Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

DÜHÖNGŐ 2

Szólj vissza és engedd el...nagyon nehéz lesz elsőre de hidd el felszabadító érzés..és nem napokon át rágódni a faszságon.Menni fog én szorítok neked!

Az emberek 75%-át simán megsemmisíteném, ha nem büntetnék az ilyet. Levegőpusztító, kártékony, primitív szinten megragadt félmajmok. Nem lenne kár értük.

Nagyon mérges vagyok, s kicsit triggerelődtem C-PTSD miatt - ugye lent leírt eset eszembe juttatta, mikor megvertek, megaláztak és senki nem segített, sem felnőtt, s rendőrök is mondták, hogy C+-okkal szemben nincs mit tenni.

Egy hülye barom maca nekem jött, mert nem néz fel telefonjából a k*rva, s akkor beb*szott pasija itt utánam káromkodik: k*rva anyádat, nem férsz el!?

Nem szóltam vissza semmit, csak nagyon felzaklatott eset.

Amúgy nem szoktak belém kötni nagy termetem miatt.

Ez nem Pesten volt vagy ilyesmi, mert ott gondolom megszokott ilyesmi.

Anyát felhívtam, azt mondja, nem tudsz mit tenni, vannak ilyenek.

Mondtam lelki segélynek is, és az meg mondta, hogy én is agresszív voltam, ne menjek ilyen helyekre - mi van? Ne menjek utcára?

Le is raktam, elmebeteg, hülye és agresszív, gonosz, galád, fekete lelkű, rothadó jellemű emberek többsége.

Pl. ma is voltam egy külföldi chaten, ahol írok betegségeimről, egy kretén aszongya:

''Majd akkor ugass, ha halálos beteg vagy már félig kiégtek idegeid.''

Én komolyan mondom, én ilyen csúnyán nem szoktam írni, de most kihozta a sok majom belőlem az állatot.

 

 

Próbáltál munkát keresni?

Én akkor vagyok elememben amikor már olvad az aszfalt. Ilyenkor a home office-t utálom nagyon mert mennék ki az udvarra, kertbe, de helyette ott rohadok a laptop előtt. A cégnél ilyenkor jobb mert ott néha "Trantoron" érzem magam a még akár a napot se látom egész nap ha éppen a termelésben burukkolok. Ott nincs ez a kényszer hogy ki kéne menni és kicsit aszalni magam a napon...

Nyáron főleg a munkahelyen rossz, amikor az ember félóránként kérdezi meg magától, hogy mit keres itt és miért nem kint van valahol.

Otthon kevésbé rossz, ott a bűntudat van inkább, hogy miért nem megyek ki ilyen jó időben a sötétítők mögül az életbe.

Ismerős az érzés. Nekem 5 éve volt utoljára ennyire elcseszett nyaram, akkor volt még egy komolyabb pszichózisom. Csak tudnám miért mindig nyáron újul ki újból és újból.

Korábban a zenehallgatás énekléssel és tánccal összekötve örömet okozott, de mióta kijöttem a kórházból csak ürességet érzek. Elvesztettem a munkahelyem, ettől totál bénának érzem magam, pedig a munkámmal nem volt baj. Mostanában a színezés megnyugtat, de olyan haszontalan időtöltésnek tartom, viszont képtelen vagyok produktívan lekötni magam. Csak a nyűglődés megy, de az nagyon.

Én gyülölöm ezt a meleget.

Ha az ablakomhoz ér a nap,tökig lehúzom a redőnyt,és bekapcsolom a ventilátort.

Sok hideg vizet iszom,és pocsolom a fejem.

Csak korán,és késön megyek ki,ha kell.....

Utálok ebben a sötétben gubbasztani,nem lehet kirándulni sem.

Idézet tőle: ElijahShade

Használj füldugót, mint én.

Van ilyen olcsó is, párszáz forint egy darab.

