Szomorkodó hely
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.27., 05:03.
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.26., 21:02nehéz, de csak sikerülni fog nekünk!:)
nehéz, de csak sikerülni fog nekünk!:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.26., 21:01én is így vagyok most
én is így vagyok most
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.10.26., 20:59Köszi! 🙂 De most igazából arra lenne szükségem, hogy saját magam dolgozzam fel és oldjam meg a problémáim, bármennyire is úgy érzem, hogy kell valaki. Tudom, de nem hiszem el.
Köszi! 🙂 De most igazából arra lenne szükségem, hogy saját magam dolgozzam fel és oldjam meg a problémáim, bármennyire is úgy érzem, hogy kell valaki. Tudom, de nem hiszem el.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.26., 20:57Remélem találsz olyat Fennec. Puszi
Remélem találsz olyat Fennec. Puszi
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.10.26., 19:25Szia Dorena!
Nem tudom, mi most a jó tanács, amit tudnék adni, de talán az, ha találsz valamit, ami kikapcsol és így nem gondolsz rá. Mondjuk gyere a klubszobába, most vannak ott páran, lehet beszélgetni. 🙂 Kapcsold ki a telefonod, tiltsd le az exed, ahonnan csak tudod és próbáld meg most egy kicsit elfelejteni.
Először privátban akartam ezt leírni, de közben azon járt az agyam, hogy mekkora önzőség lenne, ha csak neked írnék. Én borderline vagyok és most pont abban a szakaszban vagyok, hogy szorongok és kétségbeesetten keresek valakit, aki majd segít és megnyugtat. Ez a „mindenki szarik rám” érzés nálam is nagyon megvan most. Közben valahol tudom, hogy igazából csak magamra számíthatok. Nem könnyű ezeket az érzéseket magunk mögött hagyni, akár dühről van szó, akár szorongásról.
Szia Dorena!
Nem tudom, mi most a jó tanács, amit tudnék adni, de talán az, ha találsz valamit, ami kikapcsol és így nem gondolsz rá. Mondjuk gyere a klubszobába, most vannak ott páran, lehet beszélgetni. 🙂 Kapcsold ki a telefonod, tiltsd le az exed, ahonnan csak tudod és próbáld meg most egy kicsit elfelejteni.
Először privátban akartam ezt leírni, de közben azon járt az agyam, hogy mekkora önzőség lenne, ha csak neked írnék. Én borderline vagyok és most pont abban a szakaszban vagyok, hogy szorongok és kétségbeesetten keresek valakit, aki majd segít és megnyugtat. Ez a „mindenki szarik rám” érzés nálam is nagyon megvan most. Közben valahol tudom, hogy igazából csak magamra számíthatok. Nem könnyű ezeket az érzéseket magunk mögött hagyni, akár dühről van szó, akár szorongásról.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.26., 19:16miért nem érti meg azt vki hogy elegem van, elegem van a kihasználásokból és én nem fogok egy férfit sem eltartani
miért nem érti meg azt vki hogy elegem van, elegem van a kihasználásokból és én nem fogok egy férfit sem eltartani
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.22., 18:50Idézet tőle: holdfényBori és MZ ti olyan jól megértitek egymást.:-)
Mi lenne ha találkoznátok?
Múltunk árnyékaival nem rivalizálok! Vagy igen,vagy nem,nincs köztes választás! A válasz most Nem! Ezt tiszteletben tartom!
Idézet tőle: holdfényBori és MZ ti olyan jól megértitek egymást.:-)
Mi lenne ha találkoznátok?
Múltunk árnyékaival nem rivalizálok! Vagy igen,vagy nem,nincs köztes választás! A válasz most Nem! Ezt tiszteletben tartom!
Idézet tőle: Bori ekkor: 2016.10.22., 10:32nehéz ritka és önzetlen barátot találni, ő eljátszotta a bizalmam
nem értem, miért keres, ha szarba néz, azért hogy pénzt adjak neki? menjen el dolgozni vagy akkor ne cseszegessen, ne vádaskodjon, ne rágalmazzon
és többet nem is szeretnék erről az emberről beszélni, inkább elfelejtem őt, nem érdemli meg, hogy emlékezzem rá
nehéz ritka és önzetlen barátot találni, ő eljátszotta a bizalmam
nem értem, miért keres, ha szarba néz, azért hogy pénzt adjak neki? menjen el dolgozni vagy akkor ne cseszegessen, ne vádaskodjon, ne rágalmazzon
és többet nem is szeretnék erről az emberről beszélni, inkább elfelejtem őt, nem érdemli meg, hogy emlékezzem rá
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.10.21., 14:35Reményke, olyan rossz nélküled, hogy nem ölelsz meg engem, meg lehet, hogy valaki mást ölelsz a valóságban és hiányzol nekem nagyon, olyan rossz minden, csak Te tudsz megnyugtatni ezt tudod...
