Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Hogy telik egy napotok általában?

Oldal 1 / 2Következő

Ezeket én is utálom, ha időre megy valami. A szabadon mászkálós játékok a legjobbak.

Játékkal az a baj, hogy eleve stresszt okoz. Például ha időre kell valamit végrehajtani a játékban, és visszafelé számol a rendszer. Vagy ha újra kell kezdeni a pályát, akkor az is idegesítő tud lenni. De a legszörnyűbb a bolyongás, mikor már nem történik semmi, és úgy tűnik, hogy sehol nincs kijárat. Mindhárom közül talán ez a legidegőrlőbb.

minden nap, 0-24: vegetálok és úgy teszek, mintha élnék

Én ma délután fél egyig aludtam..Kb. hajnali fél háromtól..

Én ezzel is próbálok védekezni szerintem tudat alatt, hogy nappali órákból ne legyen sok, amikor valamivel el kéne tölteni az időt. Nekem az alvás egy menekülés, hogy végre nem gondolkozom, nem unatkozom, még ha rém vagy erősen nyugtalanító álmaim is vannak gyakran, de legalább telik magától az idő.

Gondolom, depressziós lehetek, vagy nem tudom, miért van ez.. 

Elég rendszertelenül alszok, de nem is szeretek, elmegy a semmivel a napom - főleg hétvégén. Pedig mindig álmosnak érzem magam.

K,sz,p,: felkelek, fb, kv, cigi, kv, cigi, egyéb weboldalak, munka, hazajövök, alszok, du semmi, majd gyógyszerek, zabálás és net, alvás

h meg cs: fb, kv, cigi, kv, cigi, weboldalak, pszicho, vásárlás, alvás, du kb semmi: gyszerek, zabálás net és alvás.

hétvége vagy csinálok vmit itthon v nem, mosás, mosogatás, takarítás, alvás és alvás, stressz a köv hét miatt.

 

ti is alszotok du?? Vagy ez csak nekem szükséges, hogy az idegrendszerem ép maradjon?

H K SZE CS P- felkelek, munka, hazajövök, alszok valamit. SZO - játszok. V - stresszelek a hétfő miatt.

Boni reagált erre.
Boni

Felkelés, kávé cigi, írás, cigi, olvasás, írás, írás (igen, sokat írok), kávé, cigi, játszás, mosogatás, mosás, cigi, kevés kaja, játszás, takarítás,  cigi, írás... unalmas. Emellett szorongás, depresszió, erős hangulatváltakozások, lelki hullàmvasutak...

Felkelés reggeli,kv rádió hallgatás,főzés vagy mosás ha kell,néha kerti munka,netezés tv szédülés,fülzúgás,hányinger,fáradság.

Én is nagyon szeretek egyedül lenni,akkor  nem kell  senkihez szólni,amúgy sem szeretek beszélgetni,még rokonokkal,szomszédokkal  sem...

Nekem is egyedül, de én nagyon szeretek egyedül lenni.

Olvaslak Benneteket,  nevettem,  másoknak is olyan,  mint ekem,  megvigasztalódtam,  nem én szenvedek a Földön egyedül 🙂 

Tök egyedül.  Videózok,  olvasok,  alszom,  eszem,  takarítok,  sétálok.  

Szarul. Unalmasan. Felkelek, kávé cigi, netezés, írás, néha egy kis házimunka (takarítás, mosogatás), olvasás, egy kis kaja, kávé, cigi,cigi, netezés, cigi, írás, írás,  írás,  cigi, kávé,  cigi... elég "változatos"? 😅

Én viszonylag csendes vagyok és nehezen tudok kapcsolatokat, új ismeretségeket kialakítani emberekkel. Bár időnként mégis késztetését érzem, hogy nagyon is sokat beszéljek. Elbizonytalanodni én is szoktam. Meg zavarba jönni, és időnként olyan halkan beszélni, hogy alig értik. Amikor beszélgetek valakivel, érzem, hogy az illető is furcsállja mimikámat, meg azt, hogy nem mindig merek a szemábe nézni. Elbizonytalanodom, és azt sem tudom, hogy hogyan viszonyuljak úgy hozzá, hogy ne vegye észre rajtam, hogy zavarba jöttem. 

Hát ez most így télidőszakban telik így nálam. Tavasztól őszig azért ennél jóval változatosabbak napi programjaim. 

Ez érdekes... nekem is hasonlóan telik... persze függ az állapotomtól is. Van hogy egész nap csak fekszem és semmire nem vagyok képes és szenvedéssel telik a napom. Amikor nem szedem a gyógyszert, akkor meg mindenbe belekezdek ami érdekel és lelkesít és végül minden kudarcba fullad..... de ha nem szedek gyógyszert, akkor tudok kommunikálni és emberek közé menni, de furcsa vagyok. Túl beszédes, és tervező, lelkes..... olykor eléggé magamba forduló mert elbizonytalanodok hogy a másik lenéz vagy nem vagyok elég jó. Akkor az eléggé letör...... de általában szenvedéssel.

Ja, és a napi 10-15 kézmosást kifelejtettem.

Imádkozással, olajrágással, olvasással, önmagam szórakoztatásával, ált. napi kétszeri étkezéssel, tükörben való nézegetéssel, kutya-macska etetéssel, gyújtóshasogatással, fabehordással, begyújtással, fogmosásokkal, tusolással, magamban való nevetéssel, beszélgetéssel, meditálással, gondolkodással, fej- és fülzúgással, arckrémezéssel, visszaemlékezéssel, önmagam szeretésével, lefekvéssel, internetezéssel, és végül, édes, de nem pihentető alvással. 🙂

 

Fejfájással.

Az en napom kreativ tevekenysegekbol all. Aktiv vagyok de nem mindig egyfele dologban, meg van hogy passzivba megyek at mert az is vonzo. Ja nem sportolok, mert semmi ertelme, fogyni nem fogy tole az ember csak "izmosodik" az meg ugye nem hianyzik - en legalabbis utalom. Az aktivitas muveszi dolgokban es gondolatokban nyilvanul meg. Bar hogy ennek is mi ertelme azt nem tudom.

Neha mar csak alszok meg mobilozok meg ha ettem akkor kihanyom mert Bulimias vagyok. Ma eppen nem jott ez ossze de holnap nem fogok enni. Nezegetem sokszor a forumot meg pro ana forumokat meg a facebookot meg koponyas csontvazas kepeket keresek / gyujtok.

 

.

.

.

.

.

.

És természetesen nem tejjel hanem vízzel!!! Kivéve ha nagyon éhes vagy.

Nekem is van még egy doboz ultralossom 😀 Csak most nem iszom, helyette zöldségezek. Nem szabad csak azt inni és semmi mást nem enni. Ezt vacsora helyett és edzés után ajánlják, napi max 2 adagot lehet. De hatásos.

Ami még hatékony, az edzés után és szintén vacsora helyett a Scitech New Style ital (de abból csak egy egy nap) és a 100% Whey Protein (fehérje).

Természetes L carnitin kaját nem tudok sajna.

nyikita, pontosan milyen port vettél?

Én is iszom őket, azért kérdezem 🙂

Beraktam egy mosást! Hurrá!

Tegnap találtam rá erre a topicra, és nagyon bejön...

Ma is du. f6-kor sikerült lefőznöm a reggeli kv-t... És amióta ez a pasim van, itt gyakorlatilag mindennap buli van, olyan is minden, mint buli után.

Amióta "albérlőék" el, a pasi barátja meg ideszokott (pedig szóltak, h csak a haverjait ne engedjem ide), azóta áll a bál, csodálom, hogy még nem küldték ránk a yardot.

No, amikor meg eltűnnek (mint a volt férjem, be tudok ám választani), akkor depizek, meg szorongok, most pl. remeg mindenem stb.

Idézet tőle: LastWild

Reggel felkeltenek, amire többnyire nem emlékszem, majd valamikor kimászok az ágyból, amire először majd csak órák múlva eszmélek, leülök a gép elé, és hacsak nem hajt a szükség, este 10-11-ig ülök előtte.

 

Néha az enyém is ilyen. De szerencsére csak néha. Azt hiszem, ebbe még egy makkegészséges ember is belebetegedne, ha mindennap ez lenne a tevékenysége, Én biztosan... 🙁

A környezetváltozás jót tesz szerintetek a szphi betegeknek? Úgy érzem, el kéne innen húzni egy időre valahová. 🙂 Ahol most vagyok. 🙂

Reggel felkeltenek, amire többnyire nem emlékszem, majd valamikor kimászok az ágyból, amire először majd csak órák múlva eszmélek, leülök a gép elé, és hacsak nem hajt a szükség, este 10-11-ig ülök előtte.

Traumát "akarok" magamnak okozni. Nem tudom mi késztet rá. Én magamtól nem tennék ilyet. Tönkre fog menni az agyam.

Bele fogok zakkanni a magányosságba. :S

na hallod... sokan még a saját gomndolataikat se tudják, nemhogy másét...

Hát kérlek szépen reggel felkelek, fürdőt veszek, a komornám hozza a reggelit. Kikocsikázok a Stefániára, jönnek hozzám a vendégek, Ferenc József és kísérete, báró Wallenstin az öccsével.

És így elmegy a nap....