Csak én helyi gyerekek miatt használok, akik folyton nyígnak éjjel társasházban. 

 

Az lesz.

Illetve minden nap nem lehet,tökre szárítja a fülemet,és idegesít.

Nekem ez nagyon kedv függő.Van amikor egész nap csak alszom,vagy nézem a falat.Zenét hallgatok,vagy épp festek(nem tudok de attól még szeretek és meg is nyugtat)Na meg olyan is szokott lenni hogy magánkoncertet tartok,vagy épp próbálom túlélni napot és várom a végét.Kéne kicsit emberek közt is lenni de eh:(

Ti mit tudtok kezdeni magatokkal ebben a dög melegben? Semmihez nincs kedvem, itthon punnyadok. Még tévét bambulni is nehezemre esik.

Használj füldugót, mint én.

Van ilyen olcsó is, párszáz forint egy darab.

Csak én helyi gyerekek miatt használok, akik folyton nyígnak éjjel társasházban. 

UGAT na!Ez a helyesírás ellenőrző mebolondít! Egyszer már kikapcsoltam.

Jó lenne,ha nem igazán egész éjjel a szomszéd kutya,és korán reggel sem!Nem aludhat egy jót az ember!Meg csukott ablaknál is hallani!

Ahogy írták teljesen egyénfüggő MINDEN gyógyszer adagja és hatásának " nüanszai". Én annókézenközön beszerzett egyszeri 1,5-2 mg rivótól csak szedelegtem és röhögcséltem... más ennyitől elfekszik és alszik vagy csak a fejéböl nez ki. De a frontin viszont kiüt pedig jóval gyengébb. De benzóktól már 15 éve tavol tartom magam sajna pillanatok alatt rászoktam...

Teljesen egyéni, hogy kinek mekkora adag hat jól és mennyi nem üti le, nem lassítja be durván.

Erre mi nem fogunk tudni választ adni. Orvos is csak egy közelítő mennyiséget tud adni ajánlani, aminél lehet, hogy kicsit több kellene, lehet hogy kevesebb is elég.

Neked kell leginkább tudni a tapasztalataid alapján, hogy mennyi az a max adag, amit bírsz, mennyitől múlik el a pánik.

Körülbelül másfél évig szedtem együtt a Stimuloton nevű antidepit, a Ketileptet kis dózisban és melllé a Rivót. Pszichiáter írta fe fel, pszicholgósushoz is járok heti rendszerességgel. Másfél év után jól lettem és úgy döntöttek a szakik, tegyük le a gyógszert. Utána jól is voltam majdnem egy évig, csak most bebaszott az államvizsga és előjött a pánik. Egy hete szedem magamtól újra a Rivotrilt (volt még itthon), hogy életben tudjak maradni és tudjak készülni. Csak és kizárólag az államvizsgára való tekintettel szedem és azért, hogy tudjak tanulni az ideg ellenére és hogy ne kapjak ott pánikrohamot. Ez körülbelül összesen egy 2 hetes intervallum most a vizsgával a bezárólag. A kérdésem igazbából arra irányul, hogy mennyi lehet a max adag, amitől még tudok beszélni, de offolja teljesen a pánikot, hogy jól tudjak teljesíteni 🙂

Köszi, hogy válaszoltál <3

 

Mióta szeded Rivót és mire!?

A rivót nem jó hosszú ideig szedni, kivéve, ha sem antidepresszáns, melynek nyugtató/energizáló hatása van, sem semmi egyéb nem függőséget okozó dolog nem hat.

Hosszútávra nem is szoktak adni benzót, csak ha illető nagyon súlyosan szorong (am ha hosszú ideje szeded, akkor kialakult függőség), borzalmas nyugtalanság, disszociáció (ideiglenes, de sokszor visszatérő pszichózis egy fajtája) vagy nagyon súlyos alvászavar áll fenn. 

Remélem, hogy orvos írta fel rivót, és nem csak úgy kölcsönkérted.

