Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szerelmes vagyok az orvosomba

Semmi baj,pacsit rá! 😉

Idézet tőle: rozsaszirom

Tényleg nem :).Ez a baj az ilyen netes beszélgetésekkel, hogy rengeteg félreértésre adnak okot.Nem látni a mimikát,nem hallani a hangszínt,ami élő társalgásnál megvan.

Ok! Lehet nagyon magamra vettem. Ez nálam előfordul néhányszor:):((.

Állatorvos??:D Mondjuk nálunk is van a környéken egy helyes állatdoki..:D

a keresztanyám totál bele volt zúgva a terapjába, és rengeteg nő a nőgyógyászába

nekem spec. a doktorhauznak becézett állatorvosom jön(ne) be :DDD

Tényleg nem :).Ez a baj az ilyen netes beszélgetésekkel, hogy rengeteg félreértésre adnak okot.Nem látni a mimikát,nem hallani a hangszínt,ami élő társalgásnál megvan.

Remélem is ...:))))!

Persze,nem is volt negatív felhangja a ":D"-nek.Ez amolyan virtuális mosolygás,nevetés volt.:)).De nem Téged nevettelek ki!:)

viszont ezt  a " :D"  reakciódat én nem értem, szerintem én tök normálisan reagáltam.

😀 semmi baj

Bocs csak fura volt a helyzet. Nem ez szokott lenni és ahogy láttam más is félreértette. Amúgy olvastam amit Ábrándnak írtál így már nekem is egyértelmű a szitu,úgyhogy mégegyszer bocs.

Resdi ezt most nem értem...mi nem véletlen? 😀

Amúgy azt olvastam egy oldalon,hogy sokan inkább a helyzetbe,titullusba szeretnek bele és nem a személybe.Meg abba,hogy ő számára az,aki meghallgatja,aki törődik vele,akivel bizalmas tud lenni.De az orvosnak ez csak munka. Én mindig próbálok erre gondolni,hogy csak egy munka vagyok a dokinak.De ollllyan cuki,ahogy mosolyog,birom a humorát az egész mindenét.:,((   Pszichiáterbe még sose zúgtam bele,pedig volt közöttük helyes pasi.A mostani pszichiéterem is férfi,rengeteg csaj oda van érte,de nekem nem jön be.Nekem a belgyógyászom kell.:,( Mint valami hülye kis tini fruska....

Rozsaszirom! Nem véletlen mégis pszi az a terap:)???? Nem szégyen, csak nehéz.

Terap=terapeuta

Én a belgyógyászomba zúgtam bele,de totááááál.És olyan rossz!!!Nemsokára munkatársak leszünk,remélem akkor kezdhetünk egymással valamit.:(

én nem tudom, mi az a terap, de nekem tetszik a szociális munkásom, hiába csinál úgy, mintha le se szarna, és én is hiába csinálok úgy, mintha le se szarnám, ezt mindenki tudja.

Nagyon régen valaki azt mondta, hogy beleszeretni a terapba szinte természetszerű jelneség.

Nekem nő az orvosom és nem vagyok leszbikus. Még csak nem is kedvelem. De a férfi orvosok nem értenek meg (meg a férfiak sem).

Persze, belezúgtam Dr. Kancsev Alexanderbe