Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Férfi probléma. Mit akarhat? Szexet vagy mást is?

🙂

 

Én se vagyok, de az évek során megtanultam különbséget tenni, a megdugnálak, és ennyi és a megdugnálak, aztán meg is ismernélek között 🙂 Hátha segítenek a tapasztalataim:

Szerintem alapvetően szexet akar mindenki (nincs ezzel semmi baj), de amellé lehet, hogy van más terve is:) Erre kell rájönni,ha te nem csak szexet akarsz tőle, de van aki ügyesen tudja már ezt, és jól adja az érdeklődőt / azt, akiben van perspektíva... 🙂

Mindenesetre csak testi dolgokat hoztál példaként (kiemeli, hogy milyen szép ez meg az, na hát ez nem egy házassági ajánlat éppenséggel... 🙂 , ezekből nem lehet eldönteni. Inkább ilyenekből:

- Őszintén figyel rád, ha beszélsz? Vagy a csöcsöd figyeli és hümmög :DDDD Vagy - egy fokkal jobb - úgy csinál, mintha figyelne, de közben - lopva - a csöcsöd figyeli, és néha reagál valamit.... 😀 

- Kíváncsi a véleményedre?  Kikéri a tanácsod? Kiváncsi a világnézetedre? 

- Érdeklődik a családodról / a hobbidról/ azokról a dolgokról, ami téged érdekel, amit szeretsz / a barátaidról / az értékrendedről / a vágyaidról / a múltadról/ a terveidről? 

- Kívácsi a munkádra / karrier terveidre / jövőképedre ?

- Ha valamit elmondasz neki, legközelebb utal rá? Emlékszik arra, amit monbtál? Na adj' Isten reagál rá valamivel? (pl egy aprósággal," múltkor említetted, hogy szereted a túró rudit, de sehol nincs a kedvec meggyes változatod, megláttam és hoztam neked..." ilyesmi)

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Vannak olyan dörzsölt palik, és olyan szép lányok, akik miatt képesek ilyen dörzsöltek lenni (ha te vagy a képen, nincs könnyű dolgod... 🙂 , hogy a legfelkészültebb versenyző se tudja kideríteni, hogy ez csak szex, vagy valami igéretes történet kezdete.

A jó hír az, hogy egy idő után kinőnek a strigulázásból, (bár van aki ilyenkor rááll a "használom még 3 hónapig, vagy ha épp nincs jobb, aztán jöhet a következő"  projektre a "megdugom egyszer és kipipálom" helyett...) és elkezdenek keresgélni a megszerzési ösztön mellett a komoly barátnő posztra. (zárójelben megjegyzem,  többek között ezért sem kéne senki 24 alatt. (meg azért se, mert azok még olyan kis tejfelesszájúak az én 29 évemhez... :D) 

Valamiért úgy érzem, hogy akiről írsz 🙂   (nyilván nem te..) még nagyon fiatal lehet, és a rossz hír az, hogy sokat kell pofára esni, mire az a bizonyos illető(aki nem te vagy 🙂 leszűr annyi tapasztalatot, hogy a gennyládát meg tudja különböztetni a rendes sráctól...Sajnos valaki akkor is a gecit választja, ha a szíve mélyén már az elején tudja, hogy ez egy igazi görény lesz, ez is a tanulás útja...  (evolúció... a görények jobbképűek és szexuálisan vonzóbbak, uhh egy két szemétláda palinak milyen bizsergető atmoszférája tud lenni mmmmmmmmm... 🙂 De nem véletlenül maradtak ők fenn többségben, mi meg akkor is csak állatok vagyunk, akárhogy tagadjuk, kevés az a pár ezer év ennek a kiküszöböléséhez...)

Sok sikert és jó utat apasiértelmezéshez:) Ha rögös is, gyorsan lehet fejlődni benne 🙂 Meg hát maga az út is tartogat jó pár jó élményt 🙂

Ah, szóval a viselkedése semmi perverzióra nem utal...

ez jó. 🙂

talány. 🙂

nekem egyszer egy pszicho azt mondta, hogy észre fogom venni, ha egy pasi komolyan akar tőlem valamit. 

Rázd le! Lássuk, mi történik?

a pasik legnagyobb része attól indul be, ha végre ellenállásba ütközik!

Kelemen, te nem látsz?

Valóban egy casanova, vagy egy Don Huan, nem tudom melyik, de én nem akarok semmibe belekeveredni. Bár igazából tökmindegy, mert eddig egy pasi sem fogta fel, hogy nem társat keresek akivel találkozgatni szerettem volna.


/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Normál táblázat";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:"Times New Roman";}

De ha már elkezdtem itt osztani az észt, akkor úgy illik, hogy alkalmazzam a módszert saját magamon is: a fotó rólad készült, a sajátod? Mert nekem nagyon tetszik...

A férfiak panaszkodnak, hogy nem tudják, mit akar a nő, a nők szintén csak találgatják, mit akarhat tőlük férfi, pedig van egy csodásan hatékony módszer a másik megértésére: a beszéd. 🙂

Meg kellene kérdezni. Az előttem szólónak igaza van, tényleg kevés ennyi információ. Mióta ilyen ez a férfi? Ha 1 napja, akkor egy kultúrált Casanova, ha már 3 hónapja, akkor nem szexre van igazán szüksége, hanem regisztrációra itt a Burán, és még inkább személyes találkozásra egy pszichológussal.

hát ennyiből sztem akármi is lehet ....

de kérdezd meg tőle így egyenesen, ahogy itt feltetted a kérdést! az a legjobb!