Ezt komolyan mondom, nekem súlyos diagnosztizált csendes borderline, bipoláris, pszichózisra való hajlam és alvászavar VAN szorongással, azért kapok 0,75 mg-ot. 

Am neked azt kéne, hogy kéne egy enyhén jókedvre derítő antidepi, aminek mellékhatásai elviselhetőek neked, MERT az nem okoz függőséget és nem is kell mg-ot emelni.

Ugye én szedáló dolgok közül csak kettőt szedek, azokat is kis adagban.

Antidepit csak áter tud írni, meg persze rivót el kéne hagyni (ha nem szeded hosszabb ideje, mint 2 hónap, akkor magadtól is mehet fokozatosan, de ha igen, akkor segítség kellhet) és mondom, antidepi. 

Áterhez nyugodtan mehetsz államiba, mert már magánnak is be kell szolgáltatnia adatokat betegekről gépbe. 

Ha teheted, klinikára menj, NE ilyen gagyi SZTK vagy tömegkórház. 

 

Nagyon aranyos vagy, bár elég lenne, jelenleg 1 mg Rivotrillal nyomom a készülést és így elő-előugruik egy roham, nem lesz elég a valariana sajnos.

Szerintem kis valeriana leggyengébbet, az nem fog leszedálni nagyon, ÁM meglesz illúzió, hogy igen, bevettem valami.

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Jövőhéten államvizsgázom és olyan magas a szorongásszintem, hogy már a gondolattól, hogy vizsgáznom kell, pénikrohamom van (szó szerint). A vizsgára felkészültem, az anyagot tudom. Nem szeretném, ha a befektetett rengeteg tanulás kárba vészne, mert pénikrohamba fulladok. Korábban volt gyógyszeres kezelésem pánikra, de elmúlt, így szép lassan pszichiáter segítségével elhagytam a gyógyszereket. DE még maradtak itthon: Rivotril, Ketilept, Stimuloton. Amit szeretnék kérdezni: mit vegyek be, hogy ne legyen pánikrohamom, de még tudjak beszélni rendesen, illetve mennyit? Tudom, nehéz kérdés, de hátha valaki tudja. Köszi előre is.

Nekem ex-upc vodafone van. A TV néha vacak 1-2 csatornán, egyszer lett is szólva nekik amikor sok csatornán volt szar. Egy hónapja valamit frissítettek a modemen, és minden lámpája zölden világít, azt gondoltam reflexből hogy megfigyelik az internetemet, de aztán olvastam, hogy másnál is ugyanilyen (lehet őt is megfigyelik).

B*szódjon meg a retkes, redves, rohadt Digi! 

Össze-vissza ingadozik sebessége, akárcsak a vérnyomás.

Akadozik is sokat online.

UPC meg ahhh, hagyjuk..... volt helyi is, az konkrétan használhatatlan volt....

Egy jó net van itt vidéken, T-Home, amely föld alatt jön, mint vakondok, DE az qrva sok.

Az van anyáméknak!

De hiába minden..... 

Egész életem elcseszett betegségek meg minden miatt, s alvászavar s fizikai és egyéb bajok miatt.....

Azért is csak enni járok anyámékhoz.....

Minden sz*r netszolgáltató menjen a p*csába és sz*rjanak sünt!!!!

 

grrrrrrrrrrrrrr

 

eh

 

 

ez van

 

 

Figyelem, Szükséges Karbantartás!

-=> 2022. 06. 09. BÚRA WEBSITE OFFLINE MAX 60MIN <=-

2022. június 9., csütörtök: előre pontosan nem kiszámíthatóan, adott napon maximálisan 1 óra időtartamban a bura.hu domainon található weblap NEM LESZ LÁTHATÓ!

 

A megértést köszönjük! <<<===---

 

francba ...

 

 

 

Köszi a tippeket de leginkább azt h ilyen megértő vagy..erőt és kitartást kívánok utadon

Megértjük, mert mi itt tudjuk, hogy nem feltétlen rosszindulatú az, aki egyszer-kétszer dühös másokra és támad, hanem csak elvonási tünetek és pszichózis, esetleg személyiségzavarának vagy mentális betegségének tünetei beszélnek belőle.

Am érdemes klinikai pszichoterapeutához is járni, nem olcsóak, de vannak jók ingyenesen is (TB-re), elsősorban SOTE-n, Tündérhegyen és sokak szerint drámaterápia is hasznos (abból is van TB-alapú).

Am a bejegyezésem nem neked szólt, hanem magyar neten sok helyen vannak rosszindulatú, lenéző emberek ebben a témakörben. 

 

Fuu mégegyszer bocsi..nem voltam a helyzet magaslatán..és a fórumon sem vagyok olyan rég Ti akik már régebb óta itt vagytok..volt nekem is tiapridal,tegretol,kventiax+fronyó kombó szett egy rövid ideig (a pszichiáteremnél nem jelentkeztem azóta sem) ..úgy éreztem nekem ez nem kell és visszatértem a klasszikus drogokhoz..mára ezt az állapotot relatív sikerül kordában tartanom de ne gondoljátok h nem tudom mi az a pánikroham és amikor ez már betegessé válik..vagy akár a szuicid gondolatok..mentálisan rotty..de azért élek küzdök megpróbálom magam jól érezni több kevesebb sikerrel..a pánikrohamokat minimálra sikerült csökkentenem ma már csak akkor jelentkezik ha túltolom az agyam több napig alvás,étel és vitaminok nélkül..ezek a problémák nálam úgy 15 éve tartanak úgyhogy én sem a levegőbe beszélek..

Idézet tőle: ElijahShade

Kicsit dühös és csalódott is vagyok, hogy sok magyar honlapon emberek kb. negyede megkérdőjelezi azt, hogy létezik pánikbetegség, borderline meg depresszió. 

A depresszió a népek negyede szerint hiszti. 

A pánik hisztéria.

A borderline meg kifogás, ha sz@r személyiséged..... 

Csak idéztem....

Remek kilátások úgy tűnik ma sincsenek arra, hogy társadalom komolyan vegye személyiségzavarokat és mentális betegségeket. 

 

 

Aki szerint a pánik nem létezik,annak még nem volt pánikrohama.

Irgalmatlan rossz érzés,nem kívánom senkinek.Utálom én is.

Amit nem ismernek,nem értik,és nem is hiszik,hogy van.

Nem kell  velük foglalkozni.

 

Kicsit dühös és csalódott is vagyok, hogy sok magyar honlapon emberek kb. negyede megkérdőjelezi azt, hogy létezik pánikbetegség, borderline meg depresszió. 

A depresszió a népek negyede szerint hiszti. 

A pánik hisztéria.

A borderline meg kifogás, ha sz@r személyiséged..... 

Csak idéztem....

Remek kilátások úgy tűnik ma sincsenek arra, hogy társadalom komolyan vegye személyiségzavarokat és mentális betegségeket. 

 

Basszus ElijahShade ez keményebb mint az én sztorim.. Én is Kvetiapin-t fogyasztok meg Tiapridal is ment egy időben. Na meg az elérhető gyógyszerek kb 80%-át már végig zabáltam 26 éves koromra 6 év alatt.  Nekem se fenékig tejfel, de le a kalappal előtted.. Wildflowers előtt is. Nem tudom nekünk miért ezt szánta a karma.. de ami nem öl meg az erősít.. elvileg 😀

Sajnálom, hogy ilyen borzalmak történtek veled.

Nem is kell senkit sem tisztelni alapjáraton, azt ki kell érdemelni.

Én sem tisztelem am a sünöket, mert nem igazán hasznosak.

Kicsit akkor rosszul esett, de nem vagyok haragtartó, mert nincs értelme, így spongyát rá. 🙂

Jó ok ne haragudj!

Elijah, én egyébként kedvelem a hozzászólásaidat.

Én maximálisan megértelek. Magam is majd két évtizedes családon belüli bántalmazás miatt betegedtem le. És senkit nem érdekelt. A rendőrséget sem. Apám fejenszúrt, benzinnel gyujtott fel gyerekkoromban. Mindenki tudott róla, a tanáraim is. De ezek a cselekmények még nem tartoznak a bűncselekmények közé, legalábbis szerintük. Nem beszélve arról, hogy 18 éves koromig szidott, ordított mindenért. Megszámlálni sem tudom, hány csilkossági kísérletet követett el ellenem. Pl nem mehettem wc re, hátha bélcsavarodást kapok. Anyám mesélte, babakoromban állt a kiságy felett, és ordított, én hánytam, és a saját hányásomban fuldokoltam.

Én azóta árvaházat támogatok anyagilag, mindegyik árvát a sajátomnak tarom. 

A törvényt maximálisan, a rendőrséget semmilyen formávan nem vagyok hajlandó tisztelni. Jogom van hozzá.

Köszönöm, Tisztelt Uram! 

Vigyázzon, hogy ne essen abba a csapdába, hogy kételkedik és áldozathibáztat, és miért lennék kamu!?

Mert nem panaszkodok látástól mikulásig!? 

Az kell, hogy illusztráljom, hogy mennyire szét vagyok esve!? Hogy 24 órában itt rinyáljak, akkor hihető!? 

Vagy mi!?

Persze, hogy full beteg vagyok, szakemberek kimondták alábbiakat:

borderline, bipoláris,szorongás. 

Bipolárisnak is lehet ezerféle megnyilvánulási módja, csak nem netről kell tájékozódni, hanem szakkönyvekből vagy megbízható netes oldalakról. 

Segítek:

nem megbízható netes oldalak:

gy*kori kérdések, ind*x fórumai, n*k lapja café, bl*kk

megbízható netes oldalak:

melyeken kutatók publikáció találhatóak, SOTE előadásainak diái, amit a szakember mond az biztos, ill. angol nyelvű tudományos cikkek Harvard és egyéb tudományos magazinok lapjairól - ezeket nem fogod megtalálni neten, csak ha van külföldi ismi és tudsz angolul és el nem küldi neked

szakkönyvekből kiszkennelt oldalak

2007 óta súlyosan beteg vagyok. 

Lássuk, hogy az utolsó mocskos kamugép, aki ez esetben én vagyok miket élt át:

2003: c+ népség megalázott, kondom felfújására kényszerített buszon meg ablak lenyalására, senki sem segített felnőttek közül, akkor 16 éves voltam - akkor kinéztem, mely buszokkal közlekednek, ÉS másokkal utaztam direkt, de ez nekik nem tetszett és megvertek egy város főterén, fejem szökőkútba nyomták, ragasztót nyomtak szemembe! 

utána összeomlottam, nem tudtam koncertálni meg semmi, és alig tudtam leérettségizni, annyira traumatizált voltam - anyámék mondták is, hogy miért nem szóltam, akkor segítettek volna, apám meg meg akarta elkövetőket verni, de nem agyabugyálhatta el őket, mert mondta nyomozó ismi, hogy az önbíráskodás lenne, na meg persze jött volna kis bűnöző beállítottságú antiszociális család.....

Nem voltam embereknek szimpi soha, csak arra használtak, hogy kölcsönadjak dolgokat meg meghallgassam sirámaik, DE engem senki nem hallgatott meg. 

2007-ben állítólagos barátaim első főiskolán kibeszélték egész fősulinak, hogy egy nyomorék vagyok, mert öngyilkosságot kíséreltem meg!

