Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Akik szeretik az állatokat

Jobban szeretem az állatokat, mint az embereket

Törölt felhasználó reagált erre.
Törölt felhasználó

Látod, pl. ennyi állatot én nem mernék felvállalni. Ennyi állatot felelősen gondozni (kezdve az oltásoktól a táplálásig) egy kisebbfajta vagyon. Meg aztán a kutyákat a macskákkal valahogy össze kell békíteni, meg a macskákat egymással. Nekem kettő cicám volt, de a nagyot sehogy se tudtam rávenni arra hogy a kicsit elviselje. Igaz, nagyon nem bántotta, de ha egy méternél közelebb ment hozzá, akkor lepofozta egy kicsit.

nekem 7 macskám és 4 kutyám van-- nem is tudom, hol lennék nélkülük.

Részvétem az állatkáitok miatt.

Nekem nem halt meg állatom, de "vesztettem el" egy macskát olyan módon, hogy szétváltak az útjaink, költözés miatt. Ez 8 éve volt, és még manapság is előfordul, hogy hirtelen azt hiszem, ő sétál be a szobába vagy ugrik fel/le valahonnan. Sajnos azt sem tudom, él-e még, de sokszor eszembe jut.

1 évvel ezelőtt egy kiskutya volt nálam összesen csak 1 hétig megőrzésre, de azután is hónapokba telt, mire enyhült a hiánya. 

Egy kutya jóval nagyobb felelősség, rengeteg figyelmet és együtt töltött időt igényel, olyan, mint egy gyerek, nehéz, de én sose tudnék választani.

Dettó így vagyok a cicámmal, aki az autó alatt végezte!

Őszintén sajnálom!

Nekünk is berni pásztorunk volt... 13,5 évig élt, 2013 őszén halt meg. Még mindig figyelünk a kapura, meg ne lépjen... Lélekben még itt van velünk.

Macska, macska, csakis macska!

3 cicám,és 1 kutyám van.Mindeggyik örökbe fogadott.

Nekünk 3 saját cicánk van, 2-őt pedig befogadtunk ideiglenesen télire, mert az utcáról mentették meg őket. Tündériek. Az egyik nem látott a fél szemére mikor hozzánk került, mondták a menhelyen hogy neki esélye sincs gazdit találni így nem is volt kérdés hogy ő kell nekünk. Megműttettük a szemét, és bár homályos maradt, szépen lát vele 🙂 A következő társa egy igazi pánikmacska, hetekig nem láttuk mert az ágy alatt reszketett. Ha vendég jön, ő ma sem látja mert nagyon fél, de nekem már az ölemben szokott aludni. A 3-at az utcáról mentettük, és a 2 ideiglenes is utcáról mentett cica. Szerencsére mind egészségesek. Nagyon szeretem őket.

Sziasztok!

Örömmel tölt el, hogy írtatok!

Én is leginkább a kutyákat kedvelem az állatok közül és az is igaz, hogy jobban

kedvelem az állatokat, mint az embereket.

Linalina jahh a perverz témára jönne a sok hsz egyetértek 😀

Azt kellett volna írnom témacímnek, hogy szexuális vonzódás az állatokhoz. 

Lehet, hogy akkor több hsz jött volna.. 😀

De én nem vonzódom úgy hozzájuk szerencsére. 🙂

én állatvédő is vagyok...

és lovagoltam is

én nagyon imádom az állatokat..... 2 kutyusom van 2 cicám..( az egyik az udvaron, a másik a házba)....Nagyon kötödöm hozzájuk jobban mint az emberekhez....

Hello, na látom itt alig van hsz, bezzeg ha valami perverz téma lenne!!!!

Én imádom a kutyákat!!!! Régen macskás voltam, most is szeretem őket, de  a kutyák... azt hiszem, azért küldték őket a Földre, hogy az ember életét elviselhetőbbé tegyék!!! Igazi, tiszta lelkek :)))))))))))

Ahogy mondani szokták: minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat...