Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Joga van egy barátnak megtiltani, hogy saját erőmből találkozzam vele?

Idézet tőle: Aurora-M

felvetültek bennem ezek a dolgok, de nagyon szarul érzem magam amiért mindenféle találkozást az ő személyével megtilt nekem, és nem tudom hogy helyes-e ez a részéről, megteheti... ? Etikus?

az biztos, hogy joga van hozzá. nekem spec. nem tetszik ez a megoldás, kegyetlennek és önzőnek tartom. még ha van is rá oka (lehetséges).

Én meg kisírom a szemem.

Jó, de én most nem diagnosztikát kértem... >..<

 

Mármint, felvetültek bennem ezek a dolgok, de nagyon szarul érzem magam amiért mindenféle találkozást az ő személyével megtilt nekem, és nem tudom hogy helyes-e ez a részéről, megteheti... ? Etikus?

Például depressziósan és sem bírom az emberek társaságát, főleg közelségét. De ez csak egy példa. Telefonon még elvagyok, mert az ad egy távolságot és biztonságot. De személyesen, sokszor nem működik még nálam sem az emberi kontaktus. Jó ez rám nem gyakran jellemző, de előfordul. Most is ez van, minél közelebb van valaki hozzám, annál nehezebben viselem el, kivétel képez öcsém, aki egyben barátom is, és öt már nem tudom meglepni, legalábbis azt hiszem, vagy csak azt remélem.

Erre már én is gondoltam. Nem tudom, ahol él találkozik emberekkel, elmegy otthonról.

nem szociális fóbiás? mert ez arra jellemző viselkedés.