Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Válsághelyzet, és nagyon nehéz 🙁 Depressziós a barátom, vagy kihasznál?!

Kedves ResetSim, Nem tudok tanácsot adni, ki tud belelátni mások életébe...én még a párom szívébe sem tudtam 🙁 Talán segíthet, ha egy kicsit magaddal foglalkozol. Hogyan érzed TE magad ebben a kapcsolatban, hogyan érzel iránta, mit vársz tőle és a kapcsolatotoktól...Ha boldogtalan és megalázott vagy, akkor valamiben mégis sokat nyújt neked a kapcsolatotok? Ő elmondja, mit érez irántad, őszintén. Ez nagyon jó dolog, hidd el, jobb, mint becsapva lenni, bár nagyon fájdalmas lehet neked ezeket hallani. De ha ő nem akar veled lenni és rosszul bánik veled, akkor mi az, amiért mégis vele akarsz maradni?

Ezek csak kérdések, semmiképpen nem szeretnélek befolyásolni, neked kell dönteni. De ne azt nézd, neki mi jó, mert ő már elmondta, mit szeretne 🙁 Csak azt, hogy neked mi jó, és vizsgáld meg nagyon, hogy az tényleg jó-e.

És ha ez kérdés

"Nem tudom, hogy most szórakozik e velem, hogy jelentsen e jót ha ennyire őszinte előttem, vagy inkább jelentsen rosszat, hiszen én voltam a legnagyobb célpontja amikor sárba akart tiporni valakit!?"

akkor szerintem erre is tudod a választ. Ha engem kérdezel: a sárba akar tiporni, mert ki van borulval - és vagy leállítod vagy kiszállsz ha nem akarod, hogy ezt tegye veled.