Reményke, olyan rossz nélküled, hogy nem ölelsz meg engem, meg lehet, hogy valaki mást ölelsz a valóságban és hiányzol nekem nagyon, olyan rossz minden, csak Te tudsz megnyugtatni ezt tudod...
Idézet tőle: hugsy0726 ekkor: 2016.10.20., 16:58Dettó velem is ez van mióta elhagytam az antidepimet, bár nem fognám rá, mert előtte is meg volt már. csak... most mintha hiányozna valami...mintha az kellene, hogy valamitől függjek. Kb azt érzem h abuzálom magam....
Dettó velem is ez van mióta elhagytam az antidepimet, bár nem fognám rá, mert előtte is meg volt már. csak... most mintha hiányozna valami...mintha az kellene, hogy valamitől függjek. Kb azt érzem h abuzálom magam....
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.10.07., 18:27Idézet tőle: AvanaSzard le, ha baszogatnak.
Nem te vagy a hibás.
Az olyanoknak saját magukkal van gondjuk.
S megérzik, ha valaki érzékeny.
Ezt is "aláhúztam" magamnak. 🙂
Idézet tőle: AvanaSzard le, ha baszogatnak.
Nem te vagy a hibás.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.07., 17:53Szard le, ha baszogatnak.
Nem te vagy a hibás.
Szard le, ha baszogatnak.
Nem te vagy a hibás.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.10.07., 17:06Sajnálom Kiscsillag, remélem mielőbb jobban leszel.Töltődj, merítkezz!
Nem te vagy a hibás.
Ezt arra írom, mintha olvastam volna, hogy ez volt a baj.
Emiatt lettél depis?
Munkahelyen vannak a problémák?
Vagy mitől kerültél ilyen állapotba?
Én is húztam már pizsamára kabátot.
Depi-dressz
Sajnálom Kiscsillag, remélem mielőbb jobban leszel.Töltődj, merítkezz!
Nem te vagy a hibás.
Ezt arra írom, mintha olvastam volna, hogy ez volt a baj.
Emiatt lettél depis?
Munkahelyen vannak a problémák?
Vagy mitől kerültél ilyen állapotba?
Én is húztam már pizsamára kabátot.
Depi-dressz
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.07., 16:53miért nem tudok egyszerűen csak megdögleni?:(
miért nem tudok egyszerűen csak megdögleni?:(
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.07., 16:51miért van az az érzésem hogy amit teszek vagy mondok vagy egyszerűen nem mondok az mindig rosszul sül el abból mindig rossz lessz?
mindjárt olyat teszek hogy én is megbánom.......:((((((((((((((((((((((((((((((((((((
miért van az az érzésem hogy amit teszek vagy mondok vagy egyszerűen nem mondok az mindig rosszul sül el abból mindig rossz lessz?
mindjárt olyat teszek hogy én is megbánom.......:((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.07., 16:48Bocsánat lehet hogy én írtam közbe szóltam köbe' egy már megkezdett beszélgetést.....még 1x bocs
Bocsánat lehet hogy én írtam közbe szóltam köbe' egy már megkezdett beszélgetést.....még 1x bocs
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.07., 13:49Most olvasom, inkább pszichés jellegű?
Most olvasom, inkább pszichés jellegű?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.07., 13:21most meg sírok mint egy gyerek...lehet még az vagyok
most meg sírok mint egy gyerek...lehet még az vagyok
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.07., 11:39A fenébe....:(
ma megint beestem magam alá
bedepisedtem
azt sem tudom hogy bevettem e a reggeli gyógyszereimet
eggyit a memóriámról...:(
peddig küzdöttem egész nap a rosszkedv ellen .....
de magával ragad és lehúz, mint egy őrvény....:((
A fenébe....:(
ma megint beestem magam alá
bedepisedtem
azt sem tudom hogy bevettem e a reggeli gyógyszereimet
eggyit a memóriámról...:(
peddig küzdöttem egész nap a rosszkedv ellen .....
de magával ragad és lehúz, mint egy őrvény....:((
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.23., 15:33értem:(.....ha jó állapotban lennék pszichésen ilyen betegen, akkor a fantáziavilágomba menekülnék.....de tudom ezt most üres okoskodás a részemről, hihetetlen erő kell, hogy vki nagybetegen is mosolyogni tudjon és ahhoz meg különösen, hogy másoknak erőt adjon.....
