Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Magányos vagyok!!

Oldal 1 / 10Következő

most már, ja...

Hát, azért fórum a fórum, hogy kommunikáljunk, nem? Meg aztán, hozzászólást, választ csak az kap, aki feltesz egy kérdést, vagy hozzászól...mi meg hozzászóltunk...

Idézet tőle: Kleó

Idézet tőle: kharzak

Azt szólok hozzá hogy lehetne jobb dolgotok mint velem foglalkozni. nagyon rá értek szerintem 🙂

Ha meg nem, az a bajod, hogy neked mééé nem válaszol senki?

Nem tudom, de én mintha látnék a mondat végén egy mosolygós szmájlit. 🙂

Idézet tőle: kharzak

Azt szólok hozzá hogy lehetne jobb dolgotok mint velem foglalkozni. nagyon rá értek szerintem 🙂

Ha meg nem, az a bajod, hogy neked mééé nem válaszol senki?

ez tök igaz!

Szerintem van az emebrnek egy alap habitusa, tehát mondjuk ha valaki eleve nem annyira nyitott az emberi kapcsolatok építésére és nem szeretne, mert introveltált, akkor jobb nem erőltetni. atttól mert valaki gyogyót szed attól még az alap habitusa az alap személyisége nem változik, csak ha dolgozik önmagán, akkor is csak minimálisan. Vannak meditációs technikák pl.a  netflixen is van egy sorozat a meditációról. vezetett meditáció gyakorlásával  el lehet sajátítani új készíségeket. 

Egy két gyógyszertől sztem senki se várjon csodát, enyhíta  bajon ha nagyon kell egy kis mankó, de ennyi. 

Azt szólok hozzá hogy lehetne jobb dolgotok mint velem foglalkozni. nagyon rá értek szerintem 🙂

Jó a logikád.

Ezért kérdeztem, hogy mivel foglalkozik, mit csinál, mert írta, hogy unalmas..ha valami érdekeset csinálok, akkor alapból nem vagyok unalmas, erre nekem is rá kellett jönni, nekem ez segített. Úgy nehéz ismerkedni, ha azt mondod, hogy nem csinálsz semmit, nem értesz semmihez, unalmas vagy...így sikerélmény sincsen, siker nélkül meg önértékelni is eléggé nehéz szerintem, önértékelés nélkül meg csak rinyálás van, úgy meg ki akar ismerkedni? Legalább is a logikám szerint.

A lentebb felsorolt helyeken fejlődhetne a szociális készsége, ami ismerkedéshez fontos. Vannak olyan terápiák, amik kifejezetten ezt célozzák meg. Ha erre nem nyitott, sőt semmire, akkor nincs megoldás.

Noszogathatjuk, adhatunk ismerkedési ötleteket, de nem tudunk terápiát helyettesíteni. Legjobb egy 3-6 hónapos bentfekvős rehab lenne.

Na, ez tényleg elegendő kellene, hogy legyen, de mi van akkor, ha neki pont az a baja, hogy nem megy az ismerkedéses dolog? A tanácsokat nem fogadja meg, önmagától nem tud lépni. Ezt lehet látni, de akkor mi a segítség? Valakinek meg kell fogni a kezét és rávenni, hogy elinduljon a boldogulás útján?

Hahó, Kharzi, te mit szólsz ehhez a sok noszogatáshoz? Melyik javaslatot tudnád elfogadni? Amelyiket meg nem, az miért nem? Miben kérnéd a segítségünket?

Idézet tőle: Kleó

A "jól szituált" embereknek van is rá pénzük...

Na meg a kommunikációjával van baj, mert ajtóstul menne a házba.

Igen, ajtóstul. És nem fogadja el a nemet. Újra és újra próbálkozik visszautasítás után, ahelyett, h mást keresne, nyúzza az embert majd nekitámad.

Itt vagy másik topikban és priviben is javasoltam, h járjon nappali klubba, önsegítő csoportba vagy nappali kórházba. Ott sorstársak között lenne, tudna ismerkedni és a szociális készségei is javulhatnának. Oldódhatna a szorongása, nyugtalansága, kitöltené a nappalokat, nem 4 fal között feküdne egész nap ingerszegény környezetben.

Pszichológus vagy szoc.munkás is sokat segíthetne. Befekhetne rehabra is. Munkába állásban is segíthetnének.

Gyszer önmagában nem segít barátokat, barátnőt találni. Elégedettséghez, vidámsághoz, sikerélményekhez örömteli elfoglaltságok, emberi kapcsolatok és kihívást jelentő dolgok kellenek. 

Ő azt várja, h beszedi a gyszert és SZUPERUL lesz EGÉSZ NAP. De nem lesz, emiatt 2 naponta variálja, mást szed, emeli, csökkenti. Ki sem várja a hatást. Egyszer azt írja, h jól van, szupi a gyszer, másnap bal lábbal kel fel, máris gyszert akar váltani mert szar a gyszer. Nem érti, h esetében ez csak mankó az elinduláshoz és nem lehet mindig jól.

Reális igénye, h ne legyen erős szorongása, de sok nyugtatót, antidepit és 3 féle antipszichotikumot szed. Ha ez nem elég, akkor más feszültség/szorongás oldó megoldások kellenek, de erre nem nyitott.

Dolgozok, terápiára és önsegítő csoportra is járok, relaxálok, meditálok, próbálok járvány alatt is találkozni mással (program nem jöhet számításba, hisz minden zárva), online tartom a kapcsolatot barátokkal/nőkkel, jól be van állítva a gyógyszerem, de SZUPER jól én sem vagyok 0-24 órában. Hisz ez nem reális elvárás a gyszerektől.

Pl. Kiscsillag most javasolt neki egy csomó dolgot... Meg évek óta próbálunk segíteni. De ha nem hajlandó másra, mint ülni a 4 fal között, nehéz.

Szerintem csak egy szerethető nőt akarna maga mellé, aki a társa lenne. Ha nem tudja jól kommunikálni a gondolatait, akkor segítsünk neki megoldani a helyzetet. Adjunk gyakorlatias tanácsokat. Tapasztalt emberek véleménye előnyben. 🙂

A "jól szituált" embereknek van is rá pénzük...

Na meg a kommunikációjával van baj, mert ajtóstul menne a házba.

Idézet tőle: Kiscsillag

Korábbi levelezés alapján tudjuk, h leginkább dugni szeretne....

És az olyan nagy baj? Főleg ebben a mai világban? Ez még makk egészséges, jól szituált embereknél is gyakori igény szokott lenni. Vagy ha valaki depressziós, és különféle személyiségzavaroktól szenved, akkor már neki nem lehetnek ilyen "profán" igényei? Nem hinném, hogy minden napra új nőt szeretne, de lehet, hogy tévedek. . .

Korábbi levelezés alapján tudjuk, h leginkább dugni szeretne....

Hát, nem tudom, nekem eszembe nem jutott volna ilyesmi..nem kefélésről volt szó, hanem ismerkedésről...

Persze h nem kérdezed, "csak" érezteted...

Miért kezdeném 3 mondat után hogy dugni szeretnék? ezt honnan szedtétek amúgy? nem értem miért kell így bánni velem

Munkavégzésre is felkészíthetnének, nem hiszem el, h egy 4 órás, egysterű rehabos munka sem menne, ha igazán akarod.

De ott sem azzal kezdd, h 3 mondat után dugni akarsz.

Napi ritmust is kialakíthatnál, tevékenyebb lehetnél. Ez feszültségre is jó. 

Sztem sorstásakkal a legkönnyebb ismerkedni, ezért lenne jó, ha eljárnál valahova (pl Ébredések, Moravcsik stb) önsegítő csoportra, klubfoglalkozásra vagy a Semmelweis Egyetemre 2 hetes nappali (fél napos) kórházba.

Valamit csak szoktál csinálni szabadidődben, nem? Vannak dolgok, amik érdekelnek, nem? Bármivel lehet ismerkedni, csak a megfelelő közeget kell hozzá megtalálni. Ez lehet fórum, vagy valami netes játék, amit pl. Kleó is írt, vagy bármi más, ahol többen vannak, és hasonló dolgokkal foglalkoznak, akár a 3D világban, akár online felületen, bár mostanság a 3D világ le van korlátozva este8-ig... Ha meg tényleg annyira unalmas vagy, akkor meg kezdj el valamivel foglalkozni, csapódj valami társasághoz, fórumhoz, ahol tudsz majd kezdeményezni, kérdezni az adott témával kapcsolatban, és úgy már könnyebb lesz..de ezt neked kell kitalálni, hogy mi lenne jó, én most hiába is mondanám, hogy kezdj el döglött állatokat kitömni, vagy fültisztítóval tájképeket festeni, vagy biciklivázakat hegesztgetni, neked kell tudni, hogy mi az, amivel amúgy is foglalkoznál, vagy foglalkozol...

Dehhhogynem! Próbálj csak meg beszállni egy csoportos játékba! Lehet ott ismerkedni!

Ki mondta hogy ez lenne a temam? Jatszani meg szar attol nem lesz csajom

Mondjuk ha kb. az a témád, h juj, 2-t f.ngtam 1 lyukon, ugye nem halok bele?, akkor igen. De pl. a játékok a gépen már téma. Ott is beszállhatnál vmi csopis játékba!

Unalmas alak vagyok ezzert nem kellek senkinel se.utalom magam

Már repkednek. Na erre jó a maszk: legalább nem fázik az ormányom.

Állítólag most jönnek a minuszok. 🙁

Idézet tőle: Kleó

Parkba spec. szabad menni... :d

Rosszul fogalmaztam. Ahhoz a jó időt várom.

Szokás szerint aludtam estig. 🙁 Kezdem unni.

