalevél. Ilyenkor próbálok valami hasznos dolgot csinálni, pl. takarytani vagy tanulni. Nem mindig sikerül, de általában jobb intha csak szenvedek az ágyban. A msik véglet, amikor ki sem tudok mászni az ágyból

az alvással nekem is vannak problémáim. nehéz elaludni (járnak a fejemben a gondolatok, nem tudom kikapcsolni őket. de semmi értelmes vagy összefüggő, csak össze vissza csapongó).

ezért melatonint szedek mostanában (nem egészen 1 mg-ot), ez segít elálmosodni általában. de nem szedek mindig valamit. le szoktam álni az ilyenekről. sajnos, amikor elaludtam, sokszor felébredek. van, hogy óránként. az már jó, amikor 3-4 órát egyfolytában alszom. szerencsétlen esetben nem tudok visszaaludni, csak forgolódom, és valami álom és ébrenlét közötti állapotban vagyok.

így nappal gyakran fáradt és álmos leszek, van, hogy akkor akarom pótolni a kiesett alvást. az sem jó. sokszor rosszabb kedvvel kelek.  a nappali alvás másik oka a menekülés a magánytól. délelőtt, amikor egyedül lennék itthon, ahelyett, hogy kihasználnám az időt, a csendet, a nyugalmat, igyekszem aludni. rosszul tűröm a magányt. nagyon rosszul. elveszek benne. szenvedek tőle. nem tudom lefoglalni magam, hiába lennének dolgaim. sad aggódom... mi lesz, ha minden gyerek kinő itthonról. addigra jó lenne megtanulni kezelni a helyzetet.

Noemálisan én sem tudok aludni. Az elalvás az megy, de aztán sokszor felébredek és igen nehezen alszom vissza.

Én meg annyira jól alszom:)

én meg úgy szeretnék aludni, de dolgoznom kell 🙁

Én sem tudok aludni, és nagyon utálom ezt.

Teszthozzászólás

ElőzőOldal 12 / 12