Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Gyógyszerváltáskor, alatt milyen tüneteitek voltak?

és most mit szedsz?

Az SSRI csoportba tartozó antideprszánsok, vannak akinek hatnak másnak nem, sőt. 😕

Nekem ha mély depresszióm van, a Citapram (Sandoz/Hexal) mint a mozdony úgy hat és kihúz belőle, ez is egy SSRI. Öcsémél meg csak a baj volt ezzekkel a antideprszánsokkal. Jó nálam kell mellé a Tegretol, mert különben könnyen túl pörget.

én 2002-óta szedek gyógyszereket, és szedtem zoloftot is, meg cipralexet is. egyik sem volt jó.

off: Én szándékosan önkéntes emberkisérletben vettem részt, bár a Thalassások, nem nézték jó szemmel.

Szerintük indokulatlanul szedtem végig az összes "korszerű" antipszichotikumot, a helyi Gondokozó (Magyarország legbefolyásosabb pszichiáterének mániája és öcsém súlyosabb betegsége miatt, kezdte felírogatni, és rám is tukmálta, hogy ez nekem fontos. Én meg tudni akartam, mi az ami nála (öcsém) mellékhatás és mi nem, etc. ... , na tettem egy kis kárt a szervezetemben, párszor bevitt a mentő. Ami visszont érdekes 80%-ban ua. mellékhatások jöttek ki, így hasznos volt.)

Már 2004 óta 2012-ig TH-tól TH-ig Rorschach-al ua. az a három dg-m, és egyikre sem írható fel antipszichotikum. 

Tündérhegytől - thalassán át - Thalassa HÁZ-ig, több mint egy évig kezeltek ott. Ja maszek pszichológus papír nélkül kérdésemre, ha jól emlékszem második héten meg mondta mi a dg-m, és az volt amit a két TH-ban állapítottak meg. Ja monjuk 24-31 éve ez van/volt, csak látszik.

On: Hányás, szédülés, akatézia, emelkedt pulzus és

vérnyomás, gyógyszer okozta hallucináció. Soroljam még?

a belső feszültség az normális az elején, ha nem múlik el akkor már nem.

Szia, én egy zoloftot szedtem eddig reggel, most azt kellett feleznem, és egy fél cipralexxel kiegészíteni a fél zoloftot.. ez volt kb. három hete. Az elején jól éreztem magam, most igy több, mint két hét után, minden áldott nap belső feszültséget, nyugtalanságot érzek, néha mintha egy időzitett bomba lenne bennem... 

Zoloft mellett tiszta depi voltam, sokszor napokon át feküdtem és sirtam.. 

most nem tudok sirni úgy veszem észre, és nem depizek annyit. 

Minden testidegen gyógyszer "méreg", és arra (méreg) természetes reakció kezdetben, a fejfájás és a hányinger. És igen, sokat meg lehet szokni.

nekem mindig fáj a fejem gyógyszerváltásnál, de egyéb szerencsére még nem volt, amúgyis nagyon fejfájós vagyok, miért  épp ne gyógyszerváltáskor fájjon?

Zoloftot váltok Cipralexre.

szia! én eléggé sok  féle gyógyszert próbáltam, így volt részem váltásban is. minden alkalommal megviselt, hol jobban, hol kevésbé.

az, hogy mikor kéne az újnak hatnia, egyéni dolog. az biztos, h az átállást nem lehet megúszni némi fájdalom nélkül, de hamar elmúlik.

remélem kapok majd valakitől ide válaszokat. 🙁