Na, én még itt is abszolút magányos lettem... 🙁 Pedig azért f10 nem késő. 🙁

Parkba spec. szabad menni... :d

Várom, h lecsengjen a járvány és kimozdulós programokat szervezzek. 🙂 Mennék teaházba, romkocsmába, gyógyfürdőbe, múzeumba, parkba...

A meditáció megnyugtatja az elmét. 🙂

A mindfulness ís hasonló ehhez. Ott van nyújtó és járómeditáció is. Azokat is szeretem.

Értelek. Én úgy szoktam, hogy leülök, vagy lefekszem, nem mozgok, becsukom a szemem és figyelem magamban azt a csendes jelenlétet, ami bennem van, közben persze látom a gondolataimat, de igyekszem nem belevonódni, csak megfigyelőként, tanúként jelen lenni. Inkább próbálok a belső csöndre figyelni.

Remélem jól vagy és segít a meditáció! 😉

Mindfulness meditációt tanultam. A saját tanárom vagy Dr. Perczel Forintos Dóra youtubos hanganyagát használom. Gyakran utazás közben ülve, ritkábban otthon fekve meditálok. 

Mindfulness meditációt tanultam. A saját tanárom vagy Dr. Perczel Forintos Dóra youtubos hanganyagát használom. Gyakran utazás közben ülve, ritkábban otthon fekve meditálok. 

Mindfulness meditációt tanultam. A saját tanárom vagy Dr. Perczel Forintos Dóra youtubos hanganyagát használom. Gyakran utazás közben ülve, ritkábban otthon fekve meditálok. 

Szia!

Művészetterápia... Wow... Biztosan jó lehet. Na igen, lehet, hogy sok közös van bennünk. Hogy vagy? Te hogyan meditálsz? 

Igen, a kisállat jót tesz. 🙂

Az alkotás nagyon jól old feszültséget, emiatt is szeretnék majd művészetterápiára menni, ha lecseng a járvány. Itthon nem megoldható erre alkalmas asztal hiányában. Társaságban még jobb lenne, emiatt is szeretnék csoportba menni. 

Sok közös van bennünk! 🙂

Szia!

Igen, van hobbim, könyvet írok, képregényeket csinálgatok. Szeretek rajzolni, alkotni, történeteket kitalálni. Azt szoktam mondani, hogy az alkotás az egyik legjobb dolog a világon. Örülök, hogy neked is van cicád. Sokszor lelkileg sokat jelent, még ha állat is van az embernek. Magányosan telnek amúgy a napok. Játszani is szeretek gépen, de ritkán játszom nagyon ennek ellenére, már valahogy nem úgy köt le, mint anno. Beszélgetni jobban szeretek, ha van kivel. Általában nem igen van, sajnos. Meglepődtem rajta, hogy meditálsz, ugyanis én is szoktam. 🙂 

Köszönöm, egész jól. Depim enyhe, szorongás is. Most más tünetem nincs. 

Lában végre nem fáj, kellett hozzá 2 Algopyrin.

Nekem is van cicám! 🙂

Próbálok pihenni is, tevékenykedni is. Vásároltam pulcsikat, most festettem hajat. 

Holnap szeretnék meditálni (mindfulness) és relaxálni (autogén tréning).

Jövő hétre vettem ki 2 nap szabit.

Kimozdulást, barati találkozást szervezek. Zavar, hogy minden bezárt. Mennék teaházba, gyógyfürdőbe. 

Hogy telnek a napjaid? Van hobbid? 

Szia!

Jól, köszi, igen aranyos cica, imádom az állatokat! Te hogy vagy?

Idézet tőle: Gon

Sziasztok!

Valaki dumálni?

Amúgy Boldog Új Évet! 🙂

Helyes cicád van! Neked is Boldog Új Évet! 

Hogy vagy? 

Sziasztok!

Valaki dumálni?

Amúgy Boldog Új Évet! 🙂

Amennyire nekem lejön, neki inkább azzal van baja, hogy nincs egy olyan helye, ahová el tud vonulni.

Ahol azt csinál amit akar, vagy éppen csak néz ki a fejéből.

Ahová nem szólnak be, hogy ki az ágyból!

De gondolom, majd jön és jól megmondja, hogy mi is az akadály.

Ha nyerek a lottón, veszek neki egy lakást! 😀

A bezártságba bele lehet őrülni. Nem véletlenül találták ki a fogvatartás intézményét.

Kedves Harmony! 

Tudom, hogy a lakás "megvéd" más emberektől és nem kell szoronganod (ami gyakorlással elmúlna) a kimozdulás miatt. De távol is tart olyan dolgoktól, ami örömöt vagy sikerélményt okozhat. 

A környéketeken nincs önsegítő csoport vagy valamilyen klubfoglalkozás betegeknek? Egyéni segítő beszélgetés is jót tehet. 

Láthatóan van igényed sorstársakkal barátkozni. Még jobb lenne, ha olyan barátokat us szereznél, akivel találkozhatsz is vagy együtt csinálhattok valamit.

Az unalom, bezártság is okozhat depressziót. 

Oldal 1 / 10Következő