Leginkáb otthon és a gép előtt sok mindennel, ha nem ez, akkor öcsémmel beszélgetek, persze egy két apróbb házimunka, felmosás, mosás és az amúgy is én reszortom mosógatással fűszerezve. Ja meg tea főzés és kajakészítés és evés.

És múlt héten a szobámban a nagy rendrakás (fele). És reggel van ki kell vinnem a szemetet.

Jó ez a kérdés. 😉

u.i.: Tiszálkodás és fogmosás mostanábban jó gyakran, mert tuti-frutis fogkrémem is van. 😉

És bíztos még most is kihagytam pár dolgot.

Az elmúlt héten a hivatalos dolgok intézése kötött le. Egy autóval kapcsolatos bonyulult hivatalos eljárás, és egy családjogi dolog. Úgy látszik, az önkormányzat átvágott, és úgy intézte a dolgokat, hogy ők járjanak jól anyagilag. A héten , majdem minden nap, az önkormányzat, és okmányirodába mászkáltam, emellett napi több óra jogi fórumok böngészésével töltöttem. De ahogy a nevem is mondja, Nem adom fel 😀

Szét sűl minden, az egész világ egy pokoli kemencébe került.

Kijárási tilalom van elész szűkre szabva 10-től 15 óráig, jó nekem nincs is kedvem menni shova, de öcsém ügyeket intézne.

Miért nevezik ezt jó időnek, amikor a legpokolibb? Szarkazmusztikusan vagy csak íronikusan??? Ha ez lenne a jó idő a sivatagba lenne a legnagyobb népsürűség minden más körülménytől eltekinve is, oda építenének csak nagyvárosokat.

Várok arra ami soha nem fog bekövetkezni, már tíz éve és várakozok dolgokra amik úgyan úgy soha nem fognak megtörténi, én ezt tudom. Ja és öt éve letudtam ami még hátra volt itthon, tehát a változásig, most meg nem tudom, hogyan változtassak.

Valószínű kockáztatva, mert máshogy nem megy, de azt is miből?

F@szom a pénzbe, amikor ha arra áldoznám az egészéletem még dúsgazdag is lehetnék!!! 

De mégegyszer nem szeretnék a pénzszerzés csapdájába kerülni, elég volt. Vannak sokkal fontosabb dolgok mint, hogy az ember az összes idejét pénzszerzésre fordítsa. Amúgy sem egy érdekes dolog. 80 IQ-val, ha az ember nem a falvédőről jött le meg lehet csinálni, csak kilépni nehezebb mint belekezdeni.

Nem lehet két évig (profiszintre jutott) síversenyző az ember. - no ezt túl ragoztam.

ÚTkereséssel telik a napom és, hogy mit és hogyan hagyjak hátra és miből, és hogyan.

Mostanában ismét paranoid lettem... mintha bizonyos emberkék tudnák a gondolataim.

De Rhatt Haragja érkezőben van 😉

Tegnap este nagyon hirtelen fáradt lettem, elmentem lefeküdni. ehhez képest egész éjjel forgolódtam, ahhoz, hogy megnézzek egy filmet, túl fáradt voltam, ahhoz, hogy aludjak, túl izgatott.

Reggel fejfájás, gyöngeség, erőtlenség, kedvetlenség. A délelőtt elrepült, a délután is el fog.

Kint hétágra süt a nap, gyönyörű idő, ezer dolgom lenne, én meg itt senyvedek az árnyékban a szobában, és nem megy semmi, most semmi nem lehet jó. Valahogy majd enni adok a kutyáknak, de még a leveleimet sincs erőm megnézni. Hallgatom a rádiót, illetve tudom, hogy be van kapcsolva, de nem értem, miről van szó. Elpazarolt nap. Holnap újra megpróbáljuk, egyszer csakelmúlik....

MOstanában (egy hete) a sima edzések mellett pluszban eljárok 40percet futni is. Általában délelőtt. Kikapcsol... hallgatom közben a rádiót és kocogok.

Idézet tőle: Aurora-M

Nekem van égető hiányérzetem.

Aurora, én sem értem, miért nem fogadsz örökbe kutyát egy menhelyről. csak azért mondom, mert  5 örökbe fogadott kutyám van, és tudom, h ők tartanak életben.

én is erre számítottam, helló

A FASZ :DDD BOCSI NA LÉPTEM MÁRA CSÁKÓ :)))

Mi hiányzik, Aurora-M?

Nekem van égető hiányérzetem.

Pocsékul mostanság.

Idézet tőle: Aurora-M

. Márpedig kutya és ember nélkül egyedül vagyok

Aurora, kutyát miért nem veszel magadhoz? megmenthetnél egyet a menhelyről.

Oldal 1 / 2Következő