Utána falcoltam, vagdostam magam, ÉS 3 hónap alatt 3-szor akartam öngyilkos lenni, magánpszichiáter félrekezelt gyógyszerekkel, olyanokat adott, melyek miatt sok iskolai lövöldözés volt USA-ban, nagyon agresszívvá tettek, folyton aludtam ÉS bántani akartam magam meg meghalni.

Pszichiátrián töltöttem 2 hét 1 napot! Nyilván oda is csak passzióból szállítottak, mert unatkoztak, csak szórakozásból mosták ki gyomrom 200 igen erős gyógyszer bevétele után, és pszichiáter is passzióból küldött Tündérhegyre.

Az is csak egy enyhe jellemhiba nyilván, hogy Tündérhegyen 2 naponta meg akartam halni, senki nem bírta elviselni azt, hogy minden egyes dolgon megsértődtem 20 évesen, és mindig meg akartam halni.

Az utolsó mocskos kamugép, aki én vagyok utána még inkább összeomolt, miután nem segített, és csak buliból meg brahiból jártam pszichoterápiára 4 és fél évet Debrecenben, meg azért, mert imádok 5000 Ft-ot fizetni alkalmanként. És igen, szinte senki nem szeret és akar bordert vállalni szinte Hajdú-Biharban.

Mit hazudok még mindig? Evidens, hogy 4 és fél év alatt poénból szedáltak le, mentem fel magas ház tetejére egyszer, és vekengtem fent 30 percet, hogy lábon jöjjek le vagy másként, hetente egyszer vagdostam magam 2 és fél éven át meg jégkockát olvasztottam kezemben és vertem fejem a falba, 5-ször adagoltam túl gyógyszert, mert aludni akartam és nem érezni mindent elpusztító és elviselhetetlen ürességet, dühöt, csalódottságot. NEM, nem meghalni akartam, csak aludni, de hatalmas világundortól és meg nem értettségtől nem tudtam aludni, csak napi 5 - 6 órát!!!!

Az is tök buli, ha ember énekelne egyszerre és fejbe lőné magát hajnal 4-ig bipolár miatt, meg mikor elszakad valóságtól, fél mindentől utcán és pszichotikus.

Senki nem tűri meg problémás embert, csak a többi problémás emberek - egy ideig!

Szerencsére 2010-ben találtam egy pszichiátert, aki jó gyógyszereket adott, DE mára eljutottam oda, hogy bőrelvékonyodás, rémálmok, kiégettség, gyakori WC-re járás, 4 hónapig folyamatosan mélydepi, 2 hetente öngyilkossági tervekkel van, és antidepit nem tudok szedni, mert vagy agresszívvá válnék tőle, vagy  nem tudnék aludni. Utána egyszerre vagyok boldog és szuicid, azaz kevert másik 4 hónapig, és nem szedhetek semmilyen gyógyszert nagy adagban, vagy összevizelném ágyat.

Semelyik gyógyszer nem jó nekem, csak Rivotril, Latrigil, Kvetiapin és Tiapridal.

Próbáltam Tritticot, Valdoxant, Aurorixet, Cipralexet, Citapramot, Coaxilt, Prozacot, Zoloftot, Risperdalt, Frontint, Xanaxot, Andaxint, mindegyiktől nagyon rossz mellékhatás lép fel.

Ha nem szedném gyógyszereim, folyton öngyilkos akarnék lenni, pszichotikusan rettegnék, meg lennék zavarodva és bántanám magam és embereket is hívnám éjjel, mint ahogy pszichoterappal is tettem sokszor, hogy rosszul vagyok, hallgasson meg, vagy egyszerűen csak ágyból se tudnék kikelni.

De igen, ez akkor is csak egy mocskos kamugép, hogy pusztulna el!

Ne félj, nemsoká elpusztulok pár éven belül, ha így haladok, mert betegségekkel én esetemben nem sokat tudnak mit kezdeni - és én még sikertörténetnek számítok, mert 12 éve nem voltam bentfekvő pszichiátriai beteg.

