Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

FEJEZZÉK BE A BÁNTALMAZÁST!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=l-Y6NHvNhvw

Te is bekaphatod! Dögölj meg köcsög...az egész tetves várossal együtt!
Dögöljenek meg a koldusok a kétszínű mosolyukkal...dögöljenek meg a levakarhatatlan utcai ablakmosók, menjetek el a picsába dolgozni!
Dögöljenek meg a pakisztáni taxisok a köritől bűzlő életveszélyes tragacsaikkal, született terrorista állatok lassítsatok bazdmeg!!
Kapják be a Chealsi buzik is...ezek a borotvált mellkhasú kondipatkányok, akik a parkokban meg a tereiken élvezkednek és a farkukat rángatják a meleg kábelen!
Dögöljenek meg a koreai boltosok a méregdrága gyümölcseikkel és a műanyag virágaikkal! 10 éve rohadnak itt és még mindig nem beszélni angol!!
Pusztuljanak a teát kortyolgató kockacukrot szopogató ruszki maffiózók! Forduljanak fel a tengerparton...csaló, bunkó banda!!Húzzatok haza a fenébe...a feketébe bújt hassidokkal együtt akik korpás hajjal lejtenek a 47. utcán és dél-afrikai apardheid ízű aranyat tukmálgatnak a csóró polgárra!!
A brókerek is bekaphatják, mocskos kapzsi kiscézárok...ezek a szánalmas tőzsdecápa imitátorok gátlástalanul nyulják le a kisemberek tisztességes munkával megkeresett pénzét!! Az összes ilyen gennyláda takarodjon a sittre örökre!!! Még hogy Buss és Chiney nem tudnak erről, menj te akkor a picsába! Tarkhoatelfe worldcom mind sikkasztott...a rohadt puertorikóiak meg 20-an ülnek egy kocsiban, naná ünnepeljen a csöves brigád...de a dinka dominikaiakhoz képest ők még így is született zsenik!!
Kapják be és dögöljenek meg a zselétől csöpögő hajú digók ahogy műszálas dzsogingban baseball ütővel hadonászva keresztapáskodnak a Maffiózók szereplőválogatásan!!
Kapják be az 50 dolláros articsókát zabálló eastside-i sznobok!! Csupa agyonplasztikázott kikent kifent szanaszét szedett torz arcú rém!! Kit akarsz te itt átverni kisanyám?!?!?!
Kapják be a külvárosi fekák...csak egymásnak tudnak passzolni, túl sokat lépnek aztán meg ugyan úgy kosárra dobnak, a végén pedig ha valaki beszól mindent a fehét játékosra kennek!! A Rabszolgaságot már 137 éve eltörölték..tovább kéne lépni!!!!
Dögöljenek meg a korrupt zsaruk a zsíros farbahatoló gumibitjaikkal a némaság kék fala mögé bújva...rég eljátszották a bizalmunkat!
Dögöljenek meg a papok akik gyerektesteket simogatnak és az egyház is amelyik védelmezi őket ilyenkor...és ha már itt tartunk kapja be Jézus! Baromi könnyen megúszta 1 nap a kereszten 1 hét a pokolban és egy örökkévalóság az angyalok közt a mennyben?! Húztál vólna 7 évet Otisswillben Te!
Kapja be Osama Bin Laden az Al-kaida meg az összes retkes fundamentalista a világon! A meggyilkolt ártatlan ezrekért cserébe kivánom, hogy az árnyékvilágot átlépve a 72 kúrvátokkal együtt a pokol tüzén égjetek él! Nyaljátok ki a fenséges ír seggemet szarrágó turbános tevezsokék!!
Kapja be Jacob Elinsky álnok gazember, dögöljön meg a legjobb barátom Francis Slaughtery aki engem lenéz még is a barátnőm seggét bámulja! Dögöljön meg Naturelle Riviera, megbíztam benne ám ő aljasan hádbadöfött...elárult engem a rohadt ribanc!
Dögöljön meg apám a végtelen gyászával ahogy szódát kortyolgatva a pult mögött wiskeyvel itattja a tűzoltókat, miközben a bronxi csapatnak szurkol!
Dögöljön meg az egész város az Astoria sorházaitól a Park sugárúti luxuslakásokig, a Bronxi lakótelepektől a Sohoig, az Alphabet city sikátoraitól a Park slob téglaházakon át a Statenislandi kéglikig! Döntse romba egy földrengés, eméssze fel a pusztító tűz vagy támadják meg a tengerek és mossák el ezt a rothadó egyre terpeszkedő patkánytanyát!
Nem...Te dögölj meg Montgomery Brogan! Mindened megvolt de eldobtad te béna FASZ!!!

Még meggondolom, hogy ahol ilyen hozzászólások megjelenhetnek jelen akarok-e lenni. A semmi baja, és a meghalt között vagyok. Habár szilárd meggyőződésem, hogy bármit írok nem látszik, ezért van a piros szöveg itt a fejem fölött.

 

Azért a Nyikita nevű izétől megkérdezném, honnét tudod kedves, hogy semmi bajom?  Mert hogy nem ismerlek. Én lennék  a Mária, csak álnéven, de másként nem sikerül egy lelki sérült embernek csak ügyesen regisztrálni, és olvasni, hogy itt mindenfle emberek a nevemmel játszadoznakk, többek között te is. Kicsit unalmas vagy és még rosszindulatú is a lerosszabb párosítás.

.

Remélem még él...

?

Kösz...Semmi baja...

Szerintem őt végleg kitiltották innen. Járt szakembernél, szerintük semmi baja. Na ez meg a másik véglet. De amúgy voltak jó szóösszetételei, például a "hatalmi patkányok". Ha nagyon megerőltette magát, nem kiabált, és koherensebb szövegekre is képes volt. De ha előjött a "bántalmazás" mániája, akkor csak az volt neki. Azért én egy kicsit aggódok, hogy mi lehet vele, mert eredetileg normális volt, amikor idejött segítséget kérni. (Ez hónapokkal ezelőtt volt.)

AZONNAL HAGYJÁK ABBA A BÁNTALMAZÁSOMAT, EGY PERCIG, EGY MÁSODPERCIG NEM AKAROK ÍGY TOVÁBB ÉLNI!

ÉN SOHA TÖBBÉ NEM AKAROK ÚGY ÉBREDNI HOGY A FÉLELEMTŐL KIVER A HIDEG VERÍTÉK, ÉN SOHA TÖBBÉ NEM AKAROK ÚGY KIMENNI A LAKÁSBÓL HGOY NEM TUDOM HOGY JÖVÖK HAZA. ÉN NEM AKAROK OLYAN ÁLMOKAT LÁTNI, AMIK NEM AZ ENYIMEK

AZONNAL HAGYJANAK BÉKÉN.

HOGY MERNEK EGY EMBERT KÍNOZNI?

HOGY MERIK ELVENNI AZ UTOLSÓ ESÉLYÉT IS HOGY MÉG DOLGOZHASSON, HOGY NÉZIK AZ ÉHEZÉSÉT, HOGY NEM TELIK A LEGALAPVETŐBB LÉTFENNTARTÁSRA?

MAGA SZAKEMBER???