értem:(.....ha jó állapotban lennék pszichésen ilyen betegen, akkor a fantáziavilágomba menekülnék.....de tudom ezt most üres okoskodás a részemről, hihetetlen erő kell, hogy vki nagybetegen is mosolyogni tudjon és ahhoz meg különösen, hogy másoknak erőt adjon.....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.23., 15:22nekem sokszor a depressszió, vagy nem tudom hogy nevezzem megnehezíti, hogy tegyek bármit is akár itthon (tudom, vmi gyógyszer segítene), leszívesebben sokszor csak bámulnék kifelé magamból, gyönyörködnék a táj szépségében, nézném, mások hogy élnek, pedig tudom, hogy ezt nem lehet, vagyis lehet, de ez a környezetemnek úgyse tetszene, meg egy idő után biztos megunnám....de végülis a jógik, ezt csinálják, elmélkednek, filozofólnak, míg mások élnek
nekem sokszor a depressszió, vagy nem tudom hogy nevezzem megnehezíti, hogy tegyek bármit is akár itthon (tudom, vmi gyógyszer segítene), leszívesebben sokszor csak bámulnék kifelé magamból, gyönyörködnék a táj szépségében, nézném, mások hogy élnek, pedig tudom, hogy ezt nem lehet, vagyis lehet, de ez a környezetemnek úgyse tetszene, meg egy idő után biztos megunnám....de végülis a jógik, ezt csinálják, elmélkednek, filozofólnak, míg mások élnek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.23., 15:20tudom, nagyon is nem ugyanaz, de még így is dönthetünk, hogy jól vagy rosszul létezünk, aztán van amikor vki megunja a létezést és elkezd élni
tudom, nagyon is nem ugyanaz, de még így is dönthetünk, hogy jól vagy rosszul létezünk, aztán van amikor vki megunja a létezést és elkezd élni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.22., 22:11Csak azt szerettem volna megkérdezni, miért szeretne bosszú99 annyira meghalni. Remelem elmúlik ez a késztetésed. Nekem elmúlt. Mondjuk ezzel semmi okosat nem írtam, de csak azért, hogy ne pontozások legyenek már itt.....
Csak azt szerettem volna megkérdezni, miért szeretne bosszú99 annyira meghalni. Remelem elmúlik ez a késztetésed. Nekem elmúlt. Mondjuk ezzel semmi okosat nem írtam, de csak azért, hogy ne pontozások legyenek már itt.....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.22., 22:00..
..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.22., 21:56.
.
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.09.17., 00:15Sziasztok. Nekem testi (fizikai) fájdalmaim vannak, olykor már szinte elviselhetetlenek... most arra gondolok, hogy miért is jöttem most fel ide... talán várom "valakinek" az üzenetét. VALAKIÉT. Aki a Mindenem. De hiába várok erre, tudom. Ha valahogyan Jobban tudnék lenni legalább...
Sziasztok. Nekem testi (fizikai) fájdalmaim vannak, olykor már szinte elviselhetetlenek... most arra gondolok, hogy miért is jöttem most fel ide... talán várom "valakinek" az üzenetét. VALAKIÉT. Aki a Mindenem. De hiába várok erre, tudom. Ha valahogyan Jobban tudnék lenni legalább...
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.08.30., 23:08azt írtam, hogy annak is csak én vagyok az oka, hogy úgy bántál velem, mint egy kutyával, mert úgymond hagytam, de nem ide szántam, hanem az üzenetek topikba
azt írtam, hogy annak is csak én vagyok az oka, hogy úgy bántál velem, mint egy kutyával, mert úgymond hagytam, de nem ide szántam, hanem az üzenetek topikba
Idézet tőle: Sohamár ekkor: 2016.08.29., 21:30Idézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: SohamárÚgy is visszajön! 🙂
b...mi szép szemed van Sohamár!
Köszi! 🙂
Idézet tőle: Magamba ZárvaIdézet tőle: SohamárÚgy is visszajön! 🙂
Köszi! 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.29., 20:38Idézet tőle: SohamárÚgy is visszajön! 🙂
Idézet tőle: SohamárÚgy is visszajön! 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.29., 15:24Én is pont azt akartam írni, hogy Feeling (Kiscsillag) törölte magát. Remélem, hamarosan visszajön.
Én is pont azt akartam írni, hogy Feeling (Kiscsillag) törölte magát. Remélem, hamarosan visszajön.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.28., 21:26Látom Kiscsillag törölte magát. Hiányozni fog. 🙁
Látom Kiscsillag törölte magát. Hiányozni fog. 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.28., 17:42Idézet tőle: FeelingRev kijelentkezett a chatről és a kitiltast követően sem szeretne visszatérni.
Nyugi van, neki nem nárcisztikus, hanem borderline személyiségzavara van. Amit ma gondol, holnap már másképpen fog.
Idézet tőle: FeelingRev kijelentkezett a chatről és a kitiltast követően sem szeretne visszatérni.
Nyugi van, neki nem nárcisztikus, hanem borderline személyiségzavara van. Amit ma gondol, holnap már másképpen fog.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.26., 15:13Én is aggódok holfényért. 🙁
Én is aggódok holfényért. 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.26., 07:34Idézet tőle: Feeling28 nap
Idézet tőle: Feeling28 nap