 

 

.

Hogy nem lejet az O..p-be  időpontot foglalni neten.

Én meg nem fogok kint fulladni a napon fél órát a sorban,meg sehol...

ha az csak ha... így meg egy kib. nagy hős vagy.. 

Ha lett volna altatóm, nem így alakul ez a hét....:-(

3 mg, de egyenlőre elvagyok. Szerintem csak pihenni kell egy kicsit. Betegségtudattal jobban tudom most kezelni, mint a múltkor. Mert most tudom, mi várható. Köszi a válaszokat mindenkinek! 

Idézet tőle: Wildflowers

Én valamikor 11 körül aludtam el és hajnal 4 körül keltem. De nem ittam, nem az okozza, a cataflan miatt nem is mernék inni. A depit meg főleg este érzem. Volt egy stresszes lakasfelújításunk, az amorrtizált le. Azóta van minden. 

A pörgés mi nálad? Mindenfélét csinálnál?

Mennyi perdoxot is szedsz? 3 mg-ot? Mikor beszélsz a pszichiátereddel? Ha megemeli az adagot, tudsz még dolgozni járni?

Elijah kedvesen (és tök jól) kifejtette helyettem. 🙂

Az cataflaM az isten áldjon meg titeket. 

És tessék, demonstráltam, hogy milyen pörögni. 🙂

A gyógyszer.

Idézet tőle: John Doe

Én ittam cataflanra visszafogottan, az egyetlen amit megfigyeltem, hogy kevésbé hatott.

A pia vagy a gyógyszer?

Én ittam cataflanra visszafogottan, az egyetlen amit megfigyeltem, hogy kevésbé hatott.

A mánia jellemzői lehetnek:

huzamosabb ideig (egy hétnél vagy tovább folyamatosan) alábbiak közül egy vagy több:

1. gondolatrohanás - egyszerre ezernyi dolog kavarog agyadban és millió dolgon töprengesz

2. extra feldobottság - egész nap buliznál, énekelnél, pörögnél, vásárolnál stb.és ezernyi dolgot akarsz kipróbálni

3. felgyorsult, kitisztult, extrém kreatív gondolatok és agy bármely témában, összefüggések és elméleti vagy gyakorlati dolgok villámgyors megértése

4. amikor azt csinálod, amit akarsz és veszélyes, kóros mértékben pörögsz, bulizol 6 - 9- 10 órát, mindenkivel összeismerkedsz, súlyos esetben szexorgia, mindenkivel bizalmaskodás, összebarátkozás, mindenki lenyűgözése kirobbanó energiabombaként , VAGY mint én, reggel 4-kor elmész 4 - 6 óra alvás után fősulira, utána írsz 3 verset, megtanulod kívülről 3 lemez minden dalszövegét már hallgatás közben szinte, ÉS elolvasol 2 könyvet meg ilyesmik, tehát sok dolog csinálása rövid idő alatt

5.  ha valami nem úgy van pont, ahogy akarod, pl. nem énekelhetsz éjjel 2-kor és tomboltathatod képzeletbeli közönséged, mert múltkor szomszéd lejött, akkor ingerültség és masszív piálás, drog, falásrohamok, vad tánc, pornó minden mennyiségben stb. előfordulhat

- persze mikor embernek van betegségtudata, DE nem akarja, hogy valami baj történjen, így direkt nem pörög, DE mániás, akkor nagyon ingerült lesz, s akkor van 5. pont

Allergia nekem is van, az orrbafújó ami használ meg 2000 valamennyi forint, és elfogy 2 hét alatt.

Idézet tőle: Kleó

Nem is elsősorban a megrohadás. Ami előtte lesz...

Nekem most valami reggeli lesz, aztán rohadok tovább. Este álmos voltam, nem volt kedvem rohadni. Hétvégén amúgy is lassabb a dolog, de hétköznap már reggel 8tól rohadni szoktam.